dylancılar kopmuş yine bi satamadım benim makinayı askere gidecem alın artık:p
dylancılar kopmuş yine bi satamadım benim makinayı askere gidecem alın artık:p
merhaba dylan cilar...
ben de beat sahibi biriyim... motorumu büyütmek istiyorum... Dylan cok sevdigim bir model.. ama nerden bulacagim ki bir dylan ?
sahibinden.com a bak istersen
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
sagol izel baktim...
cok varmis bana yakinda oturan dylan satan...
simdi sira secmekte ve nasil alinacagini ögrenmekte :D
ikinci el motor nasil satilir?
nasil degistirilir?
yandik zor is gibi!
izel dayco türkiyede en çok satan kayış otomotivde italyanların bütün modellerinde dayco cıkıyo cok saglam kayışlar
Bu kevlar belt ile dayco beltin farkı var mıdır?
yani kısaca malosside satılan kayışla diğer mamülün hammadesi farklı mıdır?
34 BC 8561
o kadar detayını bilmiyorum acıkcası. ama dayco kayışları arabalarda 80,000 km yol yapıyor
Servet aslında İzel şunu demek istiyor; "bu kayış işi ile motora performans katılabilir mi? (hani malossi de sırf performans malzemeleri satılıyor ya )
Kevlar alınca hızımıza hız katar mıyız?" demek istiyo heralde
Yani ağır şartlarda yolda bırakmasında iyi bişi neyse onu almak lazım. Gecen sene 2.000 km de kayış koparan çinlileri düşününce 20.000 km de kayışım hala sağlam demek ki kalitede var bi iş.
Ben geçen sene yola çıkarken herkes bana yanına kayış al demişti. Ben de ulan onu alsam nasıl takıcam bulurum bi servis orda takarlar demiştim ve aldırmadan yola çıkmıştım. Motorun en zor şartlarda kullanım bi ara kendimi Dakar'da bile hissettim. Motorun ilk kez ısındığını ve fanın çalıştığını farkettim. Buna ragmen en ufak bi sorun yaşamadım. O nedenle kayış işini çok ciddiye almamakla beraber kaliteli bişi olmasını tercih ediyorum. Eğer dediğin gibi serviste 100 ytl civarıysa.. (servis zaten bu tür parçalardan kazanıyor) kendim almayı tercih ederim.. Şimdiden bakım öncesi servise 650 ytl verdik. Birde bakımda 150-200 verirsek aleti satarım daha iyi
Hayatonda
kayış olayında aynen katılıyorum abi sana.
Kaliteli parça takınca ömrü uzun oluyo aynı bizim motorlar gibin. sen o motoru satmazsın abi satsan bile yenisini alırsın
34 BC 8561
performans katıpkatmayacagını bilmiyorum ama dayco nun kalitesini biliyorum .400cc-500cc hatta ducatide bile bu marka cıkıyo arkadaşlar ben şahsen benim motorun zamanı gelsin dayco takıcam
Korlastan bi liste aldım.
1014€ yutkundum yaw. 0 çin malı motor
34 BC 8561
İridyum buji yi fuardan 20 YTL ye aldım daha önceden 2 buji kesti şimdi sorun yok ama yetkili servis benim karbürötörü de değiştirdi.
Ya bütün aksilikler benimi buluyo napıyo anlamadım dün akşam üzeri motorumun hararet ışığı yandı fan çalışmıyor. neyse akşam çektik servise
sabahleyin orasına bak burasına bak sonunda radyatördeki hararet fan muşuru arızalı çıktı.
adapazarı servisine sorduk istanbula sorduk ank. sorduk yok fabrika stoklarında varmış oradan gelecek neyse bekleriz dedik. arkasından adapazarı servisi aradı tekrar, motorun beyni ve bobini değişecekmiş söktük yolladık adapazarı servisine varmı böyle bir şans yaaaa bi hevesla aldık motorumuzu adam gibi rodaj bile yapamadık
Vallahi 1-1.5 senedir bu forumu takip ediyorum. İlk dylan alandan beri ilk defa böyle sorunlar aynı motorda üst üste geldi. Şansızlık.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
valla abi nediyim ya bende today var bizim burda bi çocukda bu motor var o gün mahalleden gidiyorum yanıma yaklaşır gibi oldu araagz verdi baktı bana basdı gaza şerefsiz biliyorya benim 50 cc ama sonra o gün akşamı mahallede gördüm ölümüne dövdüm onun için o günden bugüne bu motora gıcığım
Arada bir gelio buraya bu tip adamlar yapacak bişi yok,barınamazlar fazla nitekim. Ne yapıyoruz ,Cevap vermiyoruz .
eyvallah
wes
Lidergs,
Geçmiş olsun yaşadığın problemlerden dolayı. Motoru 0km mi aldın merak ettim?
1 seneye yaklaşıyo siteyi takip ediyorum ve dylan kullanıyorum 5bin km oldu motor. Tek sorunum 3500km civarı bujiyi değiştirmemdi.
İridium buji NGK mı? 20 ytl çok iimiş fiyatı yaw. bi yerde sormuştum 120ytl çekmişti namızsızlar.
34 BC 8561
Bu gün köprü yolunda ceza yedik anasını satayım. Çevirme mevsimi başladı artık hergün durdurup ehliyet ruhsat sorup zaman harcatıyorlar bize.. Benim muayene sürem subatta dolmuştu muayenesi gecikti diye muayeneye sevk yazıp ceza kestiler hemen ödersem 39 YTL..
Normalde sıfır motorun ilk muayenesi 3 yıl sonra yapılması lazım trafik subedeki dangalakların ruhsata 1 yıl işlemesi yüzünden haybeden muayene olup ceza ödüyoruz. İçime oturdu.
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)