Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mart 2012, 21:15
nsht adlı üyeden alıntı
ben cbr 250 ye bu topcase olayını hiç sevmiyorum her nekadr ss olmasada ss e yakın bi motor olduğundan bence komik duruyo tabi bu benim fikrim takan arkadaşlarada saygı duyuyorum
++++++.+++
Reklamlar
-
02 Mart 2012, 21:26
arkadaşlar bu motor bizim cbr 250r mi bu renk seçeneğini ilk defa gördüm üstelik jantlar da siyah , bu motor hakkında bilgi verebilecek olan varmı ?
-
02 Mart 2012, 21:47
Merhaba arkadaşlar
Az önce motor fuarından geldim hemen foruma üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum.
Resimdeki motor 125r. 250lik bi tek siyah rengi vardı. benim gördüğüm en azından. Honda standı çok kalabalıktı. kısmetse yaza 250r alarak başlangıç yapacağım.
Saygılarımla...
-
02 Mart 2012, 22:03
@ Felon
2. foto daki egzoz görüntüyü baya güzelleştirmiş
Kırmızı/gri kombinasyonununda çok meraklısı var bizde valla.. Aslında komple gri - Siyah/gri ve kırmızı/gri bu tayland daki tüm renkleri burdakilerden daha çok beğeniyorum.
-
02 Mart 2012, 22:05
adem87 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Az önce motor fuarından geldim hemen foruma üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum.
Resimdeki motor 125r. 250lik bi tek siyah rengi vardı. benim gördüğüm en azından. Honda standı çok kalabalıktı. kısmetse yaza 250r alarak başlangıç yapacağım.
Saygılarımla...
hoşgeldin adem,
öncelikle bilgilendirme için sağol bu rengi daha önce ne 125r ne de 250r da görmemiştim o yüzden sordum.inş.en kısa zamanda 250r ını alıp aramıza katılırsın
-
03 Mart 2012, 01:14
Herkese selamlar, bu pazar motosiklet fuarı ile birlikte sezonun resmi açılışını pazar kahvaltısıyla yapalım dedik.
Pazar sabahı önce ortaköyde kahvaltımızı yapıp sonrasındaysa fuara gidecek arkadaşlarla fuara geçeceğiz.böylece sezonun resmi açılışınıda yapmış bulunacağız herkesi bekleriz!
buluşma noktası: Avcılar metrobüs insa lisesi arkası (e-5 kenarı) =Saat 10:00! 10.15de teker döner!
11 gibi ortaköyde oluruz, ortaköye daha yakın olan arkadaşlar direk kahvaltı mekanına geçip bizi orada karşılayabilir.
2.buluşma noktası:Suadiye marmaris cafe saat 11:00
Kahvaltı sonrasında sahil yolundan geze geze yeşilköydeki cnr expo fuar alanına gidip fuarı dolaşacağız.Fuara gitmiş olan yada o kadar vakti olmayan arkadaşları yinede kahvaltı için bekleriz.
Suadiye marmaris cafe iletişim bilgileri:
Cafenin yeri çok basit Ortaköyde Muallim Naci Caddesinde no:16
cafe tel:+90 (212) 258 53 48
http://suadiyemarmarisortakoy.turkiy...om/default.asp
Facebook Etkinlik Sayfası:
http://www.facebook.com/events/379585718718947/
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Mart 2012, 01:26
kırmızı-gri kombinasyonu motoru sanki daha hacimli göstermiş. Bence en güzeli tri color
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
03 Mart 2012, 03:31
Arkadaşlar önceki sayfalarda FMF egzoz takan siyah cbr lı bir arkadaş vardı ismini şuan bulamadım, bu aksam 11.00 sularında bağdat caddesinden geçen arkadaş eğer o ise, egzozun sesi gerçekten güzel ve tok, videoda çok beğenmemiştim ama canlı duyunca beğendim, düşünenlere tavsiye ederim.
-
03 Mart 2012, 12:27
anildurmaz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar önceki sayfalarda FMF egzoz takan siyah cbr lı bir arkadaş vardı ismini şuan bulamadım, bu aksam 11.00 sularında bağdat caddesinden geçen arkadaş eğer o ise, egzozun sesi gerçekten güzel ve tok, videoda çok beğenmemiştim ama canlı duyunca beğendim, düşünenlere tavsiye ederim.
anil durmaz , evet bendim tesekkur ederim begendigin
icin snake_cbr forumdaki adim
-
03 Mart 2012, 13:01
egzozun sesini bende beyendim hatta bende düşünebilir ama size sormak isteğim bişi var bu ecu olayı nedir nasıl ayar yapılır yaşadığım şehir hen yakın yetliki servise 150 km burda da güvenilecek usta olduğunu sanmıyorum direk egzozu takıp kullanamazmıyız ve kullanırsak ne sorun yaşarız yardımcı olursanız co sevinirim
-
03 Mart 2012, 15:14
rq7 adlı üyeden alıntı
benim bildiğim bu 125cc nin rengi
-
03 Mart 2012, 20:17
snake_cbr adlı üyeden alıntı
anil durmaz , evet bendim tesekkur ederim begendigin
icin
snake_cbr forumdaki adim
Buralarda oturuyorsan müsait olduğun bir aksam buluşalım caddede, ben henüz almadım ama önümüzdeki 1 ay içinde gelecek motorum, müsait bir zamanda sohbet etmek isterim, anadolu da oturan arkadaşlar varsa herkez gelebilir tabi=)
-
03 Mart 2012, 21:02
Sevdiğim şarkıcılardan Funda aRaR
Motosikletim CBR 250 R :p
-
03 Mart 2012, 21:21
Devriм adlı üyeden alıntı
Sevdiğim şarkıcılardan Funda aRaR
Motosikletim CBR 250 R :p
motosikletin 600rr olsa daha kafiyeli olurdu
-
03 Mart 2012, 21:30
anildurmaz adlı üyeden alıntı
Buralarda oturuyorsan müsait olduğun bir aksam buluşalım caddede, ben henüz almadım ama önümüzdeki 1 ay içinde gelecek motorum, müsait bir zamanda sohbet etmek isterim, anadolu da oturan arkadaşlar varsa herkez gelebilir tabi=)
tabiki cok iyi olur bulusuruz hem sohbet ederiz bir arkadas daha var zaten merak eden , oda gelir , yine forumdan gelmek isteyen arkadaslar olursa guzel bulusma gibi olabilir yakin olan arkadaslar ile carsamba gunu gelecek her arakdasada uygun ise caddebostan sahilde bulusur sohbet ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Bu arada fuara gittim bazzaz getiriyorlarmi diye sordum getirebiliyorlarmis kisaca fmf egzozu taktiktan sonra bazzaz ecu mudahalesinde bulunabilirim , yine bununla beraber aleminyum hafif ve daha buyuk arka disli , olmazsa olmaz iridyum buji :p :D ile beraber bazzaz QS yani quickshift baktim hepsi kabataslak 1500 tl ye yakin tutuyor bakalim alabilirim henuz karar vermedim ama alirsam foto ve vidyolar ile sonraki onceki hali gibi forumdaki arkadaslari bilgilendiririm bazzaz in quickshift ve yakit kontrol unitesinin fiyati toplam 800 kusur dolar fiyatina degermi diye bakiyorum su aralar tabiki fiyati kadar performans saglamayacak ancak 3 ile 5 hp arasin da guc katiyor motora tekerde ki verisi arastirmalarima gore , kimi kaynaklarda 22,7 iken 25,8 oluyor kimi kaynaklardada 22,7 iken 27,4 filan oluyor, % 16 gibi bir artis sagladiginida okumustum degermi bilmiyorum ama arka dislide buyutulunce ayni anda guzel sonuclar alinabilir diye dusunuyorum.tabi birde guce etki etmeyen ama hizlanmaya cok buyuk yarari olan quickshift bolumu varki zaten o 400 dolar tutuyor , bu islemlerden sonra sanirim 0-100 hizlanma degeri 6 sn gibi degerlere inebilir eger orjinal hali ile 7 saniye ise tam bilmiyorum bizim motor 7 gibi cikiyor gibime geliyor kabataslak tabi :D
-
03 Mart 2012, 22:02
tabiki cok iyi olur bulusuruz hem sohbet ederiz bir arkadas daha var zaten merak eden , oda gelir , yine forumdan gelmek isteyen arkadaslar olursa guzel bulusma gibi olabilir yakin olan arkadaslar ile carsamba gunu gelecek her arakdasada uygun ise caddebostan sahilde bulusur sohbet ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Bu arada fuara gittim bazzaz getiriyorlarmi diye sordum getirebiliyorlarmis kisaca fmf egzozu taktiktan sonra bazzaz ecu mudahalesinde bulunabilirim , yine bununla beraber aleminyum hafif ve daha buyuk arka disli , olmazsa olmaz iridyum buji :p :D ile beraber bazzaz QS yani quickshift baktim hepsi kabataslak 1500 tl ye yakin tutuyor bakalim alabilirim henuz karar vermedim ama alirsam foto ve vidyolar ile sonraki onceki hali gibi forumdaki arkadaslari bilgilendiririm bazzaz in quickshift ve yakit kontrol unitesinin fiyati toplam 800 kusur dolar fiyatina degermi diye bakiyorum su aralar tabiki fiyati kadar performans saglamayacak ancak 3 ile 5 hp arasin da guc katiyor motora tekerde ki verisi arastirmalarima gore , kimi kaynaklarda 22,7 iken 25,8 oluyor kimi kaynaklardada 22,7 iken 27,4 filan oluyor, % 16 gibi bir artis sagladiginida okumustum degermi bilmiyorum ama arka dislide buyutulunce ayni anda guzel sonuclar alinabilir diye dusunuyorum.tabi birde guce etki etmeyen ama hizlanmaya cok buyuk yarari olan quickshift bolumu varki zaten o 400 dolar tutuyor , bu islemlerden sonra sanirim 0-100 hizlanma degeri 6 sn gibi degerlere inebilir eger orjinal hali ile 7 saniye ise tam bilmiyorum bizim motor 7 gibi cikiyor gibime geliyor kabataslak tabi :D
Bana uygun carsamba aksamı, diğer arkadaşlarada uygun olursa saati kararlaştıralım ozaman=)
-
03 Mart 2012, 22:51
arkadaslar CARSAMBA gunu , is cikisi saatlerinde caddebostan sahil tarafinda bulusalim , saati benim icin hic farketmez , gelebilen arkadaslar lutfen gelsin baktigim kadari ile hava gunesli olarak gorunuyor, is cikisi saatlerinde olsunki daha cok arkadas gelsin gelicek yada gelemeyecek arkadaslar fikir belirtir ise sevinirim , hem bulusmus sohbet etmis oluruz. saatide 21.00 diyelim gelmek isteyen calisan arkadaslara uygun olsun diye isterseniz.
-
03 Mart 2012, 22:54
Hava iyi olursa benimde boş günüm o gün gelebilirim.
-
03 Mart 2012, 22:57
casillas00 adlı üyeden alıntı
Hava iyi olursa benimde boş günüm o gün gelebilirim.
cok sukur 1 kisi daha casillas zaten ben seni nasil goremiyorum anlamiyorum ayazaga vidyonu filan gordum benimde okul beykent orada okuyorum
-
03 Mart 2012, 23:00
cok sukur 1 kisi daha
casillas zaten ben seni nasil goremiyorum anlamiyorum ayazaga vidyonu filan gordum benimde okul beykent orada okuyorum
aaaa eee görüşelim bigün ya benim ev yürüyerek 5 dk koşarak 2 dk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler