Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dominar D250//Dash 110i
    Pilot streetten memnun olan insan tanımadım gibi bişey,lastik çok erken kendini salıyormuş.Bir arkadaşım r25 için kullanmıştı 5-6 binden sonra lastikte neredeyse tutuş kalmadığını söylüyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Alıntı denizz1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pilot streetten memnun olan insan tanımadım gibi bişey,lastik çok erken kendini salıyormuş.Bir arkadaşım r25 için kullanmıştı 5-6 binden sonra lastikte neredeyse tutuş kalmadığını söylüyordu.
    Ben antalyada olduğum için burda kış daha çok yağmurla geçiyor,sanırım o yüzden anlasın wintergriplerden alıp devam edicem.Mitas Mc50leride epey bir övmüşlerdi bir forum konusunda ancak onunda 9-10binden sonra eski tutuşunun kalmadığını yazmışlardı sanırsam.
    Yobaaz bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250D / XPulse 200 2V
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Dominarcılar, lastik seçiminizi neyden yana kullandınız? Malum bizim ebatlarda çeşitlilik pek de fazla değil gibi… Eğer bir aksilik çıkmaz ise 5 bin kilometre içinde motoru satıcam, şimdilik beni idare etmesi için Anlas Tournee Sport düşünüyorum, ama 700 lira farkla Mitas MC25 de var. Siz ne dersiniz? Bütçe yeni ekipmanlara gittiği için biraz kısıtlı malesef..
    Hiç huyum değildir ancak yarın öbürgün lastik almaya gideceğim. Tavsiyelerinize açığım, bir güncel çekiyorum o yüzden spam için kusura bakmayın lütfen..

Motosikleti
    jl honda kawa a pegaso d 250
    anlas ın lastik serilerini inceleyebilirsin , sırası gelince ben de anlas tercih etmeyi düşünüyorum.
    üzerindeki lastikler "mfr" tahmin ettiğimden iyi çıktı kuru havada .

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)