Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2981
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    b.çekmece-istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı gokhansahin86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu ay bi hyosung gv 250 almak istiorum 6.950 ytl ye düşmüş fakat alsam mı almasam mı karar veremedim.bu motorun artılarını ve eksilerini kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim. birde şu global motorun telefonunu bilen var mı?
    eger bu sitedede sorularının cevabını bulamadıysan hyosungfanclub.com sitesine gir herşey yazılı belgeli kafanda soru işareti kalmaz..bana göre almadığın her gün senin için kayıptır..sınıfının kralı değil imparatorudur..daha nedeyim hoşca kal..

    Alıntı Erudite adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Bende gv250 var. 1000 km bakımı için 100 ytl aldılar. inanasım gelmedi. kitapçıkda ilk bakım ücretsiz yazıyordu. Bunu söylediğimde yağ ve hava filtresi değişti dedi ki zaten ben borcum nedir diye sordum. 40-50 ytl fiyat bekliyordum. Sizce normal mi?
    arkadaşım senden fazla almışlar ilk bakım fiatı azami 50 ytldir..globalden satış sonrası servis müdürü özcan beyi ara sorunu ilet..
    eminim ilgileneceklerdir..hoşca kal


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2982

    Üyelik
    30 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Hisarüstü
    Motosikleti
    Hyosung Rx 125 + Keeway ARN 125

    Rx 125 im yolda

    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıl 2002 yamaha xt 660 ı satmışım bana bi cross lazım ama 600 istemiyorum daha küçük bişi olsun istiyorum ...ama en az 250 cc bişiler bakıyorum ...bi arkadaşım geldi abi bodrum"dan Hyosung rx 125 aldım daha 1200 km de ve faturasını çıkartmadım plaka yok düşünürmüsün dedi..bakalım dedim gittim baktımki nerde ise 600 cc kalıbında bi alet ...emsallerinden hem kalıplı hem estetik...Markayı ilk defa duyuyorum . bir da yamaha dt 125 var ..ikisi arasında baya bi düşündüm marka hakkında araştırmalar yaptım ...sonunda hyosung a karar kıldım ..yıl 2006 motor hala bende ne kadar doğru bi karar verdiğimi 50000 km ye gelince anladım yine bir hyosung aldığımdan Rx i satıyorum ama hiç pazarlık yok satışa çıktığından beri en az 10 kişi aradı işi hep yokuşa sürdüm almasınlar diye uğraşıyom sanırsın ..içimden hiç satmak gelmiyo ..köpek gibi motor vur yola gitmem demiyo...dağ taş git keçi yollarında kullan motoru...Burdan her zaman arkadaşlara doğru bildiğimi anlattım ...yarın gider biri bu motoru alırda Allah belasını versin BBRR ye inandık gittik aldık derse ben vicdanen rahatsız olurum ...İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla diyorumki bana inanıpta bu motoru alan bana küfretmez..aynen benim şimdi dediğim gibi iyiki almışım der ve uzun yıllar sorunsuz biner...İşte hyosung merakı burdan geliyo..Alıpta memnun kalıyosun diğer bi modeline geçiyosun ..bu modelden sonra işallah gt 650 ye geçmek istiyorum ...ama bu motoruda kullanmak aynı RX gibi çok zevkli ...alımlı bir motor gören durup bakıyor her trafik ışığında yanda ki arabalardan nasıl kesildiğinizi görmek zevk veriyor..İster istemez havaya giriyosunuz...

    Daha önce metro motorda idi çok sorun yaşattı bana metro motor ...parça bulamadım ,aylarca yattı motor..ama global metronun kabus gibi izlenimini sildi şu an bakıyorumda şu firmada motoru ile bu kadar ilgileniyo diyebileceğimiz bi ikinci firma yok ..

    1)Motor kaliteli..
    2)Estetik
    3)Parçası bol
    4)İthalatçı firma alakalı..

    bana böle bir marka daha göster ...benzin vardı da bizmi içtik
    valla ne diyim yaklasık uc aydır bi yandan parayı denklestirmeye calısırken bir yandan da ne alıyım nası yapıyım derken sonunda bugune geldim

    Scooter ımı aldıgım (keeway arn 125 - hakkını yemeyim tas gibi motordu bi gun bile beni uzmedi) andan beri icimde yanan enduro motosiklet sevdasını sonunda gerceklesitiriyorum. Scooter dan sonra biraz cc yukseltmekdi ama ne yazıkki 200 cc ve ustunde 650 cc ye kadar kesin ben bu alırım diyecegim bir enduro makina bir turlu bulamadım.Aslına bakarsanız en son motosiklet i denemek ve almak icin magazaya gittigimde aklımda Gt 250 comet vardı. Vitesli gecis icin ideal bir motor oldugunu dusunuyordum.

    Neyse daha sonra enduro ya bir 600 cc ve ustu bir motsiklet le devam ederim simdilik bir sure (en az iki yıl) kullanayım dusuncesiyle Gt 250 comet almak uzere yola cıktım. Bayiye gittigimde hala bu dusuncedeydim ve motoru gordugum anda da bu dusuncem degismedi cunku her halinden kaliteli bir motor oldugunu belli ediyordu.

    Fakat ne olduysa motor a oturdugum anda anladım ki ne yazık ki gt 250 benim sahip olmayı isteyecegim bir motor değil bindigim andan indigim ana kadar kendimi cok o motora ait hissedemedim. Motordan indigim anda guzelim mavi rx 125 i gordum ve denemekten ne cıkar diyip yanına yaklastım. Zira daha oncede hep aklımda olan bir motordu ama cc dusuk diyerek hep ikinci ucuncu plana atmıstım kafamda. Daha sonra bu kadar baktık oturmaktan da biraz zarar gelmez diyip uzerine atladım. O anda hissettiklerimi gercekten anlatmak cok zor daha uzerine oturdugum anda ben boyle bir motora binmeleyim diyerek satıs temsilcisi arkadas (Mert Bey) la konusmaya basladım. Kendisi de bir rx 125 kullanıcısı ve acık soylemek gerekirse bu bir musteri icin gercekten cok guven veren bir detay. Daha sonra son bir arastırma yapamk icin evin yolunu tuttum.

    Daha once defalarca sitede rx le ile ilgili aramalar yapmama ragmen gormedigim Barıs BBRR abinin yukardaki yazısıyla karsılastım ve okuduktan sonra bilgisayarı kapatıp kesin bir karar vermis olmanın rahatlıgıyla derin bir oh cektim. Burdan basta BBRR olmak uzere bizimle tecrubesini, bilgi birikimini sonuna kadar paylasan tum uyelere tesekkur ederim.

    Neyse cok uzattım yarın rx 125 ime kavusuyorum. Hepinize sevgiler

    bir not daha : Gt 250 icin para bir sene para biriktirip rx 125 alınca insan daha bir keyifleniyor

  3. #2983
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Serddemir
    doğru tercih .. hayırlı olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  4. #2984

    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    f650
    hayırlı olsun.bende bir 125 rx kullanıcısıyım.ama bana ufak geldiğinden satıyorum.sana hayırlı olsun diyorum.

  5. #2985

    Üyelik
    02 Mart 2007
    cemal abi bu gv 250 ile iki kişi uzun yolda sürekli kaç km hızla gidebiliyor?bu arada bende beylikdüzünde çalışıorum umarım bir gün tanışırız senin makinayıda görmüş olurum.birde bu cdı problemi 2007 modellerde de var mı bilgin var mı?

  6. #2986
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    b.çekmece-istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı gokhansahin86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cemal abi bu gv 250 ile iki kişi uzun yolda sürekli kaç km hızla gidebiliyor?bu arada bende beylikdüzünde çalışıorum umarım bir gün tanışırız senin makinayıda görmüş olurum.birde bu cdı problemi 2007 modellerde de var mı bilgin var mı?
    gökhan kardeş ben yapı itibariyle sürati seven biri değilim onun için ben kendi kriterlerimi yazayım.eşimle beraber otobanda 120 normal trafikte 90-100 arası gidiyorum..ama basarsam bu limitlerinde üzerine çıkabilir..yani ben yalnızkende artçıylada aynı süratte gittiğimden limitleri pek zorlamadım onun için gv250 benim için ideal motor..keyif yapıyorum anlayacağın...2007 lerde cdı problemi duymadım..seninkinde varsada hiç problem değil iridyum buji 9 no ve iyi bir hava ayarı ile tamamen düzeliyor..yalnız bu buji işini ihmal etmeyin ben değiştirdikten sonra motor öyle bir rahatladıki sormayın benzin düştü.performans yükseldi..tavsiye edrimorjinallerindeki 8 nolu buji bizim iklim şartlarına pek uymuyor..bildiğiniz gibi ben b.çekmecede oturuyorum ve hergün çorlu vakıflara gidip geliyorum.ortalama 200 km allaha şükür önemli bir problemlede karşılaşmadım..bu fiata bu performansta başka motor yok..kafanı takmadan güle güle kullanabileceğin bir alet..tanışmak üzere hoşca kalın..

  7. #2987

    Üyelik
    02 Mart 2007
    cemal abi ilgin için çok saol ama ben hala alamadım şu gv yi. taksitle alacağım kredi çıkmaz dediler sana hevesim kırıldı. biraz para biriktirip peşinat wereceğim sanırım ama bu bilgilerin hepsini kullanacağım motorumu alırsam birgün

  8. #2988
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Alıntı gokhansahin86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu ay bi hyosung gv 250 almak istiorum 6.950 ytl ye düşmüş fakat alsam mı almasam mı karar veremedim.bu motorun artılarını ve eksilerini kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim. birde şu global motorun telefonunu bilen var mı?
    bu fiyata nerede veriyorlar
    güzel bakan , güzel görür.

  9. #2989

    Üyelik
    30 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Hisarüstü
    Motosikleti
    Hyosung Rx 125 + Keeway ARN 125
    Selamlar

    Rx 125 imle 150 km yi devirdim ikinci gunum itibariyle

    ilk on km lik kabustan sonra (malum ilk trafikte vitesli deneyimim ) motorum bana ben ona alısmaya basladık. ilk 10 km icinde 5. viteste 55 km hız ile giderek acemiligimi ve daha cok sey ogrenmem gerektigini bir daha anlamıs oldum.

    daha sonraki 140 km boyunca ne kadar dogru bir tercih yaptıgımı anladım. cok atak ve seri bir motor. Bugun hic zorlamdan tem de 110 km gordum ve bu benim icin gayet yeterli bir hız deyip rodajı da dusunerek geri 70-80 li hızlara dondum. ( tek sorun gidondaki titresim bana scooter dan sonra inanılmaz fazla geldi ve kollarım cok yoruldu) bugun isyerine ikitelli ye gittim indigimde ozellikle sol kolum spor yapmıs agırlık kaldırmıs gibi agrıyordu. Sizce bu tamamen benim acemiligim ve hamlıgımdan mıdır ve bi sure sonra gecer mi yoksa bu titresim i engellemnin bi yolu var mıdır?

    Bir diger konuda vites degistirme hızları konusunda. Her ne kadar ilk on km deki kabus kadar olmasa da motorun viteslerini olması gereken hızlarda degistiremedigimi dusunuyorum (malum devir gostergesi de yok ) rica etsem tecrubeli bir RX 125 kullanıcısı bana vitesleri degistirmek icin ideal hızları yazabilir mi?

    ben su anda duz bi yolda

    1. 0-20
    2. 20-40
    3. 40-60
    4. 60-85
    5. 85 - ...

    formatıyla yol alıyorum genel olarak ama bana motoru sanki biraz fazla bagırtıyomusum gibi geldi.

    yakında insallah guzel manzalar esliginde motorumun resimlerini de post edecegim.

  10. #2990
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir/Basmane-Üçyol Hatay Adana Ceyhan
    Alıntı Erudite adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Bende gv250 var. 1000 km bakımı için 100 ytl aldılar. inanasım gelmedi. kitapçıkda ilk bakım ücretsiz yazıyordu. Bunu söylediğimde yağ ve hava filtresi değişti dedi ki zaten ben borcum nedir diye sordum. 40-50 ytl fiyat bekliyordum. Sizce normal mi?
    Bu sorun yaklaşık 1 yıl öncede vardı hala aynı servisler ve aynı sorun devam ediyor 40-50 ytl fiyata diğer şehirlerde yapılan bakıma İzmirde 100 ytl fiyat çekilmesi son derece düşündürücü bir durum ben geçen yıl GT 250 İstanbulda Ankarada ve diğer başka şehirlerde 35-50 ytl arası 1000 km bakımı yaptırılırken 75 ytl civarı bir fiyat ödemiştim üstelik ücretsiz bakım bu...İlgili Distribütör konuyla alakalı olarak defalarca kez haberdar edildi ve konuya çözüm getireceğini iletti ancak değişen hiçbir şey yok malesef...

  11. #2991

    Üyelik
    01 Mart 2006
    Şehir
    gaziantep
    Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    Arkadaşlar bende motorumu aldım gtr250 siyah valla motor çok hoş ağzımızın tadiyla bineriz inşallah...
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

  12. #2992

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Hayırlı olsun...

    25 kere

  13. #2993

    Üyelik
    01 Mart 2006
    Şehir
    gaziantep
    Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    eyvallah hocam sağolasın Allah olmayanlarada nasip etsin...
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

  14. #2994
    tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Arkadaşlar daha büyük ve daha "touring" bir motor sevdasıyla benim GT250R yi satıyorum. (Artçım, eşim artık isyanları oynuyor da Gerçekten ve hala çok memnunum motorumdan aslında.. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4414123
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

  15. #2995
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Serddemir
    croslarda vitsi çok çabuk büyütürsün.. malesef bir devir saati yok ama bunun en iyi yanı motorun titreşim ve sesinden vites büyültmen gerektiğini öğrenmene yardımcı olması. Motoru bağırtma zaten motorun devişr sesi
    sana uygun vitese geç tiyosunu verecektir.

    tkalfaoglu

    hayırlısı olur işallah .. ne almayı düşünüyosun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  16. #2996
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Cometle değiştir sende, onun oturuş pozisyonu nasıl ..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  17. #2997
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Cometle değiştir sende, onun oturuş pozisyonu nasıl
    Artcı için aynı, değişen birşey yok.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

  18. #2998
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Geri aldım sözümü
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  19. #2999

    Üyelik
    07 Haziran 2007
    Şehir
    BALIKESIR
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Arkadaşlar Comet'te fazla titreşim yok diyoruz yeri gelince doğruda aslında ama... Vitesden bağımsız olarak 5-6bin devir arası oluşan bir titreşim var ki, sanırım bu da kronik bir sorun, Titreşim başladığında motor bi de güçten düşüyor 6bin deviri geçtiğinde ise acaip bi toparlanma yaşıyor. Bunu gidermenin yolunu bilen varsa tavsiyelerini bakliyorum.

  20. #3000

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Sohbetinizin konusunu bilmiyorum ama maksat 3000'nci mesaj benim olsun...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler