Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

wuxi????

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    arkadaşlar wuxi marka bi motorsiklet warmış. bunun 6 vitesli 200cclik bi modelinin teknik özellikleri lazım bana.. 23 Hp güç ürettigi söyleniyor bilgisi olan warsa bi yardım edebilirmi?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2007
    Şehir
    Bandırma-Balıkesir
    Motosikleti
    Honda Cbr 1100XX
    kardeş bu motordan bende var 23 hp doğru yağ radyatörlü 6 v,tes 200 250 350 tüm motorları yolda tokatlarsın. Deli gibi bir makine eğer eski rx135 leri bilyorsan ona benziyor gidişi.

  3. #3
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2010
    Şehir
    Altınoluk
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    hatta beycivan abimin motoru satılık sahibindende ksıın arkadaşa alamya karar vermiştik ama ailesi izin vermedi
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    26 Ağustos 2010
    wuxi dy 200 süper bir motor titreşim hiç yok taksi gibi sesi var çok hızlı gidiyor ibre 140 buldu

  5. #5
    Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2007
    Şehir
    Bandırma-Balıkesir
    Motosikleti
    Honda Cbr 1100XX
    Wuxi kullananlar bilir honda dylan motoru var üzerinde ve titreşim yok denecek kadar az. 6 vites olmasıda büyük bir avantaj 6 ncı vitese attığınızda uzun bir yolda yakıt km de 70 kuruşa kadar düşüyor.Arka dişlisini 2 diş küçültün motorun hızı biraz daha artacaktır. Tek sorun arka bagaj demirine bir çanta taktığınızda sık sık bu demirin kırılması olayı. Demirin içi biraz zayıf ve etsiz bir metalden yapılmış.Resmen uydurma yani .Sanayide bir krom kaynakçısına gidip aynı ebatlarda kalın kromdan yaptırma şansınız var.Dediğim gibi 250 ve 300 cc katagorisindeki tüm motorları hatta hysong 250 yi bile yolda yiyebilecek tek makine wuxi dy 200.

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Nisan 2012
    Arkadaşlar bu motor 19 beygir.Hiçte öyle 140 falan beklemeyin .140da zaten titreşimden duramazsınız.Maksimum basacağı 120.6 vites olması uzun yolda gücsüz bırakıyor.Arka dişliyi küçültmek gerek.Güç elinizin altında.Yağ sogutmalı ve şişme yapmıyor.Gelelim eksi yönlerine.Motorda hava filtresi problemi yaşanıyor.Hava ayarı kaçtımı tutturmak zor.Motor sabahları zor çalışıyor ve acayip denecek kadar benzin yakıyor.Km devir saatleri hemen bozuluyor.Arka çanta aparatı kırılıyor.Ve en büyük problemi itecekli motor olmasına rağmen çok ses yapıyor.Zincir sesinden rahatsız olursunuz.Apache ile bu motoru çok rahat geçersiniz.Motor bir müddet sonra yağ kaçırmaya başlıyor.Tam dolu yağ doldurun 700-800 km gitmeden yağ bitiyor.Heryeri yağ içinde kalıyor.Buna çok dikkat edin.Genelde bitik motorlarda bu problem hep yaşanıyor.Km saatine inanmayın.Alanlar bu motoru güçlü oldugu içinlimitlerin üzerinde kullanıyor.Zaten çoğu km saatini hemen çıkartıyor.Yani eğer motorda yağ kaçakları başladıysa bu motor 50000 km olmuştur.Motor gerçekten iyi.İşçiliği çok güzel.Sıfır bulursanız alın siz kullanın.siz bilin motoru.İkinci elde zaten tutulmuyor.Para etmiyor.eğer motorum olsun ve yukarıda yazdıgım problemler yoksa alınabilir.Mutlaka motorcuya gösterin almadan önce.2 el piyasasında ise bugun baktım 1200-2000 arası.Karar sizin.Ancak 2000tlye apache almak herzaman daha mantıklıdır.Satarkende para eder.2006-2007 model apache alınabilir.Düşük bütçeli arkadaşlarda 1000tl gibi bir paraya alabilir wuxi ama dediğim gibi mutlaka baktırın motora.

  7. #7
    Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2007
    Şehir
    Bandırma-Balıkesir
    Motosikleti
    Honda Cbr 1100XX
    Motorcuhacı(Nedim) sanki burda pancar motorundan bahseder gibi wuxi yi yerden yere vurmuşsun. Senin bahsettiğin motor burada öncelikle kendi sattığın motorun. Bendeyken milletin " abi bu nasıl motor ya " dediği motoru önce ona buna kurcalattın sonra işin içinden çıkamadın işgüzar ustaların insafına bırakıp mahvettin birde burada millete kötülüyorsun. Alacak kişiler binsin denesin götürsün göstersin kardeşim. Hondanın formunda da Apachenin formun da da şikayet eden var.

  8. #8
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Nisan 2012
    yaa kardeş sen beni kimle karıştırıyon anlamadım ben gördüklerimi yazıyorum.Senle bir alıp veremediğimizde yok.Nedim diye birinide tanımıyorum.Wuxi alacak arkadaşlara almayın diyorum.Karar kişilerin.ben sadece tavsiyede bulunuyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------

    Wuxi ile cbf 250 yi zor tokatlarsınız.Cbf kullanıcılarının forumunda bu konuya değindim.

  9. #9
    Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2007
    Şehir
    Bandırma-Balıkesir
    Motosikleti
    Honda Cbr 1100XX
    Pekala nasıl olsa zaman herşeyi ortaya çıkarıyor.Benimde seninle alıp veremediğim bir durum yok kardeşim.Ancak wuxi hakkındaki yorumlarınız yüzünden kullanıcılardan özel mesaj geldi.yani bu motoru 2 sene kullandım sattım sattığım kişide kullandı.yani hiç bir sıkıntı görmedim cbf olayı ayrı bir mevzu ancak sizin wuxi ile olumsuz düşüncelerinizin teknik bir ispata ve tecrübeye dayalı olması gerekiyor.kendi talihsizliğinizi bütün motorlara yaymak hatalı olur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler