Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
snake_cbr Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
51
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
09 Kasım 2012 10:28
Üyelik
27 Ocak 2012
  1. Kullanınca haber verirsen sevinirim,inşallah çalışır.Benim de o gece hırsızlık muhabbetinden sonra içim bir türlü rahat etmiyor:D
    Düşününce de en kolay ve güveniliri gps diye düşündüm,kafama yattı.
  2. Aga geçen starbucks ta motosiklet için gps ten bahsetmiştinya,onun bi linkini filan yollasan çok sevinirim.
  3. merhabalar 600 rr icin oncelikle bu motoru surmeniz normalde yeterli olur, onemli olan kac bin km degil o km yi nasil gecirdiginiz bence yani 10000 diye kistas koymaniza gerek yok daha kisa suredede gecilebilir , cbr250 7 saniye gibi 100 km ye cikiyor daha once 250 c kullanmadiysaniz sizi baya bir sure tatmin edecektir , yakit konusuda mutlu edecektir acikcasi motor 250 km dir bende cok deneme firsatim olmadi ,ama ilk goruslerim bunlar , vitesli motor tecrubenizin eksikligini uzerinizden atana kadar , trafikte gaza gelmeyin bilincli surun sorun yasamassiniz, yinede ben honda nin guvenli surus egitimini size oneririm en azindan 1 veya 2 kur cok buyuk kazanclar katacaktir size , ardindan 250 cc cok daha emin bir adim olur sizin icin benim onerim bu yonde olur size , motor secim hedeflerinizide dogru buldum sorunsuz motorlardir.
  4. abi iyi geceler diliyorum acaba motordan memnunmusunuz ? ben cbr 600rr almayı planlıyorum ve ara motor olarak kullanmak istiyorum.. bundan önce köyde honda titan sürmüşlügüm var 100 saat civarlarında okadar.. sice 600rr için önce bu motoru bi 10000 km sürsem yeterli olur mu ?
Toplam ziyaretci mesajı: 4

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3