Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Suzuki An125 Hk

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    kral_turna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2009
    Şehir
    küçükçekmece
    Motosikleti
    suzukı an125hk
    arkadaşlar geçen yazın sonuna doğru aldımm..şu an1445km.oldu saat gibi çalışıyor...yalnız bi sıkıntım var ön balata diski sanki sürtüyor aparata neden yapar acaba bilen varmııı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    01 Ocak 2010
    Merhaba , benim an 125 teki fabrikanın taktığı NAYLON lastiklerini michelin ile değiştirdim, 130 tl verdim sökme takma vs anahtar teslim, şu an 100 km oldu, bana söğlenen ilk 300 km zorlama üzerindeki parlatma mumu vs kaybulsun, ama şu anda bile gözle görülür bi lastik performansı var, geç bile kaldım sayılır , zaten ufacık bi su da kıçı başı sallanıyordu , geçen günlerde de yağan yaz yağmurunda sabah işe giderken ufacık bi ani direksiyon haretinde kendimi yerde buldum, hızım 30 km falan dı en fazla, motor kaydı gitti altımdan, kıç üstü ıslak yere oturdum, sadece kase yi acıttık ezdik biraz , sözün kısası paraya kıyıp üzerindeki Naylon fabrika lastiklerine özelliklede yerler ıslakken hiç güvenmemek lazım !!!

  3. #23

    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Suzuki AN 125 alacağım. Karaköy ATA Motor'a baktırmak istiyorum almadan önce çünkü orası yetkili servis. Motor şu an 30.000'de. 2009 model. Satan kişi 2 ay önce bujiler, hava filtresi, lastikler değişti diyor. Ben motordan çok anlamadığım için servise götüreceğim. Karaköy'deki servis hakkında bilginiz var mı? Önerileriniz nelerdir?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler