Arkadaşlar benim aynalar çok kötü ayna alacağım ne tavsiye edersizin ve nereden alayım kaça alabilirim acaba.teşekkürler
Arkadaşlar benim aynalar çok kötü ayna alacağım ne tavsiye edersizin ve nereden alayım kaça alabilirim acaba.teşekkürler
yusuf arkadasım , ben sirkeci den 15 ytl ye kanunı seyhan aynası aldım orjınallerı de sardım kutuladım evde duruyo satarken yanında verıcem artık. tavsıyem hangı aynayı alırsan al kolu bıraz uzun ,acısı fazla olsun hatta bırıne tutturt bak eger gorusun ıyı olduguna ıkna olmuyosan alıpta paranı cope atma
agactan toplanmıyo sonucta
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Mert motor (Kenan Abi) iyi bir servistir, ama son 2 gidişimde aşırı yoğunlukları vardı, bende motoru bırakmaktan vazgeçtim tekay'a gittim, tekay bana daha profesyonel geldi, ne de olsa aynı zamanda suzuki servisi, 2000 bakımına 40 ytl verdim.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Dostlar sayaç 3000 km.yi gösteriyor bende Bi bakıma sokayım diyorum, yağını vs.. bi değiştirteyim. 3000 km.de çok önemli diyeceğiniz, aman şuna da baktır diyeceğiniz bi bakım var mı.... Şu anda sol sinyal düğmem basınca basılı kalmıyor sanırım düğmenin değişmesi gerek ( garanti kapsamındadır dimi ) ? Kısa farım yanmıyor, hep uzunlarla gidiyorum bu aralar ( ampul mü patlamıştır acep ) ? Dişlileri 2000 km.de değiştirmiştim zaten (ön çamurluk çamur dolmuştu, ben de gaza abanmıştım yedik sonra dişlileri ) ....
tanımıyordum ama tanısmıs oldum obkavi ıkısınede gıdıyorum
abı sız daha 2500 km demısınız
benımkı 12850 küsürde
Siz olsanız 3000 km. bi SL'e kaç para verirsiniz ?
( Piyasayı çok düşürmeyelim lütfen ) bi fikir pls....
2500 veririm helalinden benimki 5200 de
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
satışa çıkardım motoru, onun için soruyorum. bakayım dedim yorumlar ne olacak... malum, piyasasını da düşürmemek lazım
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3198021
beyler sizce ilk motorsiklet kullanma döneminde superlight 150 iyimi ? ben yeni başlayacağımda kullanabilirmiyim acaba ?
0 KM Superlight'ın fiyatı motomaxta 4100 ytl yazıyor, geçen hafta tekay motorda sordum, usta fiyatın 4100 ytl den daha düşük olduğunu ama ne kadar olduğunu listeden bakacağını söyledi sonra da bakmayı unuttu. Motorumuzun 0 KM si gerçekten 4100 ytl mi yoksa daha düşük mü? Bilen varmı? Sahibinden.com da 3000 ytl'ye 0 KM satan galeriler var, baktınız mı?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
baktım tabi, hatta aradım, görüştüm... Onlar taaa zamlar binmeden önce ellerinde olan stoklarla sınırlıydı. Yani +300 $ devlet har-A-çlık istemeden önce gümrükten geçirdikleri mallardı. Şimdi elinde o dönem alan ve hala stoğu olan bayi yok sanırım. Zira benim aradığım bayiler o stokların baya bi zaman önce eriğini söylemişlerdi. yani artık kesin fiyat şudur : 4100 YTL !
3000 km'de periyodik bir bakım yok aslında, ama yağ değişimi, zincir gerilmesi ve yağlanması iyi olacaktır.fear_factor adlı üyeden alıntı
Çarşamba günü serviste bir başka Superlight kullanıcısının sorunları üzerine aynı muhabet geçti.İlk 500-600 km'de elektrik sorunu çıkarmadıysa, bu kilometrelerde çıkan sinyal-far sorunlarının garanti kapsamında tamir edilmeyeceğini söylediler.
Böylesine saçma bir sebepten ötürü servisle tartışmadan Motomax'ın müşteri ilişkileriyle anlaşmaya varıp, o şekilde bu sorunun üstüne gitmeni öneririm.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
slm arkadaşlar 10.000 km gectim hala ben sorunsuzum
bunun yanında bide site kurdum sitemdeki linki tıkladığınızda hem müzik hem sohbet olanağımız var tüm 150 kulanıcıları beklerim.
http://djkokoko.sitemynet.com/djkoko/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)