Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Eylül 2023, 10:50
Pilot streetten memnun olan insan tanımadım gibi bişey,lastik çok erken kendini salıyormuş.Bir arkadaşım r25 için kullanmıştı 5-6 binden sonra lastikte neredeyse tutuş kalmadığını söylüyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
denizz1 adlı üyeden alıntı
Pilot streetten memnun olan insan tanımadım gibi bişey,lastik çok erken kendini salıyormuş.Bir arkadaşım r25 için kullanmıştı 5-6 binden sonra lastikte neredeyse tutuş kalmadığını söylüyordu.
Ben antalyada olduğum için burda kış daha çok yağmurla geçiyor,sanırım o yüzden anlasın wintergriplerden alıp devam edicem.Mitas Mc50leride epey bir övmüşlerdi bir forum konusunda ancak onunda 9-10binden sonra eski tutuşunun kalmadığını yazmışlardı sanırsam.
Reklamlar
-
17 Eylül 2023, 15:38
Khaira adlı üyeden alıntı
Sevgili Dominarcılar, lastik seçiminizi neyden yana kullandınız? Malum bizim ebatlarda çeşitlilik pek de fazla değil gibi… Eğer bir aksilik çıkmaz ise 5 bin kilometre içinde motoru satıcam, şimdilik beni idare etmesi için Anlas Tournee Sport düşünüyorum, ama 700 lira farkla Mitas MC25 de var. Siz ne dersiniz? Bütçe yeni ekipmanlara gittiği için biraz kısıtlı malesef..
Hiç huyum değildir ancak yarın öbürgün lastik almaya gideceğim. Tavsiyelerinize açığım, bir güncel çekiyorum o yüzden spam için kusura bakmayın lütfen..
-
26 Eylül 2023, 13:09
anlas ın lastik serilerini inceleyebilirsin , sırası gelince ben de anlas tercih etmeyi düşünüyorum.
üzerindeki lastikler "mfr" tahmin ettiğimden iyi çıktı kuru havada .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git