Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201
    hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    ya hocam sen daha iyi bilirsin teknıkmotor bu bizim motorlar kaç litre yağ koymak lazım yağ ratyatörü olduğu için yağ seviyesi normal ama çalıştırınca yağ rad. pompalanıyormu? kullanma klavuzunu almadım
    kaç litre aldığını o yüzden bilmiyorum bide magnatec yağ koy dedi bikaç yer yüksek performanslı yağ mı koysak normal mi magnatec mi? yardımcı olursan sevinirim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2005
    Şehir
    GEBZE
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    yağ cubuğundaki ölçüyü geçmeyecek kadar koy radyatörden devir daim yapan motoru etkilemez ona göre ayarlanmıştır
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

  3. #203
    fakir ama gururlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2006
    Şehir
    Antalya/Konyaltı
    Motosikleti
    Siyah YBR 125 '06
    çok şık gerçekten. tel jant olsa harika olurdu. bence bi düşünün jantları değiştirmeyi. bence piyasadaki en şık çinli cruiser.

  4. #204
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul-Taksim,Fındıklı
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    DOSTLAR bilginize dün akşam motorlar geldi ve ben(sonunda)ALDIM,yarın ödemeye gidiyorum

  5. #205
    evrimgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Zealsun 150 Chopper
    ben bu pazartesı Antalya Nebiogulları'ndan aldım bu motordan.Satıcıya fren ne taraf dıye sordugumda bana manasız manasız 15 sn kadar baktı.8 sene uzun yol pedal bastım.ama motora hıc bınmedım.bu ılk motorsıkletım.Magazadan Garaja kadar kamyonetle geldı.su anda cadırlı yatıyor.ehlıyet almak lazım sanırım en yakını 1 temmuzda sınavın.tabıkı bırde surmeyı ogrenmek.bakalım hayırlısı.KEEWAY alacaktım.yan yana duruyorlardı ha bırde pıoneer dıye bır motorvardı.karar vermem 10 sn yı aldı.bakalım hayırlısı bu pazar sole bır ıkı kılometre bınecegım ınsallah becerebılırım.arkaya denge tekerlerınden mı taktısam acaba....

  6. #206
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    ist. / TURKEY
    Motosikleti
    kocaoglan
    sevgili evrim ve murat arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız günlerde kullanın işallah...........ilk tecrübeler için oldukça gösterişli,ekonomik ve çok tatminedici bir tercih,kullandıkça içinize sineceğine eminim.tekrar hayırlı olsun!!!!!!!!!!!!!
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  7. #207
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Jeansatar geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. kazada aniden frene asılmak çok etkili oluyormuş özellikle arka fren kilitleniyor ve düşmeye sebep oluyormuş, bi süredir Donald Duck'ın motosiklet teorilerini okuyorum, her motorcunun mutlaka okuması lazım, çok gerekli bilgiler veriyor. Kitap olarak da çıktı. Gerçekten çok dikkat gerekli. Teorileri şiddetle tavsiye ederim herkese.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  8. #208
    evrimgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Zealsun 150 Chopper
    sagolasın JEANSATAR. Benım tahmınım bu motor daha cok satar.yakında cok kısı daha bu forumdan bende aldım dıye mesaj atar.Cınlı olmasına rahmen bır amerıkalı havasında.Sunu unutmamak gerek aramızda cok kolay 10000 eur lar verıp Harley veya nebıleyım Yamaha motor alacak ınsan vardır.Insanların Zealsun alması onların ımkansızlıklarından kaynaklanmaya bılır.bu yuzden zealsun uzun vadede cok ıyı bır hobı ve koleksıyon motoru bıle olabılır.Sahsen 150cc olması benım ıcın cok daha ıyı cunku zaten 10 sene sonrada olsa ben bu motorlar maksımum 70 km hızı gecmem.Cunku bu motor bır gezı motoru.Ben bu sene 12 gun Hong Kong ve Cın'de kaldım.Fuarda oradaydım.Ve sunu soyleyebılırımkı cın sokaklarındakı motorların %90 ı Zealsun ve fabrıkalarında uretılen motorlar.Orada tek kısılık taısma ıcın bıle degısık modellerı kullanılıyor.Cın malı kalıtesız dıye bırsey yok.Cın de cın malı cok ucuz ama cın malı olmayanlar ıse bır cınlıye cok pahalı.Ornegın ben oradan SONY marka bır notebook aldım.Bunu bır cınlının alabılmesı ıcın 18 maas asgarı ucretını hıc dokunmadan bır kosaya atması lazım.Ama aynı cınlı 2 maasa bu motoru alabılıyor.Sıstem meselesı.Su anda fabrıkaların bır cogunun onunde Amerıkan ve Italyan Bayrakları var.Bu ne demek.Teknolojı(Know How) oraya akıyor Cin ıse ıscılıgını satıyor.Kısacası kımse Cınlı dıye kucumsemesın.Kucumseyenler ters kose olabılırler.Ben cin gezimden sonra Turkıye'de Utu bile almak ıstemıyorum.Cunku bır cok Turk uretıcı kımlıklı marka bıle, aslında orada fason yaptırıyor.Kalıteye gelırsek Su anda Amerıka ve Avrupada satılan malların %90 nı cın malı.cunku Amerıkalı ve avrupalı zaten fabrıkaları oraya tasıdı.Uyanmak lazım..Turk ıthalatcılarına da onemlı uyarı; Malın en kalıtesızını getırıp en pahalı fıyatlara satmaya devam edersenız Hem Cın uzerındekı kotu onyargıları kabartırsınız hemde ıkı gun sonra Hollandalı-Alman Pazarlama sırketlerının cınden kendı markalarını bastırıp daha kalıtelı cın malları getırıp Turkıye'dekı yenı acabıleceklerı pazarlama uslerı ıle basınız belaya gırer.Hakıkaten Cınde her urunun 4*5 ayrı kalıte versıyonu var.Turk Ithalatcılarının nefıslerıne hakım olması gerekıyor.

  9. #209
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul-Taksim,Fındıklı
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    JEANSATAR Dostum sağol, EVRİM HOŞGELDİN hayırlı olsun bugün vergilerle ilgili miktarı kapora olarak verdim motorlar kolilerinde sarılı duruyor ve sıra ile toplanıyor ,yarınsaat birde orada olarak toplanma sırasında bulunacağım (Mor moto sağolsun) parayı verip almak iyi olurdu ama belki böylesi daha keyifli olacak demonte motorumun parça parça doğuşunu görmek ayrı keyif......EVRİM bende Hong kong ta ve Vietnam da bulundum özellikle Vietnam da 4 teker yok yalnızca bisiklet ve motor var cennet gibi .Ayrıca pedal basmayı bırakmadım hala kent ulaşımımı bisikletle sürdürüyorum ama uzak diyarlara gitmekte gerekli Zeal sun la..........Bir çift sözümde CRİMİNAL'e arkadaş topic i başlattın sesin çıkmıyor alma planların değiştimi (Samsun damısın?) oradan Teknik motoramı gittin?

  10. #210
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul-Erenköy
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @muratdiksöz hayırlı olsun ve diğerlerinede bende çetelem kredisi ile alıcam 380 ytl peşin istiyorlar bakalım 380 denkleştirince bende aranızdayım.

  11. #211
    teknıkmotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2006
    burada kimse yok yanlızım arkadaşlar gelen olursa kapımız açık Bu ara işler yoğun...yorgunluktan size vakit kalmıyor şimdilik idare edin herkeze selamlar..

    yanlız şunu söylemek isterim motosikletle bilinç altınız arasında mutlak bir bağ vardır.okumakla sohbet etmekle sürücülük yeteneklerinizi ilerletmeniz kısıtlı şekilde olabilir.Ancak yol yaparak tecrübe kazanarak kısaca pratik yaparak tekniğinizi ilerletir ve korursunuz.mesala arka teker kayması fren yüzünden kilitlenmesi korkulacak bir durum değil yeterki panik yapmayın Asıl ön tekerlekten korkun .dikkat edin tüm yarışcılar virajlarda arka tekerlekleri kaydırarak dönüyorlar...sizde pratik yapınhaaa viraja girip sert fren yapın demiyorummm.ufak ufak uygun yol şartlarında gerekli önlemleri alarak olası durumları kendi kendinize test edin ancak böyle kendinizi hazırlarsınız.
    unutmayın kaza anı sadece 1-2 saniye belki sanisedir bu durumda beyniniz değil bedeniniz sizi idare eder selamlar..................

  12. #212
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Arkadaşlar bir süre aranızda olmayacağım.Avşa Adasına gidiyorum.İş yerimi açacağım.Haziranda istanbula gelip motorumu alacağım kısmetse.
    Hepinizi çok özleyeceğim.
    Herkese sevgiler.
    Beni unutmayın

  13. #213
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    İyi yolculuklar...
    Şimdiden özledik bile...
    Haziranda beraber döneriz artık Avşa'ya.
    Görüşmek üzere.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  14. #214
    emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar merhaba kaporamı verdim hemde şanslı bir erkek olarak nişanlımla giderek verdim onada almayı düşünüyoruz ama benim motorda acemilik attıktan sonra bi aksilik olmazsa eğer bu ayın 25 i gibi motoruma kavuşmuş olacağım işte o zaman elimden gelen tüm veri resim ve aksesuarlı görüntüleri başlığa taşıyarak daha çok kişinin bu güzel aleti tanıması için çabalayacağım ....

    zealsun ailesi hızla büyüyor ne güzel ...
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

  15. #215
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2005
    Şehir
    GEBZE
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Emreben motorun hayırlı olsun kazasız binersin inşallah

    Criminal kardeş sanada hayırlı yoculuklar Avşa adasında işlerin iyi olur umarım ama formlara girmeyi ihmal etme
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

  16. #216
    teknıkmotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2006
    Güle güle ......Umarım işinde başarılı olursun

  17. #217
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    ist. / TURKEY
    Motosikleti
    kocaoglan
    emreben arkadaşım hoşgeldin sen de aramıza zealsun cruiser kardeşliğine............

    sevgili criminal dostum,avşada işlerinde başarılar dilerim sakın topiki ziyaret etmeyi unutma aradasırada !!!!!!!!!!! selamlarımla
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  18. #218
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul-Taksim,Fındıklı
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Arkadaşlar saat 10.30 zealsun u salonda yemek masasının yanına koydum ,yarın keyifli bir kahvaltı olacak darısı sırada olan arkadaşlara ,bu anı belgeleyecek fotolar az sonraaa... Emreben hayırlı olsun ,Criminal Marmara adasına bu yıl geldiğimde Crusier'imle Avşa ya geçerim umarım işlerin yoolunda gider. Sağlıcakla ...Bilginize nakit 2300 e aldım ,bikaç bonus aksesuarda kaptım(plakayı ben çıkaracağım yaklaşık 90 ytl)

  19. #219
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Eywallah dostum.Demek marmara da takılıyorsun.
    İyi gelince Radyonu aç 100.2 frekansına ayarla.İşte o radyo benim.Orayı işletiyorum.Sonra atlarsın arabalıya gelirsin takılırız avşada.
    Bu arada selam gönderen tüm arkadaşlara sevgiler

  20. #220
    N - 50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2006
    Şehir
    Ayvalık
    Motosikleti
    Caracal 200
    Merhaba arkadaşlar adım Orhan bende sizin gibi bir zs 150-19 almayı düşünüyorum.Bu motor hakkında bazı sorular sormak istiyorum.
    öncelikle titreşimi yok diyorlar bu iyi.Kullanan arkadaslar bunu tasdik edebilirmi?
    enson kac hız yaptınız ve yakıt tüketimi nasıl?Ben 1.80 boyunda 90 kiloyum
    sizce motor bana göre iyimi?benim için son hız çok önemli degil ama arasıra uzun yola gittigim icin 90 km sart.ve son sorum eger 90 yapıyorsa titresim cok mu?cevaplarınızı bekliyorum selamlar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler