- Konu Yazar
By dodgehudson at 2012-03-06
İyi günler arkadaşlar.yukarıdaki Jinlun 150-5 Chopper modeli benim ilk motorsikletim oldu 3 gün önce.motorsiklet hakkındaki genel görüşlerin olumsuz olduğunun farkındayım.koşullar şimdilik bunu almamı gerektirdi.
Fakat, dez avantajları olsa da; bu makinalara uygulanacak ayrıntılı bakım ve yenileme ile çok daha az sorun çıkaracaklarını düşünüyorum.ben 1988 model araba sahibiyim ve tüm zor koşullara rağmen Bakımını ve Yenilemelerini yaptıktan sonra binlerce km.yi keyifle güvenli olarak yaptım, yapıyorum :cat:
Sizlerden birkaç ricam olacak.madem bu motorsikletlerin olumsuz özelliklerini yaşayıp deneyimlemişsiniz, o halde bilgilerinizle beni ve bu diğer Jinlun Chopper sahiplerini "Teknik" konularda aydınlatın lütfen.aydınlatın ki ihtiyacı olan herkes faydalansın :bestmt: Bu konu altında kronik sorunları ele alıp başınızdan geçmiş olayları ve "Çözüm Önerilerinizi" paylaşalım tartışalım.ayrıca elinde el kitabı - pdf dosyası vs. şeklinde doküman olan arkadaşlar yine burada paylaşırsa sevinirim, bayağı yararı olur:rendeer: sizlerin önerileri ile yapacağım her çalışmayı fotoğraflayıp paylaşmaya çalışacam..
ilk bakımı için yine hemen sizlere danışayım :
1-bu motorsikletlere hangi yağ kullanıyor
2-bu motorsikletlerde yağ filtresi var mıdır (varsa nerdedir) ?
2. el bir motorsiklet alındığında bakıma neleri dahil edersiniz ?