zten motorun oturmus bı distiribitöru var ben kanunın olmasını ıstemeyenlerdenım...
zten motorun oturmus bı distiribitöru var ben kanunın olmasını ıstemeyenlerdenım...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
arkadas sacmalıo bence yaaa...kanunı ve guvence ıkı kavramı yanyana dusunemıorum dusunenız varmı onuda bılemıorum....ben suankı distiribitörden memnunum emınım hyo kullanıcılarıda memnundur...sen bıdaha bu baslıkta konusma hakkaten trasher ın dedıgı gıbı gıt ozelden veya yenı bı baslıktan konus kirletme...
kanuni :D:D:D:D:D:D:D bnde istemiorm :D:D
bu arada motoru bi alıyımda foto hergün koyarım :D
eft kar çk gzldide yağmıo artık uyuz oldum :D
souklar biter bitmez alıyorum moıtoru kesin :D
cbr125faik ve trasher sizin derdiniz ne ?
Nerede yazıcağıma siz mi karar vericeksiniz?
Yoksa yeni çıkan haberler mi rahatsız etti sizi?
Kendi görüşümü belirttim yazdığınız yazılara bakın, kirletme, özelden yaz.
Daha yakın zamana kadar hyo alıcak kişiler distiribitörden çekindikleri için almamalarını unuttunuz sanırım yada bilmiyorsunuz.
Şuanda çok iyi olabilirler ama ilk zamanları belirsizdi ve ben hala onu hatırlıyorum.
Motorunuzun gelişiminden(enjeksiyonlu olması), bahsediyorum, geleceğinden konuşuyorum paylaşım olsun diye ama rahatsız oluyorsunuz ilginç.
Çin malıyla ne alkası var.Düne kadar Kore malı diye yere gök'e sığdıramadığınız Hyosung, isim değiştirince Çin malımı oldu. Kaldı ki çin malı dediğin makineler enjeksiyonlu olacakmış.Bende bir zamanlar GT250R sahibiydim.Keşke Hyo da zamanında enjeksiyon sistemiyle satışa sunsaydı motosikletlerini. Bu makinelere kanuni adı altında çin malı denilmesine şaşırmazdım çünkü herkes daha tam olarak tanıyamadı ve güvenemedi bu makinelere. Senin çin malı demen garip.Markaya kızmışsın farkında olmadan malı kötülüyorsun.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Doğru fiyatlar şimdikinin üstü olur ama güvencesi olucak motorun oturmuş bir distiribitörü olucak.rahatsız oldugum nokta su motorun zaten guvencesı var...global motor sorunların arkasında duruyuor bana gore...guvencesı olmasıyla enjeksıyonlu olmasındakı baglantıyı kuramadım acıkcası...bı motorun guvencesı enjeksıyona bakalırakmı anlasılıo yenı bısı ogrendım....
trasher ayrıca motora cın malı deıl kanunıye cın malı dıor lutfen ıı okuyun yazıları bence...
sonuc olarak bence bu motorları kanunı satmamalı cunku global motor bu marka ıcın emek verdı ve tam bısılerın karsılıgını alacagı sırada bole bır olay oluo bence bu hıcde adil deıl...ısteyen stkanunısıne bıner motorlar hala guney kore malı sadece ustundekı stıcker deısık olcak...benım motorun kalıtesıyle ıle ılgılı bı sorunum yok sadece kanunının bu moturu haketmedıgını dusunuorum
emeğinin karşılığını alamadı daha global. ... :(
atışmalayalım beyler .. burası kawga yeri değil .. güzelce binin motorlarınıza bildiklerinizi sorunlarınızı paylaşın , resim koyun ... bırakın içi küçük dışı büük makinelerinizi konusun ... isteyen istedğine biner ...
Bide yazılanları düzgün okumadan cevap yazmayalım lütfen .
bencede akıf kardes ıstegen ıstedıgı seye bıner bu kadar basıt...hayatını herkes ıstedıgı motora bınerek gecırır...ben sadece verılen emegın karsılı bı sekılde alınamadıgı ıcın uzgn ve sınırlıyım..herkesten ozur dılerım kırıcı olduysam...
ya kardş kırıcı olmadın özr dilemeyede gerek yok .. kuralkan - global kanuni - hyosung tartışmasını kişiselleştirenlerin özür dilemesi alzım .. kimsenin babasının malı değil ne hyosung nede kanuni .. o yüzden kırıcı konusmayalım beyler .. motor bu yhaa .. zevk alın atısmayın ..
herkez hyosung a bincek die bi kuralm yok beğenen seven motora güvenen alsın binsin.. motorları kötülemeye gerek yok .. Burdaki herkez motorcu yada motorcu olmak istiyor .. motorcu kardesliğini bozmalım ..
bak arkadaşım stkanuni ile ilgili haberlerini buraya yazma burası stkanuni hk herşey başlığı değil git kendine bir başlık aç ve tüm habelerini + larını - lerini orada insanlarla paylaş diyorum burası bir markaya özel başlık anladın mı bunu benim söylemem değil senin anlaman lazım nereye neyazacağına elbetteki sen karar vereceksin ama yanlış yere yazarsanda uyarmak benim hakkım...
yahu hadi geçici (nasıl bir nickse artık kim yazıyo bunlarıda onuda merak ediyorum gerçek nicki nedir acabaaaa) nickli arkadaşa bişey demiorum da sen nasıl böyle birşey yazıyorsun hayret doğrusu çok şaşırdım senden de beklemezdim...
Öncelikle bizim altımızda olan makineler hiçbirzaman çin malı değildi ve herzaman safkan koreli olarak kalacak ama kanuni bu makinenin ismini değiştirip stkanuni yaptıktan ve montajını burada gerçekleştirdikten sonra acaba hangi parçalarının üzerinde made in china yazacak ben onu merak ediyorum... Ben hyosung u çok çok iyi tanıyorum ama sen beni nasıl tanıyosun onu bilmiyorum Mal Hyosung olarak iyi stkanuni olarak öyle olmayacak bunu bi tek ben söylemiyorum çoğu insanın ortak fikri....
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
bu durumlar herkesın sınırını yıprattı...eger martta fuarda kesınlıkle ısmı deısecekse bunın ıyı olup olmadıgını fuardan bı kac ay soonra burda anlarız kımler menun kımler deıl...
Of ki of sıkıldım valla.
öncelikle ismim suat, nickim mikrop bir çok sitede bu nickle kayıtlıyım ama burada alamadım, modlarla adminle konuşur alırım dedim o yüzden geçici yaptım ama vermediler bu böyle biline.
Motorum ne hyusong ne de kanuni.
İşiminde alakası yok sadece bir dostum kanuni servisi ve orada gördüklerimi aktarmak istedim ama nerelere çektiniz konuyu.
Buraya yazma başka marka dediğiniz st sizin motorlarınıza servis verecek, bu kininiz neden onu da anlamadım, sanki ben distiribitörlüğü globalin elinden almışta kanuniye vermişim.
Oturmuş bir servis derken globalin sayfasına girip kaç ilde servisi varmış bir bakın büyük şehirde oturup konuşmak kolay.
Ben de bir zaman gt 250 alacaktım, Karadeniz yapma planım vardı açtım baktım nerelerde servisi var diye sadece 33 ilde servisi var.
Peki sizin motorları Çin malı yapıcak olan bu kanuni, şu okunuşu zor olan marka Hosqvarna'yı ne yapıcak ?
Bu markada borusanın elindeydi bir zamanlar, şimdi kanuniye geçti ne olucak, acaba onuda Çinli yaparlar mı?
Son sözüm bunlardır umarım anlaşılır, ne kimsenin motoruna çamur atmayı nede kimsenin motorunun reklâmını yapma derdinde değilim, yazılanları iyi okuyup anlamak lazım.
evt yenı mesajlara bak gecıcı sıtenı actıgında ve orda kanunın nasıl dıstırıbıtörluk yaptıgına daır kanıt bulacaksın...baslıklardan bırınde...kendı sattıgı motor 1000 kmde olmasına ragmen yag akıtıomus olabılır hatalı uretımdır baska bısıdır ama servıse yanı kanunıye goturuldugu zaman motor deıstırılmesı gereken parcalar garantıden deıstırılmıor vs...hyoların en buyuk sıkıntısı krank kırmak bazen kullanıcı kayneklı bazen motor kaynaklı aldı hepsını garantıden deıstırdı...sonuc kanunı guvenılırmı... bence sende yazdıklarını dıkkatlı yaz bızde dıkkatlı okuyalım
kendı servısıne goturup baska servıste gıbı para verceksen zaten turkıyenın heryerınde sanaı var ısmı kanunı olmus vs olmus ne farkederkı...
TAMAM O ZAMANNNN :D
ee beyler bgn nslsnz bqlm :D atısmaı bırakın yha ltfn :D siz hyo sahipleri bi kaç rsm koyunda bakalım ... :D
bn bari konu açmak için soru soruim :D gt 250 r ile 120 ile fln seyir ederken araba sollamak rahat oluomu .. motorun kaçması falan tatmin edicimi .. ?? hadi cevaplayın yarım edin kardeşinize :D
tartısmaıda bırakın :D
bende resım ıstıyorum gercelten alana kadar onlar bana yardımcı oluor hergun sabretmek ıcın
yanlız sole bısı var bu baslıgı sanırım bızden baska kımse okuo akıf uzun zamandır...
yoksa yoksa yoksa yoksa .. :( hyosung cu kalmadımı :(
:D
banada öle gelio :D trasher la geçici arada bir gelio atısıo sonra gidio :D
şu motorları bi alalım nasıl canlanıo topic görürsünüz :D her gün resim koyucam :D snde kyrsn dimi faik kardeş :D y
olsun biz eğleniorz burda :D msn gbi :D
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)