Son aktivite

• 4strings
    4strings Kawasaki er 6f konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Değerli dostum, bahsettiğimiz motor Kawasaki'nin geçmişi en kirli motorlarından biri, üstelik yüksek km sayılabilen, hor kullanılmış bir...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki blueway2 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Honda 750 cc’den 95 beygir de çıkarıyor, 120 beygir de çıkarıyor. Demek ki 58 beygir çıkarması “yapamadığından” değil, bilinçli...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki onurdroid mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    NC ye skuter diyorlarsa eğer, R1300GSA'da maksi skuter mi oluyor yani? (: Çok haksız bir düşünce. Bu otomatikler, bu işin alâmet-i...
  • M
    Motoseverrr Kawasaki er 6f konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben eski nesil 2008 model Er6f'i 5,5 senede 155.000 km'ye getirmiştim. O dönem yaşamakta olduğum İzmir'de hiçbir yetkili servis ya da...
  • N
    Namesanna Kawasaki er 6f konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • N
    Namesanna Kawasaki er 6f konusundaki AzÇok mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    2 yaşına kadar belki düşünülür. Bunun dışında sürücü kurslarının ne motoru, ne de otomobili alınmaz. Hele büyük şehirdeyse hiç alınmaz...
  • AzÇok
    AzÇok , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
    2 yaşına kadar belki düşünülür. Bunun dışında sürücü kurslarının ne motoru, ne de otomobili alınmaz. Hele büyük şehirdeyse hiç alınmaz...
  • tommygun
    tommygun Benzin Kuyruğu! konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben de Aralık ayında evime en yakın benzinlikte üst üste 3 kez sorun yaşadım, kesinlikle geçinmesi zor birisi de değilim. Yaşadığım...
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • Lombardo
    Lombardo Benzin Kuyruğu! konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben de Aralık ayında evime en yakın benzinlikte üst üste 3 kez sorun yaşadım, kesinlikle geçinmesi zor birisi de değilim. Yaşadığım...
  • Lombardo
    Lombardo , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
  • Cavalry
    Cavalry , Benzin Kuyruğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
  • Lombardo
    Lombardo Kawasaki er 6f konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Açık konuşayım; 200.000'e eski Cbr 500R alsan daha az sıkıntı sorun yaşarsın ve daha uzun süre kullanırsın.
  • Osm@n
    Osm@n Benzin Kuyruğu! konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yurdum insanı isteyince güzel çözümler üretiyor. Çözmek istemeyince de kulağının üstüne yatıyor.
  • Lombardo
    Lombardo , Benzin Kuyruğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yurdum insanı isteyince güzel çözümler üretiyor. Çözmek istemeyince de kulağının üstüne yatıyor.

Yeni mesajlar