Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    D&B den aldıysan evine yakınsa servis içinde D&B ye git... Alemdağ Yolunda biliyosun Çakmak...ben kefilim bu servise...

Anesden aldıysan veya Otoseverden aldıysan oralara gitmenin pek anlamı yok...niye haybeye km yapasın...

evine ne kadar yakınsa oraya gitmen daha mantıklı...ama servislerde motoruna ne yapıldığını sadece DB de görürsün...orada müşteriye tavır daha ılımlı diye düşünüyorum...daha rahatsın...

Servisler hakkında edindiğim gözlemleri yazayım...

Mutluhan...Mototal...Pazarbaşı...motorundan uzaktasın...ya bırak git derler ya da sana hep yoğun olduklarını söylerler...biraz ağır abi ve sosyetik servislerdir...cbf 150 ve diğer küçük cclere gereken ilgi alakayı gösterdiklerini sanmıyorum...bu alakayı göremiyorum ki aga beni sokuyorsunuz müşteri bekleme yerine...ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun...parçayı değiştirdi mi yağı koydu mu...bilinmez...babamın oğlu mu güveneyim adamlara...

Pazarbaşında ENgin abi ve Yeşim Hanım müşteriyle alakalı sevecen tavırlar içersinde...Engin abi bir başladı mı Hondanın köklü geçişinden yedi düveline kadar anlatır markayı... haklı bir gurur taşır tabi...iyiniyetlidir...sempatikdir...

Anes...bekleme yeriyle servis arasında bir cam var...ustalarla diyalog mümkün değil...oturma yerleri karşılıklı servis sorumlusunun başında her zaman en az 15-20 kişi oluyor... genelde tüm kuryelerin uğrak yeri olduğundan orada işiniz sağlıklı yürümez... ben hayatımda bu kadar kalabalık bir servis görmedim aga...kuryelerin geneli Havalimanı bağlantılı çalışır...özellikle gümrükleme kuryeleri..o yüzden yol üstünde İSTOÇ içinde olduğunda bir nevi cbf 150 kuryeye özel servis...

Konşuk (Cevizlideki-D&B nin babası Mehmet Konşuk)...Konşuğa 2 kez gittim...ortamı beğenmedim...nesini derseniz müşteriyle ilişkiler çok zayıf...bana canım cicim desin kimse istemem ama ne bileyim işte pek elektrik alamadım...Mehmet Konşuk abi dişleri yaptırmış hiç konuşamıyor bu aralar...zaten pek konuşmayı sevmezdi...

Otoseverde E-5 üstü olduğu için bir nevi ARI KOVANI gibin...Anesten sonra 2.çok hareketli servis...tamam işleri açık belki ama ya aga dakkabaşı müşteri geliyor...TEM de nasıl ANES varsa E-5 te bu Otosever var...deli gibi çalışıyorlar..boşları yok...ha bu arada paso Motorize ekiplerin varaderoları geliyor rica mica derken sıklıkla araya giriyorlar... kalaba aga ...ama yardımsever ustalar...ilgileniyorlar...alaka var...

Güngör Motoru bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sağolsunlar bu bayilerin hepsi CBF 150 yi liste fiyatına plaka ekleyerek sattılar...

DB ve Konşuk Motor sadece 3780 liraya plaka içinde halen satmaktalar...

beni sadece bu ilgilendirir...

Esengül Motor...bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sıklıkla övülüyor...bir hikmeti olsa gerek...

benim servis D&B ile ustalarla ve patronuyla (Gökhan Konşuk) ikili ilişkilerim özel hayatımda devam eder...Gökhan Konşuğun düğününde bulundum yarışlarına gittim...kişisel ahbaplığımız vardır...servis sorumlusu direkt kankeitam olup beni hiç bir konuda kırmaz...adımı verip yardım isteyebilirsiniz...ustalarıyla gezilere gideriz sıklıkla...yedek parça sorumlusu Şevkide adamımdır...bu bağlamda kişisel dostluklar kurduğum bu kişilere sonuna kadar güvenirim...iş anlamında hata yapmış da olabilirler belki de ama o hatanın hep arkasında dururlar...marka olarak da servis olarak da...

müşteri çıkarları önceliklidir diyeceğim inanmayacaksınız belki ama öyle...müşteriye öncesi bilgi verirp aydınlatırlar...orada size bir yanlış yapılmışsa haberim olsun...gereken yapılır...
    Abi açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim

Ben D&B den aldım ve avrupa yakası fatihte ikamet ediyorum oraya giderim bir bakım içinde olsa aldıgımdada tutumlarını beğenmiştim kalktım gittim ordan motor aldım cünki en uygun fiyatı onlar veriyorlardı

1 ayı bulmadan bakıma gidicem zaten biraz yol yaparım oraya giderim senin isminide veririm bir güzel baksınlar şöyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı juno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi motor bayide full koruma demirleri ile beni bekliyor. otobüsle getireceğim için koruma demirleri şart.

çanta sordum, takalım dediler kappa 35lt. =175 tl ne dersiniz tavsiyeniz nedir acaba?

150-200 tl arası mont alcam ne olabilir?
    koruma demiri 50 lira galiba...ama çantayı fazla demişler en son hatırladığım 153 liraydı nette...kappa tavsiye edilir ama sen oralarda bu küçük rakamsal farkları önemsemezsin...aksesuar konusunda piyasdaan birbirinin pek farkı yok...

Otosever SHAQ distribütörü olduğundan hep bu markayı satmak isterler müşteriyi de o doğrultuda yönlendirirler...ama işin aslı Kappa 35 lik en ideal çantadır...lanet SHAQ lar 6 ay sonra zangır zungur ses yapıyor...ve kilidide işlevsel değil...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    honda cbf 150
    koruma demiri 50 lira galiba...ama çantayı fazla demişler en son hatırladığım 153 liraydı nette...kappa tavsiye edilir ama sen oralarda bu küçük rakamsal farkları önemsemezsin...aksesuar konusunda piyasdaan birbirinin pek farkı yok...

Otosever SHAQ distribütörü olduğundan hep bu markayı satmak isterler müşteriyi de o doğrultuda yönlendirirler...ama işin aslı Kappa 35 lik en ideal çantadır...lanet SHAQ lar 6 ay sonra zangır zungur ses yapıyor...ve kilidide işlevsel değil...

abi koruma demirleri: motor ve grenaj :100tl çanta için şaseye uzanan demir de:80 tl toplamda 180 tl.
    metehan abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır. mutlu yaşa be abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------

abi senden bir ricam olacak biz artık arkadaşız benim tel: 0 535 295 66 60 beni ararsan sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

abi müsaitsen birçağrı atarmısın?

Motosikleti
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim

Ben D&B den aldım ve avrupa yakası fatihte ikamet ediyorum oraya giderim bir bakım içinde olsa aldıgımdada tutumlarını beğenmiştim kalktım gittim ordan motor aldım cünki en uygun fiyatı onlar veriyorlardı

1 ayı bulmadan bakıma gidicem zaten biraz yol yaparım oraya giderim senin isminide veririm bir güzel baksınlar şöyle
    vakit olunca detaylı yazabiliyorum hacım...normal şartlarda lak lak yapıyorum vakitsizlikten farkındaysan...

ama bak D&B Motorda kızlara kefil değilim...yani Satışdaki kızları tanımam etmem...AYSİM hanım var galiba müşteriyle ilgili gibi...ama benim olayım servisle...onu belirteyim...kızların bir yanlışı olursa da haberim olsun...

ver adımı...

Motoruna kimi istersen o bakar...istersen patron Gökhan Konşuk...bu yılın Türkiye Motosiklet Federasonu 600 cc C grup şampiyonu ve çekirdekten yetişme mekanik ustası...ben patronum demez...diğer ustalardan ayırt edemezsin...

burası dükkanın eski yeri..şimdi Alemdağ caddesinde...Netaş karşısında...

istersen başusta Ergin bakar...Erginle caddeden beri sevişir kaynaşırız...Maltepede oturur...sscidir...cadede yapmadığı atraksiyon yok...klas sürücü tek tekerci ve işçiliği çok sağlamdır...inanılmaz bir sesten sıkıntıyı anlama yetisine sahiptir...benim motorun bir sıkıntısı 15 metreden ortamı sessizleştirip şu diye teşhis koyup çözer...asıl uzmanlık alanı 1000 RR...

2.ustam İbrahim...sıkı arkadaşız...özellikle activalar hususunda lisans yapmıştır...Ergin müsait olmadığında İbrahim devreye girer...

3.ustam Ali Abi...adam bildiğin Cerrah...en çözümsüz problemleri derinlere inerek çözer...resmen motoru ameliyat eder...elektronikte uzmandır...xenon bağlantıları ve elektrik sorunlar çözmede üzerine adam tanımam...elektronik aksam ve devre şemeları hususunda artık sıyırmış yani aşmışlardan...

Mustafa hep dışardadır...dış servislere bakar...

Servis Müdürü Kasım Yetkiner...benim kader arkadaşım iyi günde kötü günde...ps 150 sahibi..eski motoru cbf 150 idi...yani bizim sorunlarımızı çok iyi bilir anlar...

daha dün akşam Ortaköy Ulus alemlere aktık...

handro..kasım şevko...

Yedek Parça Sorumlusu Şevki...transalp sahibi ve cbf 150 side mevcut...bizden yani...has adamdır...özü sözü birdir...

şevko..kasım..handro...

yani demek istediğim şu ki DB Motor bir aile ortamıdır..bende nacizane bu ailenin bir üyesi olarak bu servis ve bayinin hep arkasındayım...elimden ne geliyorsa yaparım...

gönüllü danışmanlarıyım...bir çıkarım mevcut değildir...benim bile gözümün yaşına bazen bakmıyorlar...geçiriyolar valla... daha doğrusu Honda kitliyor...servis sadece işçilikten kazanıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

Alıntı juno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi koruma demirleri: motor ve grenaj :100tl çanta için şaseye uzanan demir de:80 tl toplamda 180 tl.
    metehan abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır. mutlu yaşa be abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------

abi senden bir ricam olacak biz artık arkadaşız benim tel: 0 535 295 66 60 beni ararsan sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

abi müsaitsen birçağrı atarmısın?
    hafta içi uygun zamanda görüşürüz birader...537 335 22 33 benim numaram...saygılar...

verdiğin detay fiyatlar hakkında bilgis ahibi değilim ama...en son far koruma demiri ne kadar falan bilemiyorum...sen diğer bayilerede sor araştır kıyasla kararını ver kargoya verdir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

1000 km yi geçtim.standart hızım 90 olmasına rağmen arasıra yüklenme denemeleri yapıyorum 125 km hıza çıktım bugün devir saati boşa çıktı devir kesici olmadığı kesin çünkü 9500 deviri çok rahat geçti. düşük viteslerde ibreyi tam aşağı kadar çevirice kesin.tabi bu çok zararlı fakat acil hızlanma gerektiren durumlarda devir kesiciye girmiceni bilmek güzel.bugün çınarcık delmece yaylasına çıktık.rampa performansı çok tatminkar.keskin viraj çıkışlarında devir düşmesine rağmen vites düşürmeden gaz verdiğinizde boğulmadan hızlanabiliyor buda ayrı bi keyif veriyor.30 yaşındayım ve 13 senedir motor kullanıyorum.motor işi bitmeyerek artan bi tecrübe istiyor.hiç yapmıcam bi hata yaparak çakıl zeminde motoru geri kaçırdım ön fren malum fayda etmedi ayağımı frene basmak için yerden kessem anında devrlicem.motoru bi tarafa atıp yerde sürüklenmesini engelledim ama motoruda kibarca yere bırakmak zorunda kaldım.netice k 21 yan çantada çakıl ezikleri koruma demiride aynı.çok ağır bırakmama rağmen sağ grenajın fara yakın olan kısmında çıkıntılı bölgede deymiş.çizik deyil ama nokta ezikler var.moralim acayip bozuldu anlatamam.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Ansiklopedi gibi bilgilere boğdun bizi abi

Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali çok açıklayıcı anlatmışsın..

Satış temsilcisi bayanların bir kabalığını yanlışını görmedim kask denerken nerdeyse bütün mağazadaki kaskları taktım çıkardım ilgilendiler sağolsun :D

Ustalar hakkında ise artık sorun çekeceğimi sanmıyorum direk oraya gidince isimlerinden kendilerini bulurum zaten Ali abinin çok prof olduğu belli zaten diğer kişileride ayrıntısına kadar anlatmışsın valla daha ne olsun zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim sen olmazsan bizimle kim uğraşıcak valla burada

Motosikleti
    Alıntı mrtdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000 km yi geçtim.standart hızım 90 olmasına rağmen arasıra yüklenme denemeleri yapıyorum 125 km hıza çıktım bugün devir saati boşa çıktı devir kesici olmadığı kesin çünkü 9500 deviri çok rahat geçti. düşük viteslerde ibreyi tam aşağı kadar çevirice kesin.tabi bu çok zararlı fakat acil hızlanma gerektiren durumlarda devir kesiciye girmiceni bilmek güzel.bugün çınarcık delmece yaylasına çıktık.rampa performansı çok tatminkar.keskin viraj çıkışlarında devir düşmesine rağmen vites düşürmeden gaz verdiğinizde boğulmadan hızlanabiliyor buda ayrı bi keyif veriyor.30 yaşındayım ve 13 senedir motor kullanıyorum.motor işi bitmeyerek artan bi tecrübe istiyor.hiç yapmıcam bi hata yaparak çakıl zeminde motoru geri kaçırdım ön fren malum fayda etmedi ayağımı frene basmak için yerden kessem anında devrlicem.motoru bi tarafa atıp yerde sürüklenmesini engelledim ama motoruda kibarca yere bırakmak zorunda kaldım.netice k 21 yan çantada çakıl ezikleri koruma demiride aynı.çok ağır bırakmama rağmen sağ grenajın fara yakın olan kısmında çıkıntılı bölgede deymiş.çizik deyil ama nokta ezikler var.moralim acayip bozuldu anlatamam.

olur böyle şeyler kafaya takmamaya çalış...yapacak birşey yok...yaşadığım kazaları ve gördüğüm şeyleri anlatırsam şükretmek için ne kadar çok sebebin olduğunu anlarsın...düşe kalka olacak bu işler...hemen yağ değişimine gitmelisin...arayı fazla uzatma...bugün yarın diye erteleme...periyodik bakımları aksatma...ben kendim değiştiririm dersin garantiden çıkar makinan...en azından ilk 20 bin servise gitmek sana bişey kaybettirmez...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

Ansiklopedi gibi bilgilere boğdun bizi abi

Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali çok açıklayıcı anlatmışsın..

Satış temsilcisi bayanların bir kabalığını yanlışını görmedim kask denerken nerdeyse bütün mağazadaki kaskları taktım çıkardım ilgilendiler sağolsun :D

Ustalar hakkında ise artık sorun çekeceğimi sanmıyorum direk oraya gidince isimlerinden kendilerini bulurum zaten Ali abinin çok prof olduğu belli zaten diğer kişileride ayrıntısına kadar anlatmışsın valla daha ne olsun zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim sen olmazsan bizimle kim uğraşıcak valla burada
    vaktim var aga o bağlamda rahat rahat yazıyorum içime sine sine.....oraya gittiğinde hemen müşteri bölümüne oturmana gerek yok gez dolan makinanın başında dur...kimse sana niye burda geziniyon demez...

ama kask ve koruma ekipmanlarını bayilerden alma...netten almanı tavsiye ederim...netten satış yapan yerlerin dükkanlarına git...az da olsa fiyat farkları olabiliyor...çoğu bayiler net satışıda yapıyor ama iyi araştır babında dedim...

JUNO demin yanlış bilgi vermişim...Kappa çanta 170 liraymış... şimdi baktım...DB dende alsan farketmez...kar marjları düşük ürünler fiyatlaer eryerde aynı...

ama kasklar değişken...montlar değişken...aynı fiyata çok kaliteli farkı olan montlar var vs...

bu olayda yanımdaki 3 adet cross motor arkadaşlarımında büyük rölü var.asfalta alerjileri var hiç yoldan gitmediler benide yoldan çıkardılar.bu arada dördümüzde düştük bugün.hepsi dalında usta ama bu işin bide böyle bi yanı var işte onlar tabi üzülmedi sürekli, olan bişey.ama ben daha 1000 deyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

olur böyle şeyler kafaya takmamaya çalış...yapacak birşey yok...yaşadığım kazaları ve gördüğüm şeyleri anlatırsam şükretmek için ne kadar çok sebebin olduğunu anlarsın...düşe kalka olacak bu işler...hemen yağ değişimine gitmelisin...arayı fazla uzatma...bugün yarın diye erteleme...periyodik bakımları aksatma...ben kendim değiştiririm dersin garantiden çıkar makinan...en azından ilk 20 bin servise gitmek sana bişey kaybettirmez...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

vaktim var aga o bağlamda rahat rahat yazıyorum içime sine sine.....oraya gittiğinde hemen müşteri bölümüne oturmana gerek yok gez dolan makinanın başında dur...kimse sana niye burda geziniyon demez...

ama kask ve koruma ekipmanlarını bayilerden alma...netten almanı tavsiye ederim...netten satış yapan yerlerin dükkanlarına git...az da olsa fiyat farkları olabiliyor...çoğu bayiler net satışıda yapıyor ama iyi araştır babında dedim...

JUNO demin yanlış bilgi vermişim...Kappa çanta 170 liraymış... şimdi baktım...DB dende alsan farketmez...kar marjları düşük ürünler fiyatlaer eryerde aynı...

ama kasklar değişken...montlar değişken...aynı fiyata çok kaliteli farkı olan montlar var vs...
    metehan abim meraba yağımı 500 de serviste deyiştirdim.bu tip durumları bende çok yaşadım hatta bile bile düşüyoduk crosslarla.benim üzüldüyüm nokta şaka gibi zedeledim motoru ona üzülüyorum.ama olan oldu şöyle avunabilirim bu olaydan sonra motorun üzerine titreme rodajını bitirmiş oldumşimdi kasmadan kullanıyorum

Motosikleti
    Alıntı mrtdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu olayda yanımdaki 3 adet cross motor arkadaşlarımında büyük rölü var.asfalta alerjileri var hiç yoldan gitmediler benide yoldan çıkardılar.bu arada dördümüzde düştük bugün.hepsi dalında usta ama bu işin bide böyle bi yanı var işte onlar tabi üzülmedi sürekli, olan bişey.ama ben daha 1000 deyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

metehan abim meraba yağımı 500 de serviste deyiştirdim.bu tip durumları bende çok yaşadım hatta bile bile düşüyoduk crosslarla.benim üzüldüyüm nokta şaka gibi zedeledim motoru ona üzülüyorum.ama olan oldu şöyle avunabilirim bu olaydan sonra motorun üzerine titreme rodajını bitirmiş oldumşimdi kasmadan kullanıyorum

aga krosculara uyum sağlamak zorunda olmadığın gibi motorun commuter sınıfındadır toprağa uymlu lastiklerin yok...senin olayın genelde caddeyle...bir süre kroscu kankilerinden uzak durabilirsin...

ben yerinde olsam araziye fazla girmem...niye risk alıyosun aga...makinan cadde makinası...

Motosikleti
    cbf 150
    d&b den aldıysan evine yakınsa servis içinde d&b ye git...:p alemdağ yolunda biliyosun çakmak...ben kefilim bu servise...

Anesden aldıysan veya otoseverden aldıysan oralara gitmenin pek anlamı yok...niye haybeye km yapasın...

Evine ne kadar yakınsa oraya gitmen daha mantıklı...ama servislerde motoruna ne yapıldığını sadece db de görürsün...orada müşteriye tavır daha ılımlı diye düşünüyorum...daha rahatsın...

Servisler hakkında edindiğim gözlemleri yazayım...

Mutluhan...mototal...pazarbaşı...motorundan uzaktasın...ya bırak git derler ya da sana hep yoğun olduklarını söylerler...biraz ağır abi ve sosyetik servislerdir...cbf 150 ve diğer küçük cclere gereken ilgi alakayı gösterdiklerini sanmıyorum...bu alakayı göremiyorum ki aga beni sokuyorsunuz müşteri bekleme yerine...ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun...parçayı değiştirdi mi yağı koydu mu...bilinmez...babamın oğlu mu güveneyim adamlara...

Pazarbaşında engin abi ve yeşim hanım müşteriyle alakalı sevecen tavırlar içersinde...engin abi bir başladı mı hondanın köklü geçmişinden yedi düveline kadar anlatır markayı...:p haklı bir gurur taşır tabi...iyiniyetlidir...sempatikdir...

Anes...bekleme yeriyle servis arasında bir cam var...ustalarla diyalog mümkün değil...oturma yerleri karşılıklı servis sorumlusunun başında her zaman en az 15-20 kişi oluyor...:p genelde tüm kuryelerin uğrak yeri olduğundan orada işiniz sağlıklı yürümez...:p ben hayatımda bu kadar kalabalık bir servis görmedim aga...kuryelerin geneli havalimanı bağlantılı çalışır...özellikle gümrükleme kuryeleri..o yüzden yol üstünde istoç içinde olduğunda bir nevi cbf 150 kuryeye özel servis...

Konşuk (cevizlideki-d&b nin babası mehmet konşuk)...konşuğa 2 kez gittim...ortamı beğenmedim...nesini derseniz müşteriyle ilişkiler çok zayıf...bana canım cicim desin kimse istemem ama ne bileyim işte pek elektrik alamadım...mehmet konşuk abi dişleri yaptırmış hiç konuşamıyor bu aralar...zaten pek konuşmayı sevmezdi...

Otoseverde e-5 üstü olduğu için bir nevi arı kovanı gibin...anesten sonra 2.çok hareketli servis...tamam işleri açık belki ama ya aga dakkabaşı müşteri geliyor...tem de nasıl anes varsa e-5 te bu otosever var...deli gibi çalışıyorlar..boşları yok...ha bu arada paso motorize ekiplerin varaderoları geliyor rica mica derken sıklıkla araya giriyorlar...:p kalaba aga ...ama yardımsever ustalar...ilgileniyorlar...alaka var...

Güngör motoru bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sağolsunlar bu bayilerin hepsi cbf 150 yi liste fiyatına plaka ekleyerek sattılar...

[sıze="5"]db ve konşuk motor sadece 3780 liraya plaka içinde halen satmaktalar...[/sıze]

beni sadece bu ilgilendirir...

Esengül motor...bilmiyorum gitmek nasip olmadı...ama sıklıkla övülüyor...bir hikmeti olsa gerek...

Benim servis d&b ile ustalarla ve patronuyla (gökhan konşuk) ikili ilişkilerim özel hayatımda devam eder...gökhan konşuğun düğününde bulundum yarışlarına gittim...kişisel ahbaplığımız vardır...servis sorumlusu direkt kankeitam olup beni hiç bir konuda kırmaz...adımı verip yardım isteyebilirsiniz...ustalarıyla gezilere gideriz sıklıkla...yedek parça sorumlusu şevkide adamımdır...bu bağlamda kişisel dostluklar kurduğum bu kişilere sonuna kadar güvenirim...iş anlamında hata yapmış da olabilirler belki de ama o hatanın hep arkasında dururlar...marka olarak da servis olarak da...

Müşteri çıkarları önceliklidir diyeceğim inanmayacaksınız belki ama öyle...müşteriye öncesi bilgi verirp aydınlatırlar...orada size bir yanlış yapılmışsa haberim olsun...gereken yapılır...
    mete han üstat adanada ben ve burada 3760 dediler sade makina bu yukarda bahsetiin yerde plaka dahil deniyor bu olabilirmi ki teşekkürler

Motosikleti
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete han üstat adanada ben ve burada 3760 dediler sade makina bu yukarda bahsetiin yerde plaka dahil deniyor bu olabilirmi ki teşekkürler
    aga burda böyle işte...ama İstanbulda sadece Konşuk Motor ve oğlu Gökhan Konşuğun D&B Motorda 3780 plaka dahil...diğer bayiler liste fiyatı neyse onu çakıyor...

70musti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS -Honda CBF 150
    Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var, yaklaşık üç hafta önce sıfır cbf150 aldım, ancak motosiklet sürekli aküyü bitiriyor, servisle görüştüm, konjektörden olabileceği düşünüldü ve konjektör değiştirildi, ancak sorun hala devam ediyor, iki kez yolda kaldım, akü bitince motor stop ediyor, böyle bir olay başınıza geldi mi? sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Motosikleti
    Honda XL650 TRANSALP

Tüm arkadaşlara merhaba

Ben de nasipse yakında aranıza katılıyorum. Malum isteyince hemen ele geçmiyor bu cbf. Bende 15 gün öncesinde ne alayım düşünceleri içerisinde araştırmaya başladım ve cbf 150 de karar kıldım. 2005 de sıfır araba aldım o zaman da vw de sıra bekledim ama bu kadar heyecanlanmadım. Araba hakkında 1000 sayfa yazı okumadım

Arkadaşlar sıcak bir ortam var burda o kesin. Herkes severek bağlanmış makinasına o da kesin. Yardımlaşma ve bilgi birikimi de güzel. Çok şey okudum öğrendim bu sayfalardan.

İlk vitesli motor tecrübem olacak. Benim başlangıç modelim diyebiliriz. Henüz bilmiyorum ama bu sayfalardan anladığım kadarı ile benim motorum da gelmiştir (pazartesi teyit edecem).

Motorumu Mototal'dan aldım. Erzincan'dayım yakınımdaki illerde bile honda bayisi yok. Ankara ve İstanbul bayilerinin nerdeyse tamamıyla görüştüm. Bir kaçı hariç. Kimi aradıysam haziran ortasına teslim dediler. Fiyat 3765 ama garanti değil zamlar yansır dediler. Mototal'i aradım kafadan 3650 dedi ve 1 haftaya teslim ederiz diyince diğer bayileri aramaya gerek kalmadı. Anlaştık.

Şimdi nakliye sorununu çözmeye uğraşıyorum. Halledince motoruma kavuşacam inşallah yakın zamanda.

Sizelere birkaç sorum olacak. Gözüken o ki otobüsle nakliyeden başka yol bulamayacam gibi. Burda servis olmadığından motorumu ambalajdan çıkmış ve yürümeye hazır vaziyette teslim alacam.

1- Otobüsle naklederken nasıl bir ambalajlamalı
    2- Koruma demiri taktırmayı düşünmedim ancak nakliye esnasında sanırım yan yatacak bu demir çok önem arzeder mi?
    3- Nakliye yapan arkadaşlar mesafelerini, nakliye yöntemlerini ve maliyetleri yazarsa kafamızda fiyatlar canlanır afaki fiyat taleplerini geri çevirebiliriz. Benim şu an aklımdan geçen otobüs için bir yolcu bileti ücreti ama firmalar ne tutturursa almak peşinde.
    4- Bulunduğu ilde ve yakınında servis olmayan arkadaşlar (Honda'yı bu konuda kınıyorum servis ağı Doğu Anadıolu ve Güneydoğu Anadolu'da sadece Gaziantep var) garantiyi bozmamak için ne yapıyor acaba? Bana en yakın servis 700 km her bakımda götürmem imkansız mecburen buranın imkanları ile başımın çaresine bakmam lazım. Bu konuya biraz ağırlık verilmeli bence çoğu insanın problemi bence.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı tecnomaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de nasipse yakında aranıza katılıyorum. Malum isteyince hemen ele geçmiyor bu cbf. Bende 15 gün öncesinde ne alayım düşünceleri içerisinde araştırmaya başladım ve cbf 150 de karar kıldım. 2005 de sıfır araba aldım o zaman da vw de sıra bekledim ama bu kadar heyecanlanmadım. Araba hakkında 1000 sayfa yazı okumadım

Arkadaşlar sıcak bir ortam var burda o kesin. Herkes severek bağlanmış makinasına o da kesin. Yardımlaşma ve bilgi birikimi de güzel. Çok şey okudum öğrendim bu sayfalardan.

İlk vitesli motor tecrübem olacak. Benim başlangıç modelim diyebiliriz. Henüz bilmiyorum ama bu sayfalardan anladığım kadarı ile benim motorum da gelmiştir (pazartesi teyit edecem).

Motorumu Mototal'dan aldım. Erzincan'dayım yakınımdaki illerde bile honda bayisi yok. Ankara ve İstanbul bayilerinin nerdeyse tamamıyla görüştüm. Bir kaçı hariç. Kimi aradıysam haziran ortasına teslim dediler. Fiyat 3765 ama garanti değil zamlar yansır dediler. Mototal'i aradım kafadan 3650 dedi ve 1 haftaya teslim ederiz diyince diğer bayileri aramaya gerek kalmadı. Anlaştık.

Şimdi nakliye sorununu çözmeye uğraşıyorum. Halledince motoruma kavuşacam inşallah yakın zamanda.

Sizelere birkaç sorum olacak. Gözüken o ki otobüsle nakliyeden başka yol bulamayacam gibi. Burda servis olmadığından motorumu ambalajdan çıkmış ve yürümeye hazır vaziyette teslim alacam.

2- Koruma demiri taktırmayı düşünmedim ancak nakliye esnasında sanırım yan yatacak bu demir çok önem arzeder mi?
    3- Nakliye yapan arkadaşlar mesafelerini, nakliye yöntemlerini ve maliyetleri yazarsa kafamızda fiyatlar canlanır afaki fiyat taleplerini geri çevirebiliriz. Benim şu an aklımdan geçen otobüs için bir yolcu bileti ücreti ama firmalar ne tutturursa almak peşinde.
    4- Bulunduğu ilde ve yakınında servis olmayan arkadaşlar (Honda'yı bu konuda kınıyorum servis ağı Doğu Anadıolu ve Güneydoğu Anadolu'da sadece Gaziantep var) garantiyi bozmamak için ne yapıyor acaba? Bana en yakın servis 700 km her bakımda götürmem imkansız mecburen buranın imkanları ile başımın çaresine bakmam lazım. Bu konuya biraz ağırlık verilmeli bence çoğu insanın problemi bence.

Öncelikle hayırlı olsun diyorum çok güzel bir motosiklet aldınız fiyatına göre alınacak en iyi motosiklet bence gelelim sorulara...

1- Otobüsle naklederken çogu otobüslere dik olarak girmesi lazım travegolara falan düz normal şekilde sıgıyor yan yatırmaya falan gerek olcagını sanmıyorum.
    2-Koruma demiri kesinlikle taktırmalısınız gerek taşınırken gerekse sürerken ve ilk motor tecrübeniz olcagını için kesinlikle takmalısınız ufak bir yatırmada daha az hasarla yada hasarsız bir şekilde motoru korumanızı sağlar ( bunu kesin taktırmalısınız )
    3-Otobüs şöförü ve muavinle anlaşacagınız ücrete baglı ufak bir ücretede taşıtabilirsiniz artık insafına kalmış muavinin.
    4-Orasını bilemicem hiçbir bilgim yok

Saygılar;

Motosikleti
    Alıntı 70musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var, yaklaşık üç hafta önce sıfır cbf150 aldım, ancak motosiklet sürekli aküyü bitiriyor, servisle görüştüm, konjektörden olabileceği düşünüldü ve konjektör değiştirildi, ancak sorun hala devam ediyor, iki kez yolda kaldım, akü bitince motor stop ediyor, böyle bir olay başınıza geldi mi? sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba?

bu detayı servise sorar buraya yazarım...bu sorunlar garanti kapsamında değişir biliyorsun değilmi...makinan sıfırsa para falan ödeme aman...

.
    nakliye hususunda sıkıntı var hep oldu...zamanında trene yükler biryerlere götürürdük ama şimdi TCDD de almıyor artık...

bu nakliye hususunda tek alternatif otobüs malum...ama yatay olarak gitmemeli...dikey olarak gitmeli...aynalar sökülüyor ve bagaja sığıyor...detayları halledecek bir arkadaş ayarlamalısın İstanbuldan...

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Arkadaşlar haberler kötü bugün motoru bodrum ptt şubesinin önüne 10 dk lığına bıraktım burada çevre düzenlemeleri yapılıyor yan ayakta bırakmıştım, yeni dökülen kaplama asfalt farketmedim... arkadaşla muabbete dalmışız bizim motorda o sırada bataklıkta yavaş yavaş batıyormuş tabi ben farkına varana kadar güm diye bises ne göreyim benim motor yerde ayaklık battıkça boşluğa gelmiş sola yattı... kafamdan kaynar sular akarken sağolsun hemen karşıdan bi arkadaş geldi doğrulttuk neyse uzatmadan sonuç.. ön sol grenaj çizikler içinde ve tam köşede bir çatlak değişecek.. arka yan grenajda çizikler muhtemelen boyatırım... kırık vs yok stopların kenarında çizikler belli olmuyor beyaz olduğundan gidon biraz yamuldu ve pul pul döküldü bukadar dandik bişiy olamaz..... fren levyesi yamuldu...dikiz aynasının kenarı gidon topuzunun kenarı çizik gidonuda değiştiririm... yanlız şunu çok iyi anladım koruma demiri cbf in her şeyi bu benim 2 cbf im diğerinde hiçbir süprizle karşılaşmamıştım ama şans....ön grenajı değiştirince koruma demiride alıcam masraf tahmini nekadar çıkar acaba sabah erkenden servisteyim...

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey ne demek görmeden yenilerde bir vites gösterge yok mu yani atladıım bir durum sanrırm bu benim bilgi verirmisiniz
    Müdür ilk motorum benimde ve iyikide yok vites göstergesi alışana kadar evet biraz zorluk çekecez ama bu ilerdeki motosiklet hayatımız için iyi bi şey diye düşünüyorum çünki otomobille yaptıgım bi kazadan biliyorum gözünü sadece 1 saniye yoldan ayırman kaza yapmana yetebiliyor ve motora alıstıktan sonra sesine göre vitesi ayarlamak en iyisi kanaatindeyim.

Alıntı sensar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorum geldi çok şükür pazertesi plakayı çıkarıp alıorum inşşallah :DDD
    Hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullanman dilegiyle.

Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittik,aldık,geldik

Şimdilik 1 Fotoğraf, Detaylı fotoğraf ve anlatım yarın kısmetse, eve 12'de girdim

Ya gerçekten ben bu motora ilk kırmızıyla vuruldum Gerçi kanda da var bi kırmızı merakı malum Tekirdağlı olunca üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantıgıyla hareket farz oluyor hakikaten kırmızı bi başka hem görünebilirlik hem dikkat çekme hususunda tek bence gri sonraki tercihim en son olarakta siyah gelir zaten arabada da siyahı sevmem bakımı zor çok çabuk çizilir en küçük kiri pası tozu çiziği gösterir hiç alışamadım koyu renk kullanırım arabam füme ama siyah asla

Bu arada eski kasalardaki su kırmızı sağ taraftaki düğmeyi diyorsanız Honda motosiklet eğitim merkezinde hocalar hususi söylüyorlardı motorlarınızı ordan stop etmeyin kontaktan kapatın diye bi bildikleri vardır herhalde diyor ve tartışmanın fitilini ateşliyorum Kendi görüşüme gelince bencede onun kaldırılması tek bi şey için kötü olmus acil durumlar için kullanılamayacak olması kötü tıpkı çakılda kayıp motoru düşüren arkadasımızın ihtiyacı oldugu gibi bizimde birgün ihtiyacımız olabilir o durumda da kontaktan kapatmaya çalışmak zordur evet burda ihtiyaç vardır ama garaja girmişsin motoru park etmissin kontaktan kapat abi ne farkı var daha iyi makine için daha sağlıklı kanaatim budur teşekkürler
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    ntv de motosiklet zamanı var. bmv 1600gt yi tanıtıyorlar bittim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

dinamik çekiş kontrolü var diyor yaw.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda XL650 TRANSALP
    Öncelikle hayırlı olsun diyorum çok güzel bir motosiklet aldınız fiyatına göre alınacak en iyi motosiklet bence gelelim sorulara...

1- Otobüsle naklederken çogu otobüslere dik olarak girmesi lazım travegolara falan düz normal şekilde sıgıyor yan yatırmaya falan gerek olcagını sanmıyorum.
    2-Koruma demiri kesinlikle taktırmalısınız gerek taşınırken gerekse sürerken ve ilk motor tecrübeniz olcagını için kesinlikle takmalısınız ufak bir yatırmada daha az hasarla yada hasarsız bir şekilde motoru korumanızı sağlar ( bunu kesin taktırmalısınız )
    3-Otobüs şöförü ve muavinle anlaşacagınız ücrete baglı ufak bir ücretede taşıtabilirsiniz artık insafına kalmış muavinin.
    4-Orasını bilemicem hiçbir bilgim yok

Saygılar;
    Hızlı cevap için teşekkürler.

Dik olarak bagaja sığıyor ise orta sehpa yeterli oluyor mu? ve otobüse enine mi boyuna mı yüklenmesi daha doğru sizce?

Bir de koruma demirine takıldım. İlk motor tecrübem değil ilk manuel vitesli motor tecrübem. Scooter binmişliğim var. Dengem iyi ama işin erbabı da değilim. Bu koruma demiri motoru yan yatmalara karşı koruyorda sürücüsü için de bir avantaj sağlıyor mu? Çoğu motorda takılı görüyorum ancak ben fazla aksesuarı sevmiyorum. Sakin kullanan yaşını başını almış biriyim. Sürücü için extra bir güvenlik sağlamıyorsa taktırmayabilirim. Ancak bilmediğim avantajları var ise far bölümü hariç sadece alt kısmı taktırmak yeterli mi?

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011

garanti olayını sorun etme bu motorun parçası bedava zaten ilk 1000 km serwise gerek yok motorunda bir sorun varsa 1000 km içinde çıkar ortaya ve garanti kapsamından değiştirirsin ne gerekiyosa yaptırırsın yada,bişey çıkmassa zaten merak edilcek bişi yok kendn halledersn sorun etme çok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

Hızlı cevap için teşekkürler.

Dik olarak bagaja sığıyor ise orta sehpa yeterli oluyor mu? ve otobüse enine mi boyuna mı yüklenmesi daha doğru sizce?

Bir de koruma demirine takıldım. İlk motor tecrübem değil ilk manuel vitesli motor tecrübem. Scooter binmişliğim var. Dengem iyi ama işin erbabı da değilim. Bu koruma demiri motoru yan yatmalara karşı koruyorda sürücüsü için de bir avantaj sağlıyor mu? Çoğu motorda takılı görüyorum ancak ben fazla aksesuarı sevmiyorum. Sakin kullanan yaşını başını almış biriyim. Sürücü için extra bir güvenlik sağlamıyorsa taktırmayabilirim. Ancak bilmediğim avantajları var ise far bölümü hariç sadece alt kısmı taktırmak yeterli mi?

walla benm motor daha 2. gün rüzgardan yan yattı evin önünde beton zemine ama koruma demirlerindeki kılcal bir iki çizikten başka hiçbiryernde nokta bişey yok allahtan taktırmışım,ben de sevmiyodum tipsiz duruyo diye ama 2 günlk motorun yarısı değişçekti...tam koruma şart;)
    ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler