Yaş 37, lokasyon istanbul , sıfır hasar geçmişim var, 695 e yapıldı '14 xmax 250. (Geçen sene 385 ödemişim.)Haramı zıkkım olsun
Yaş 37, lokasyon istanbul , sıfır hasar geçmişim var, 695 e yapıldı '14 xmax 250. (Geçen sene 385 ödemişim.)Haramı zıkkım olsun
Arkadaşlar Merhaba
Bende XMAX 400 ABS ile aranıza katıldım.Şuan rodaj aşamasındayım.Birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum.
1-Rodaj esnasında dayanamayıp 3-4 sefer (genelde köprüden geçerken) 100KM geçtim bu bir sorun çıkartır mı?
2-Bir sürü telefon tutucu gördüm ama hangisi motora şık olur bir türlü karar veremiyorum telefonum 5.5" sizlerden telefon tutucu ve satıldığı yer konusunda acil tavsiye bekliyorum.
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler.
Xmax250 2016 model rodaj sirasinda 100km de 3.8 fln di rodajdan sonra duser diye beklerden 2500km oldu ve 4.7 e cikti sizce normalmi tavsiye oneri verirseniz cok makbule gecer. Bu arada kirikkaledeyim havalar suan ole aman aman soguk degil ama garajim yok disarda kaliyor motor.
Rodaj için şehir içinde kullanmanız daha iyi. Motorun tüm gaz aralıklarını görmesi daha yararlı oluyor. Ara sıra gazı açmanız zararlı değildir. Yeterki gazı sürekli sabit tutmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
Anormal kullanıyorsunuz demektir. Ortalaması 3.4 üzerine çıkmamalı motorun. Kalkışlarda gazı baya açıyorsunuz anlaşılan. Benim motorum 5.000de ve 3.3 ortalaması suanda.
Bu ara sıfır için fiyat alan oldu mu biraz düşmüş sanırım fiyatlar 2016 ları eritmek için sanırım
bayilerden ciddi indirim alabilen olursa buradan yada özelden paylaşırsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler
xmax 400üne egzoz takmak isteyen varsa bence kaçırmasın
http://urun.n11.com/egzoz/yamaha-xmax-400-akrapovic-titanium-egzoz-P122244870
Günaydın,toz toprak yağmur sonra arka amortisörlerimde motor sesi yokken duyulabilecek ince bir gıcırtı var. (selenin üstünde zıpladığında mesela) tazyikli su ile yıkattıktan sonra azaldı ama geçmedi. Amortisör bakımları nasıl yapılıyor, wd 40 yada temizleme imkanı var mı?
Merhaba arkadaşlar, X-Max 400'ün yıllık ortalama sigortası ne kadar tutuyor aşağı yukarı? İstanbul'da oturan biri için mesela...
650-1000 tl arası çıkabilir ekstrem bir şey çıkmazsa.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
Arkadaşlar 2017 Xmax hakkında bilgisi olan var mı ?
Kasa yenileniyor sanırım fakat motorda var mı değişiklik ?
Sele alçaltması yapıldı mı merak içindeyim...
Iron Max vardı sele yüksekliği rahatsız etti ondan ötürü sattım , tekrar niyetlendim Yen'i kasa özelliklerini merak ediyorum beklemeye değer mi diye cezbeder bir fark yok ise Burgman ABS sanki bana daha uyacak gibi duruyor ...
Bakalım her şeyin hayırlısı olsun ...
Merhaba arkadaşlar,
2013 model xmax 250 ile aranıza katılmış bulunuyorum. Sizlere birkaç sorum olacak.
1- Motorla 20 25 km gittiğimde fan açıyor, önceden pcx kullanıyordum ve hiç duymadım fan sesini. Bu durum normal mi yoksa motorumda sıkıntı mı var?
2- Topcase taktırmak istedim ancak uçuk kaçık fiyatlar talep ediliyor. Bir demire 400 500 lira istiyorlar, yok mudur bu işi daha ucuza halledebilmenin bir yöntemi? Koskoca ülke olarak bir çanta demirini yan sanayisini üretememiş miyiz?
20-25 km de fan açması normal,hararet 90 a çıkınca çıkınca açar zaten takılacak bişey değil,,esas 90 ı geçipte açmazsa kötü
çanta demirine gelirsek,,
kardeşim yamaha bu ,çin motoru kullanmıyorsun, ucuz parçalar çinlide var yamahada böyle bişey yok,,,yan sanayi uydurma bişeyler var piyasada ama orjinali gibi değil,çubuk demirden uydurularak kaynak yapılmış bişeyler,,ben bulaşma derim,bunu motora takınca sırıtır göze hiç güzel görünmez,en iyisi paraya kıyıp orjinalini almak,yada netten takip edip 2 ci el bakmak
Arkadaslar herkese mrb
2016 xmax 250 abs alarak araniza katildim 1000 bakimina gitmeden makinayi cemo garage soktum 32 yasindayim yeminlen senelerden beri aradigim usta buymus adam manyak calisoyoo
Cakar stop, led far, cakar sinyal, ve alarm taktirdim makinami dahada bi sevmeye basladim lakin sikintim su
1000 km yi muhtemel sali carsamba doldurucam ama hangi servise göturecegimle alakali hic bi fikrim yok
Istanbul Avrupa yakasinda servis tavsiyesine ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim demirden atimi bilmedigim insan siftina burunmus cakallara emanet etmek istemiyorum :((
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Arkadas yokmu bi tavsiyesi olan yauuuw
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)