Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ağustos 2012, 21:24
teşekkürler garantisi var haftasonu servise götürücem ama çok ilginç geldi merak ettim acaba neden olabilir diye 3 diş benzin vardı onu komple o hortumdan attı çok az benzin kala bağladım o boruyu bakalım servis ne diyecek
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
-
16 Ağustos 2012, 22:10
gugukk adlı üyeden alıntı
teşekkürler garantisi var haftasonu servise götürücem ama çok ilginç geldi merak ettim acaba neden olabilir diye 3 diş benzin vardı onu komple o hortumdan attı çok az benzin kala bağladım o boruyu bakalım servis ne diyecek
tahliye hortumundan benzin atması demek senin depo içindeki metal boru delinmiş demek eğer öyle ise sıkıntılı hiç vakit kaybetme servise götür
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
16 Ağustos 2012, 22:42
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladım
kutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.
H1-8000K
H3-8000K
Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim
İyi Forumlar
pm den mesaj attım
-
17 Ağustos 2012, 00:41
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladım
kutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.
H1-8000K
H3-8000K
Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim
İyi Forumlar
xenon farlarla doğru zamanlama ile sellektör atmak mümkün oluyor mu? bir de bunu taktıktan sonra park lambası hala eskisi sarı sarı gibi kalıyor değil mi?
-
17 Ağustos 2012, 00:58
Evet bende ilk sorunumu yaşamış bulunuyorum!Elektrikten anlayan varmı, motor çalışmıyo? Videoda anlattım herşeyi :/ Çalıştıramazsam nasıl gidicek servise o sorun!Bir sürü uğraş çıkacak:/
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
17 Ağustos 2012, 01:07
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
Evet bende ilk sorunumu yaşamış bulunuyorum!Elektrikten anlayan varmı, motor çalışmıyo? Videoda anlattım herşeyi :/ Çalıştıramazsam nasıl gidicek servise o sorun!Bir sürü uğraş çıkacak:/
Aküye sinyal vs bişey bağlayın. Bitik olmadığından emin olursanız işiniz kolaylaşır. Motorun üst bölümünde switch ler oksitlenme yapabiliyormuş.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
17 Ağustos 2012, 01:10
viper17 adlı üyeden alıntı
Aküye sinyal vs bişey bağlayın. Bitik olmadığından emin olursanız işiniz kolaylaşır. Motorun üst bölümünde switch ler oksitlenme yapabiliyormuş.
motor daha 4aylık ve akü hiç bitme belirtisi göstermedi fakat boşta sinyalim var şimdi inip denerim.Bir arkadaşta kutup başlarına sıcak su dök beklet dedi, ne işe yarar anlamadım ama
-
17 Ağustos 2012, 01:18
motor daha 4aylık ve akü hiç bitme belirtisi göstermedi fakat boşta sinyalim var şimdi inip denerim.Bir arkadaşta kutup başlarına sıcak su dök beklet dedi, ne işe yarar anlamadım ama
Oksitlenmesini alacağı için öyle demiştir. Konjektör sorunuda olabilir.
-
17 Ağustos 2012, 01:23
puser adlı üyeden alıntı
xenon farlarla doğru zamanlama ile sellektör atmak mümkün oluyor mu? bir de bunu taktıktan sonra park lambası hala eskisi sarı sarı gibi kalıyor değil mi?
Öncelikle ilk çalışmada hemen sellektör atamazsınız çünkü akım anca gidiyor. motor çalıştıktan sonra 1 kez sellektör yaparsanız gerisi anında yanıyor o konuda sıkıntı çıkmıyor.
Park lambasını beyaz yapmazsanız evet saı kalıyor ufakta olsa belli ediyor kendini o sarı
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Resmen Nazar değmiş
Valla felaket olmuş dostum ya kola gelsin sana ilk defa görüyorum böyle bir sıkıntı :(
-
17 Ağustos 2012, 02:03
Motorda acemiyimde ,arabalardan edindiğim tecrübeye dayanarak ; eğer aküde enerji oldugunu anlayabilirseniz (kısa bir kablo ile birbirine ark yaptığınızda kıvılcım çıkarsa) sigortalarinda sorunsuz oldugunu varsayarsak,sorun gidonla baglantiliysa hareket ettiginizde kontak icindeki fiziksel parcalarda sorun olabilir. Düz kontak yapilabiliniyorsa, nasil oldugunu bilen arkadaslar varsa birde o yol izlenebilir.
-
17 Ağustos 2012, 02:26
Saolun arkadaşlar,
bi arkadaşım elinde bi paket sigortayla geldi ve hallettik
Arka selenin altından bi sigorta atmış aküye sinyal bağladığımda yanıyordu çünkü.
fakat tekrar denedim kısa farlardaki sorun devam ediyor. gidonu sallayınca çıt çıt kısa devre sesi geliyo.hem farlar hem sinyal olunca sigortayı attırdı galiba.şuan sinyalleri söktüm farlarıda yakmayıp servise götürürüm yarın
-
17 Ağustos 2012, 02:40
Saolun arkadaşlar,
Arka selenin altından bi sigorta atmış aküye sinyal bağladığımda yanıyordu çünkü.
fakat tekrar denedim kısa farlardaki sorun devam ediyor. gidonu sallayınca çıt çıt kısa devre sesi geliyo.hem farlar hem sinyal olunca sigortayı attırdı galiba.şuan sinyalleri söktüm farlarıda yakmayıp servise götürürüm yarın
Haydi geçmiş olsun
-
17 Ağustos 2012, 03:10
Saolun arkadaşlar,
Geçmiş olsun
-
17 Ağustos 2012, 04:30
Saolun arkadaşlar,
Off niye hallettiniz ya, eski motorumda yaşamıştım bu sorunu (o motorda yaşadığım tek sorundu)
Sorunu ve cözümünü söylicektim sana ve ödeşicektik ne güzel :D
Şaka bi yana geçmiş olsun.
-
17 Ağustos 2012, 04:45
videoda "belki 40. defa sinyal değiştiriyorum tamamen izole bantlarla izole ederek yaptım" demişsin ama, bence o bantlarla mankeni değilde, kabloların çıplak uçlarını izole etmen gerekiyordu
şaka bir yana direksiyonu oynatınca çıt çıt kısa devre sesi gelmesi hoş değil. enjeksiyonlu hyolar kısa devre konusunda biraz hassaslar. gösterge veya beyinde sıkıntı oluşturabilir tekrarlanırsa. servise gidene kadar kısa devre yaptırmamaya özen gösterin ve yanan sigortayı/ları, elinizde aynı değerde olanı kalmaz ise kesinlikle daha yüksek olanıyla değiştirmeyin. tamam yazdıklarım belki klasik herkes tarafından bildik şeyler ama şu durumda ekstra önem arz ediyor.
-
17 Ağustos 2012, 13:06
Merhaba arkadaşlar bir tiyo vereyim
Eğer imkanınız varsa 0 km bir gt250r'ı 8 bin küsür liraya alabilirsiniz.
Bir şirket bir iş yeriniz varsa motoru şirket üzerine alıyoruz ve %18 kdv yi ödemekten kurtuluyoruz
İyi forumlar )
-
17 Ağustos 2012, 13:14
Zaraki adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bir tiyo vereyim
Eğer imkanınız varsa 0 km bir gt250r'ı 8 bin küsür liraya alabilirsiniz.
Bir şirket bir iş yeriniz varsa motoru şirket üzerine alıyoruz ve %18 kdv yi ödemekten kurtuluyoruz
İyi forumlar
)
Aynen öyle KDV'den düşüyor
-
17 Ağustos 2012, 13:17
Ali Feyizoğlu
Senin egzoz sesini bir ara duymamız mümkün mü?
-
17 Ağustos 2012, 13:25
beyler bu motorun 3. bakımı ve değişecek malzeme listesi şöyle;
yağ filtresi
1,8 litre yağ
Zincir ayarı
servisin istediği fiyat 140 tl. Bujiymiş,balataymış hiçbirşey yok içinde sadece belirttiğim şeyler.Bu nedir ya düpedüz soygunculuktur.Başka servise gitme imkanı yok, İl sınırı içinde tek servis var...
-
17 Ağustos 2012, 13:37
merianne adlı üyeden alıntı
beyler bu motorun 3. bakımı ve değişecek malzeme listesi şöyle;
yağ filtresi
1,8 litre yağ
Zincir ayarı
servisin istediği fiyat 140 tl. Bujiymiş,balataymış hiçbirşey yok içinde sadece belirttiğim şeyler.Bu nedir ya düpedüz soygunculuktur.Başka servise gitme imkanı yok, İl sınırı içinde tek servis var...
geçenlerde istanbul'da 4. bakımı (11.500 KM) yaptırdım. standart olan bujilerim yine standart olanları ile ve yanmadığı söylenen stop lambam değişti. hava filitresi iyi durumda olduğundan, yağ ve yağ filitemi, balatalarımı bir kaç yüz kilometre önce ne olur ne olmaz diye başka bir yerde değiştirttiğimden servis bakımında bunlarla ilgili işlem gerçekleştirilmedi doğal olarak. fiyat olarak 110 lira verdim.
yaklaşık bir buçuk ay kadar önce başka bir yetkili servise servis bakım fiyatlarını nasıl hesaplıyorsunuz diye sorduğumda, satandart işçilikler için 60 lira alıyoruz, üzerine değişen parçaların ve sıvıların fiyatlarını ekliyoruz demişlerdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler