Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    afyonlu003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGER250, HONDA CBR250R HONDA 600F
    MerhabalaR ufak bi sorum olacaktı motoru yıkadıktan sonra lastiğin etrafında beyaz bi leke kalıyor sanki hiç yıkanmamış gibi bunu gidermek için ne yapabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serkan S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah hocam tekerin düz bassın.. Ne yaptın debriyaj sorununu çözebildin mi ?
    teşekkür ederim hocam, evet hallettim ilk kendim hallettim ondan sonra yine nolur nolmaz diye servise götürdüm sağolsunlar onlarda ayarladı, zinciri temizleyip yağladılar. Aygır gibi oldu
    Mitoqondri bunu beğendi.

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MerhabalaR ufak bi sorum olacaktı motoru yıkadıktan sonra lastiğin etrafında beyaz bi leke kalıyor sanki hiç yıkanmamış gibi bunu gidermek için ne yapabilirim
    Hakan resim ekleme şansın varsa bir bakalım.. Suyun kirecinden vs. yapabilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Alıntı Serkan S adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim hocam, evet hallettim ilk kendim hallettim ondan sonra yine nolur nolmaz diye servise götürdüm sağolsunlar onlarda ayarladı, zinciri temizleyip yağladılar. Aygır gibi oldu
    Anladım hocam iyi yapmışsın.. Hocam motoru satmamış olsaydım beraber gazlardık hazır Antalya'dan birini bulmuşken.. Sen geçen sene neredeydin hocam..

Motosikleti
    CBR250R 2015
    Benimkinin tipkisi :-) eksoz hafif sari mi serkan bende daha yok ama olacak galiba
    Mitoqondri bunu beğendi.

Genel sorun hocam eksoz sararması.. Krom parlatıcılar işe yarıyor ama yok ben uğraşamam diyorsan çaydanlıkçıya sök götür parlatıyorlar..

Motosikleti
    CBR250R 2015
    Hic iz kalmiyormu yani 2 yontemle de birde sararmamasi icin var mi yapilacak bir sey
    Mitoqondri bunu beğendi.

Motosikleti
    Benim gözüme değişik geliyo zeki abi
    Mitoqondri bunu beğendi.
    City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ

Motosikleti
    CBR250R 2015
    Lastikler icin biz arabalara arap sabunu veya kola surerdik super olurdu motorda da aynisi olur galiba.. hakan yanliz senin zincir neden kirmizi¿

Motosikleti
    Kırmızı zincir yağı kullanıyorum. Kola benimde aklımdan geçmişti ama kimse önermedi

Motosikleti
    CBR250R 2015
    Arap sabunu nu dene zarari yok merak etme hafif islak ken sungerle sur kurumasini bekle .. zincir bakimini anltirmisin nasil yapiyon ben 5 yil motora bindim hic yaglamadim o zamanlar honda titan :-)

Serkan S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Hakan resim ekleme şansın varsa bir bakalım.. Suyun kirecinden vs. yapabilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Anladım hocam iyi yapmışsın.. Hocam motoru satmamış olsaydım beraber gazlardık hazır Antalya'dan birini bulmuşken.. Sen geçen sene neredeydin hocam..
    keşke hocam, antalyada da o kadar motorcu var ama hiç etkinlik yok yahu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

Alıntı fey112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimkinin tipkisi :-) eksoz hafif sari mi serkan bende daha yok ama olacak galiba
    evet hafif sarılaşma var yolda gördüğüm yeni kasa cbr250r sahipleriyle konuştuğumda çoğunda aynı sarılaşma mevcuttu bir çözüm arıyorum bende

Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/rQj3rM.jpg Benim gözüme değişik geliyo zeki abi
    Anladım kardeşim lekeli gibi duruyor.. Lastik ömründen yapabilir mi ? Bir baksana tarihine ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Hic iz kalmiyormu yani 2 yontemle de birde sararmamasi icin var mi yapilacak bir sey
    Bir çözümü yok hocam malesef.. Sararıyor.. Krom parlatıcılar ile yapanlar vardı gayet başarılı sonuçlar çıkmıştı ortaya hocam..

Motosikleti
    zevkli bişey en başta onu söylemek isterim ;) şimdi sana lazım olacaklar gaz yağı (bulamazsan zincir temizleme spreyleri var) padok stantı veya gönüllü bir arkadaş arkayı kaldırmk için lazım sonra motül ve İpone zincir yağı. Öncelikle ön dişli muhafazasını sökmen lazım sonra gaz yağı ile bir güzel temizlemen lazım bunu diş fırçası ile destekleye bilirsin sonrada bir güzel yıkaa motoru zincire falan köpükde sür yıka ve durula zincir için ayrı güzel bi bezin olmak zorunda dişlerin arasında bişey kaçmasın çok dikkatli olman lazım. Sonra o gönüllü arkadaş arka tarafı kaldırttıp bir güzel yağlama yapıp dinlenmeye bırakıyorsn ;) umarım biraz yardımcı olmuşumdur mobilden yazdığım için hatalar olabilir affola ;)
    Mitoqondri bunu beğendi.

Arap sabunu nu dene zarari yok merak etme hafif islak ken sungerle sur kurumasini bekle .. zincir bakimini anltirmisin nasil yapiyon ben 5 yil motora bindim hic yaglamadim o zamanlar honda titan :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1063.html

Hocam linkte benim zamanında yaptığım zincir temizleme ve yağlama resimleri var yardımcı olur..
    Fixorlet bunu beğendi.

Motosikleti
    Anladım kardeşim lekeli gibi duruyor.. Lastik ömründen yapabilir mi ? Bir baksana tarihine ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Bir çözümü yok hocam malesef.. Sararıyor.. Krom parlatıcılar ile yapanlar vardı gayet başarılı sonuçlar çıkmıştı ortaya hocam..
    Zeki abi üstündekiler orjinal lastikler ama genede bakayım tarihine
    Mitoqondri bunu beğendi.

Kardeşim arabadan biliyorum lastikler eskidiği zaman ne kadar yıkasamda rengi soluk olurdu lekeli gibi lastiğin eskidiğinden derdim hep.. Arabada parlatıcı yağ vs. kullanıyordum ama motorda tehlikeli olur..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

Alıntı Serkan S adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke hocam, antalyada da o kadar motorcu var ama hiç etkinlik yok yahu :D[COLOR="Silver"]
    Malesef hocam ülkemizde en çok motosiklet satılan il Antalya ancak her hangi bir aktiviteye dahil olamadım.. Hatta cbr250 yok satıyor ama kimseleri yolda bile görememiştim.. Alıp sakladılar heralde.. Çoğu kişide forumu dışardan takip ediyor.. Bir sorunu varsa google'da aratıp cevabı buralardan okuyup gidiyor yazmadan.. Antalya'dakiler böyle yapıyo sanırım.. Mt-Antalya sayfası'da pek aktif değil..
    afyonlu003 bunu beğendi.

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Bende egzozdan rahatsızım, garaja gırerken cok kotu surttum kucuk bi gocuk ve cizikler oldu, ınternette cbr150r (taylantta mevcut sanırım) fotograflarına baktıgımda bizim egzozsun aynısından oldugunu ve uzerinde bi koruma oldugunu gordum onu getirtebilsek cok guzel olur

Motosikleti
    Olabilir zeki abi zaten kartı sıfırladığım zaman şöyle güzel bi lastik alacağım bıkmıştım iyice orjinal lastiklerden habire dansöz gibi oynayıp duruyo motor
    Mitoqondri bunu beğendi.

Diablo rosso II kardeşim.. Tanıdığım bir arkadaşım ninja 300'ün de kullanıyordu çok memnundu..
    afyonlu003 bunu beğendi.

Motosikleti
    Aynen onu alıcam abi memnun olmayan yok o lastiklerden
    Mitoqondri bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler