D&B den aldıysan evine yakınsa servis içinde D&B ye git...
Alemdağ Yolunda biliyosun Çakmak...ben kefilim bu servise...
Anesden aldıysan veya Otoseverden aldıysan oralara gitmenin pek anlamı yok...niye haybeye km yapasın...
evine ne kadar yakınsa oraya gitmen daha mantıklı...ama servislerde motoruna ne yapıldığını sadece DB de görürsün...orada müşteriye tavır daha ılımlı diye düşünüyorum...daha rahatsın...
Servisler hakkında edindiğim gözlemleri yazayım...
Mutluhan...Mototal...Pazarbaşı...motorundan uzaktasın...ya bırak git derler ya da sana hep yoğun olduklarını söylerler...biraz ağır abi ve sosyetik servislerdir...cbf 150 ve diğer küçük cclere gereken ilgi alakayı gösterdiklerini sanmıyorum...bu alakayı göremiyorum ki aga beni sokuyorsunuz müşteri bekleme yerine...ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun...parçayı değiştirdi mi yağı koydu mu...bilinmez...babamın oğlu mu güveneyim adamlara...
Pazarbaşında ENgin abi ve Yeşim Hanım müşteriyle alakalı sevecen tavırlar içersinde...Engin abi bir başladı mı Hondanın köklü geçişinden yedi düveline kadar anlatır markayı...
haklı bir gurur taşır tabi...iyiniyetlidir...sempatikdir...
Anes...bekleme yeriyle servis arasında bir cam var...ustalarla diyalog mümkün değil...oturma yerleri karşılıklı servis sorumlusunun başında her zaman en az 15-20 kişi oluyor...
genelde tüm kuryelerin uğrak yeri olduğundan orada işiniz sağlıklı yürümez...
ben hayatımda bu kadar kalabalık bir servis görmedim aga...kuryelerin geneli Havalimanı bağlantılı çalışır...özellikle gümrükleme kuryeleri..o yüzden yol üstünde İSTOÇ içinde olduğunda bir nevi cbf 150 kuryeye özel servis...
Konşuk (Cevizlideki-D&B nin babası Mehmet Konşuk)...Konşuğa 2 kez gittim...ortamı beğenmedim...nesini derseniz müşteriyle ilişkiler çok zayıf...bana canım cicim desin kimse istemem ama ne bileyim işte pek elektrik alamadım...Mehmet Konşuk abi dişleri yaptırmış hiç konuşamıyor bu aralar...zaten pek konuşmayı sevmezdi...
Otoseverde E-5 üstü olduğu için bir nevi ARI KOVANI gibin...Anesten sonra 2.çok hareketli servis...tamam işleri açık belki ama ya aga dakkabaşı müşteri geliyor...TEM de nasıl ANES varsa E-5 te bu Otosever var...deli gibi çalışıyorlar..boşları yok...ha bu arada paso Motorize ekiplerin varaderoları geliyor rica mica derken sıklıkla araya giriyorlar...
kalaba aga ...ama yardımsever ustalar...ilgileniyorlar...alaka var...
Güngör Motoru bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sağolsunlar bu bayilerin hepsi CBF 150 yi liste fiyatına plaka ekleyerek sattılar...
DB ve Konşuk Motor sadece 3780 liraya plaka içinde halen satmaktalar...
beni sadece bu ilgilendirir...
Esengül Motor...bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sıklıkla övülüyor...bir hikmeti olsa gerek...
benim servis D&B ile ustalarla ve patronuyla (Gökhan Konşuk) ikili ilişkilerim özel hayatımda devam eder...Gökhan Konşuğun düğününde bulundum yarışlarına gittim...kişisel ahbaplığımız vardır...servis sorumlusu direkt kankeitam olup beni hiç bir konuda kırmaz...adımı verip yardım isteyebilirsiniz...ustalarıyla gezilere gideriz sıklıkla...yedek parça sorumlusu Şevkide adamımdır...bu bağlamda kişisel dostluklar kurduğum bu kişilere sonuna kadar güvenirim...iş anlamında hata yapmış da olabilirler belki de ama o hatanın hep arkasında dururlar...marka olarak da servis olarak da...
müşteri çıkarları önceliklidir diyeceğim inanmayacaksınız belki ama öyle...müşteriye öncesi bilgi verirp aydınlatırlar...orada size bir yanlış yapılmışsa haberim olsun...gereken yapılır...