Son aktivite

• Lombardo
    Lombardo Benzin Kuyruğu! konusundaki uurrdmrr mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Abi depoyu başka yerde fulleyip benzinliğin etrafında tur atıyorlar aldıkları gün boyu taş çatlasın 3 4Litre benzindir. Videoyu izlerken...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr Kawasaki er 6f konusundaki vlad1462 mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    zamanında arkadaşa 2 defa 2006 model ilk seri f kasa aldık. ilki sene 2010 du. 4 yaşındaki düşük km motor yağ yakıyordu. bir iki sene...
  • N
    Namesanna Kawasaki er 6f konusundaki vlad1462 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    zamanında arkadaşa 2 defa 2006 model ilk seri f kasa aldık. ilki sene 2010 du. 4 yaşındaki düşük km motor yağ yakıyordu. bir iki sene...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , Benzin Kuyruğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Abi depoyu başka yerde fulleyip benzinliğin etrafında tur atıyorlar aldıkları gün boyu taş çatlasın 3 4Litre benzindir. Videoyu izlerken...
  • vlad1462
    vlad1462 , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki Beto87 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kawasaki ile yatmış, kalkmış, yemiş, içmiş adam alma diyorsa kesinlikle alma. Adam kawasakinin kanaat önderi. Yamaha xj6 filan bak...
  • Cavalry
    Cavalry Benzin Kuyruğu! konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben anlamadım; protesto etmek için kazma elemanın çalıştığı istasyona para mı kazandırdılar? Evet, her motosiklet azıcık 2-3L benzin...
  • N
    Namesanna Kawasaki er 6f konusundaki Beto87 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kawasaki ile yatmış, kalkmış, yemiş, içmiş adam alma diyorsa kesinlikle alma. Adam kawasakinin kanaat önderi. Yamaha xj6 filan bak...
  • Beto87
    Beto87 , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
  • N
    Namesanna Kawasaki er 6f konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Açık konuşayım; 200.000'e eski Cbr 500R alsan daha az sıkıntı sorun yaşarsın ve daha uzun süre kullanırsın.
  • tommygun
    tommygun , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
    Açık konuşayım; 200.000'e eski Cbr 500R alsan daha az sıkıntı sorun yaşarsın ve daha uzun süre kullanırsın.
  • Beto87
    Beto87 Kawasaki er 6f konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Çok net alma demiş yani...
  • N
    Namesanna , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
    Anladım hocam. Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı ve bilgilendirici oldu. Beni fiyatı cezbetmişti...
  • Lombardo
    Lombardo , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sizinle aynı fikirde değilim. Bence eğitim şart. Hatta eğitim almayanı motora bindirmemek lazımmış. Bütün bunları eğitimden sonra...
  • Beto87
    Beto87 Kawasaki er 6f konusundaki ahrirep mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bu konuyu sadece üstat @tommygun cevaplar.

Yeni mesajlar