arkasını göstermeyen ybr ye ayna modifiyesi:))))

Güzel bir mekanik çalışma eline sağlık dostum.Emeğin de karşılığı da paha biçilemez...

Şöyle açıklayayım.Benim aynalar uzun aynalar,kafayı çok çevirmemek adına bu avantajlarından faydalanayım dedim.Sol aynayı bayağı açığı gösterecek şekilde ayarladım,sağ aynayı hafif arkayı gösterecek şekilde yaptım,kendi omzumu hafif görecek şekilde yani.İyi de oldu ama ne kadar uğraşırsam da hep bir kör nokta kalıyor.Sanırım çözümü yok bu işin.

Motosiklet için olan kör nokta aynaları var. Birde dikiz aynalı kask varki işinizi görür mü bilmem?

Motosiklet için olan kör nokta aynaları var. Birde dikiz aynalı kask varki işinizi görür mü bilmem?

5 10 liraya satılan içbükey aynalar var aynanın kenarına yapıştırabiliyorsunuz.Ben takacağım da Samet hocamın önerdiği şeyi gördüm;E 5 de vespalı amcanın teki yapmıştı,aynanın altında başka yöne bakan bir ayna daha var.Acaba bundan yapan var mıdır aramızda?

Mersin İl Temsilcisi
güzel olmuş, emeğine sağlık. şu er6n-f modellerin uzatma aparatları 55 euro idi.
hafıza kartı içinse, benim telde aynı hatayı veriyor,kartı çıkartıp tekrar takıyorum, düzeliyor...

Şöyle açıklayayım.Benim aynalar uzun aynalar,kafayı çok çevirmemek adına bu avantajlarından faydalanayım dedim.Sol aynayı bayağı açığı gösterecek şekilde ayarladım,sağ aynayı hafif arkayı gösterecek şekilde yaptım,kendi omzumu hafif görecek şekilde yani.İyi de oldu ama ne kadar uğraşırsam da hep bir kör nokta kalıyor.Sanırım çözümü yok bu işin.

samet ellerine sağlık güzel bir çözüm.benim aynalarda böyle bir sıkıntım yok açısı fazla gidon dar oldugu halde.ayıptır söylemesi ben'de biraz üçğen vücütmuyum ne :p
benim aklımda çoktan beri var ama uygulama aşamasına geçmedi bir ara denemeyi düşünüyorum.bilirsiniz otolar'da son zamanlarda moda arka park kamerası :cat: alayım diyorum birtane birde küçük lcd monitör,oh dünya var dersiniz arka taraf o biçim görünür ve geniş açılı kör nokta filan tarih olur güzel bir kamera ile.sakın kamerayı takıp sağı solu dikiz yapmayın ama :queen:

arkadaşlar teşekkür ederim..
güvenlikle ilgili modifiyelerde yardımcı olurum.mesela arka balata çakma işi...:p
Tamer anladın sen onu:cherry: bide o kamera amacının dışına çıkar(bide hareketli olursa varya...) Allah korusun yola değil ekrana bakmaktan....:queen:

Hasan verdiğim emek 30 dakika bile değil.ama gerçekten paha biçilmez...

sencer 55 euro mu?..bu işi pazarlasak köşeyi döneriz be.hafıza kartıda biçimlendirilince tüm herşeyi sıfırlayarak düzeliyor...

5 10 liraya satılan içbükey aynalar var aynanın kenarına yapıştırabiliyorsunuz.Ben takacağım da Samet hocamın önerdiği şeyi gördüm;E 5 de vespalı amcanın teki yapmıştı,aynanın altında başka yöne bakan bir ayna daha var.Acaba bundan yapan var mıdır aramızda?

bunu bi araştırayım bakalım....

arkadaşlar teşekkür ederim..
güvenlikle ilgili modifiyelerde yardımcı olurum.mesela arka balata çakma işi...:p
Tamer anladın sen onu:cherry: bide o kamera amacının dışına çıkar(bide hareketli olursa varya...) Allah korusun yola değil ekrana bakmaktan....:queen:

Hasan verdiğim emek 30 dakika bile değil.ama gerçekten paha biçilmez...

sencer 55 euro mu?..bu işi pazarlasak köşeyi döneriz be.hafıza kartıda biçimlendirilince tüm herşeyi sıfırlayarak düzeliyor...

anladım ama uygulamaya geçemedik daha :p birtane çıkma bulsam sorun yok.
kamera işi güzel ama bizim millet başka amaçla kullanır bunu valla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar