arkasını göstermeyen ybr ye ayna modifiyesi:))))

arkadaşlar ben biraz iri olduğumdanmıdır bilmem ybr de arkamı göremiyordum..omuzlarım aynaların yarısını kaplıyordu.ben de bugün gece çalışmasını fırsat bilip sabah işten çıkınca eve gitmeden önce eniştemin atölyesine uğradım.aynalara uzatma aparatı yaptım.aşamalarınıda tek tek fotoğrafladım amaaaa...
telefonun hafıza kartı bozuk demesiyle tüm herşey altüst oldu...tüm yapım aşamalarını çekmiştim oysa ama neyse önemli değil önemli olan görüntü...
yaptığım böyle bir uzatma oldu.yavaş hızlarda neyse ama 200-220 kmden sonra (ybr ile!!) risk taşıyordu:queen:

Uploaded with ImageShack.us

yerine takmadan önce güzelce siyahada boyadım...

lastiklerinide yerine oturtturdukmu iş tamamdır...

görüntü böyle oldu...

şimdi rahatım.her iki aynadan tam arkayı gayet açık olarak görebiliyorum...
maliyete gelince imalat çeliği mil beleşşşşş...(eniştem sağolsun):cherry:
torna işçiliği bedava..kendim yaptım...:cherry:
boyayı atölyede buldum....:cherry:
arkayı rahatça görebilmenin bedeli ...paha biçilemez...........:p
bedavaya güvenlik bu herhalde...

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok iyi olmuş bende cub ımda arkamı tam göremiyorum üstelik zayıfımda bendemi yapsam acaba

valla dünya varmış dedim ya..hem tehlike arzediyordu hemde motoru değiştirmekten yırttım...:p

Herkesin aynaları çıkarma derdinde olduğu son zamanlarda böyle birşey için uğraş verilmesini taktir etmemek imkansız :) . Elinize sağlık...

Ayna sökmeyi modifiye sananların olduğunu düşünürsek yaptığınız işlem ayakta alkışlanacak cinsten.

Ben de ebatlarım sebebi ile aynı dertten muzdariptim, X9 alınca dünya varmış dedim. Ayna değil 37 ekran tv mübarek :)

aynı sorun bende de var ama hiç böyle bişey düşünmemiştim çok güzel bi çalışma olmuş:cat:

ayna sökmek kelimesi bile bana gerizekalıca geliyor..20 seneyi aşkın süredir motosiklet ve araba kullanırım..bazen millet aynalara ne çok bakıyorsun diyor..2 saniye içinde arkana , sağına soluna yanaşmış bir azrail elçisi olabileceğini düşünmüyorlar galiba....

bu arada merak edenler olabilir diye ölçüleri yazmak istedim..
aparatın erkek ve dişi diş ölçüleri m10x1.25 15-20 mm boy yeterli..aparatın boyu da ( burası görecelidir,benim için) 40mm. motor 2007 model..her motorda aynı olmayabilir genelleme yapmıyorum..

demekki aynaları birkaç kişi dışında pekte ciddiye alan yokmuş....:cherry:
ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim diyecektim ama sanırım kimsenin ihtiyacı da yok..(benden başka..):p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
samet abi yzf 1000'in aynalari ybr'den daha uzun degil aslinda,
ama onun oturus pozisyona göre aynalar biraz daha önde kaliyor degilmi?
eger oyle degilse ayni islemi diger motorada uygulaman gerek :p

Sinan açık konuş sen bana ne demek istiyorsun?? :queen::queen::queen:

yok yzf de oturuş pozisyonu sebebiyle aynalar benden dolayı kapanmıyor..o bu konuda daha rahat...sorun çıkarmıyor...birde ayna uzunluğu değilde sağa ve sola olan açıklık önemli..gidon dar olunca aynalarda ona uyuyor...birde dik oturunca ybr de muhteşem atletik vücudum:) ister istemez aynaların yarısını kaplıyordu:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
Benimde cbf'e böyle bişey düşünmem lazım..Fakat duran trafikte aralardan giderken aynayı bırakma derdine düşücem bu seferde:)

yok be o kadarda genişlemiyor..sağa sola doğru çokta aşırı bir genişleme olmadı.ama her iki ayna birden, istersen tam arkanı gösterecek şekilde ayarlanabilmeye başladı...

açıkçası sürekli aynalara baktığım gibi, kafamda oynar başlıklı traş bıçağı misali sağa sola bakmaya alışmış olduğundan ve bu motosikletle yüksek hız yapmadığımdan gerek duymak:p aklıma gelmedi...

aslında bende o konudan müzdaribim arkadan gelecek tehlıke neler, cok acık olmuyo bazen yol bıtene kadar ayar cekmeye devam :p aslında gıcık ediyo
her seferinde , bende bir ayar çekmeliyim incesinden incitmeden :)

Şöyle açıklayayım.Benim aynalar uzun aynalar,kafayı çok çevirmemek adına bu avantajlarından faydalanayım dedim.Sol aynayı bayağı açığı gösterecek şekilde ayarladım,sağ aynayı hafif arkayı gösterecek şekilde yaptım,kendi omzumu hafif görecek şekilde yani.İyi de oldu ama ne kadar uğraşırsam da hep bir kör nokta kalıyor.Sanırım çözümü yok bu işin.

bir aparatla aynaların altına körnokta aynası monte etsek olmazmı acaba??

ben yan sanayi uzun ayna takarak bu olayı çözdüm... abi yapınca oluyor.. yapacağım olacak dedin yaptın oldu....

ben yan sanayi uzun ayna takarak bu olayı çözdüm... abi yapınca oluyor.. yapacağım olacak dedin yaptın oldu....

biyerde duydum ..
Bülent Ersoyun çocuğu olmuyormuş dediler..yaptım olacak!!! :queen: diyor adam... seninkide o hesap:p

sanada bi aparat yapalım.yan sanayiden kurtul orjinali ile gezersin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar