Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    herkese selamlar
    gecen hafta 2007 gt 250 r ımı satmadan 2012 beyaz bi tane daha aldım fakat biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur yeni motorun deposunda fabrikasyon boya akması mevcut bu benim moralimi bozdu sanki kaza yapmış ta amatör birisi tarafından boyanmış gibi 2 motoru da yan yana inceledim 2007 nin parça kalitesi daha iyi gibi geldi bana şahsi fikrim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar
    gecen hafta 2007 gt 250 r ımı satmadan 2012 beyaz bi tane daha aldım fakat biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur yeni motorun deposunda fabrikasyon boya akması mevcut bu benim moralimi bozdu sanki kaza yapmış ta amatör birisi tarafından boyanmış gibi 2 motoru da yan yana inceledim 2007 nin parça kalitesi daha iyi gibi geldi bana şahsi fikrim
    o fabrikasyon boya değil malesef sevgili kanuni depodaki hyosung yazılarının izlerinden kurtulup st kanuni yazmak için depoyu türkiyeye girişinde boyuyor tüm motorların deposu tekrar boyanıp tekrar vernikleniyor--- parça kalitesi hakkında bi yorumda bulunamıycam ama grenaj olarak kalitenin düştüğünü pek sanmıyorum
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96526682/detay
    motorda enjeksiyon problemi var diyor, alıp yaptırmaya kalksak ne kadara patlar, tavsiye eder misiniz?

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alitayyib25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96526682/detay
    motorda enjeksiyon problemi var diyor, alıp yaptırmaya kalksak ne kadara patlar, tavsiye eder misiniz?
    YMM005A5073T001
    ENJEKSİYON (Daewoo ECU)
    1501,57 TL

Aman usta uzak dur
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YMM005A5073T001
    ENJEKSİYON (Daewoo ECU)
    1501,57 TL

Aman usta uzak dur
    oww baş ağrısı cevap için teşekkürler şöle bi denk getirebilsek enjeksiyonlu 5.500, 6bin e falan

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı alitayyib25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oww baş ağrısı cevap için teşekkürler şöle bi denk getirebilsek enjeksiyonlu 5.500, 6bin e falan
    koy üzerine 2 bin 500 daha ben sana 2012 1000 kmde verim
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Görkem_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 RR
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar
    Arka sele ve bagaj bölümü bana daha basit gelmişti yeni kasalarınki, siz ikisinede hazır sahipken bi fikrinizi alıyim ?

Motosikleti
    YMM005A5073T001
    ENJEKSİYON (Daewoo ECU)
    1501,57 TL

Aman usta uzak dur
    bu önerdiğiniz enjeksiyon 2011 yeni kasa enjeksiyonlu daewoo beyinlilerle uyumlu olan ilandaki motor bunu kullanmıyor
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu önerdiğiniz enjeksiyon 2011 yeni kasa enjeksiyonlu daewoo beyinlilerle uyumlu olan ilandaki motor bunu kullanmıyor
    Temsili olarak söyledim. Eskileri çok ucuz sanki
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    Temsili olarak söyledim. Eskileri çok ucuz sanki
    olsun olsun ilandaki motorunki 800tl olsun yani haklısın neerde bokluk orda kanuni :D

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cüneytt90 ve Zaraki bunu beğendiler.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Şuan yok
    Merhabalar
    http://www.motosuperstore.net/REVIT-...I,PR-1559.html
    Bu mont sizce nasıl?
    Birde merak ettiğim bir şey plakalığı kestirmek sorun olmuyormu?

Motosikleti
    Alıntı Zaraki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    http://www.motosuperstore.net/REVIT-...I,PR-1559.html
    Bu mont sizce nasıl?
    Birde merak ettiğim bir şey plakalığı kestirmek sorun olmuyormu?
    mesela ben plakalığı seviyorum ama sen dersen sökücem sök pek sıkıntı olmuyor :D resimdeki gibi yapıştır plakanı

Motosikleti
    Şuan yok
    Teşekkür ederim http://www.motosuperstore.net/REVIT-...I,PR-1559.html mont hakında bişey söyleyebilirmisin bu yazlık sadece bunu alsam sıkıntı olurmu hava soğuduğunda yada ortalama bu fiyatlarda önerdiğiniz bi mont varmı ?

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı Zaraki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim http://www.motosuperstore.net/REVIT-...I,PR-1559.html mont hakında bişey söyleyebilirmisin bu yazlık sadece bunu alsam sıkıntı olurmu hava soğuduğunda yada ortalama bu fiyatlarda önerdiğiniz bi mont varmı ?
    Bi arkadaş kullandı bu montu super güzel mont tek kötü yanı çok cabuk kirleniyor...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Şuan yok
    Fuara gidebilirsem derisini indirimle ucuzunu almaya çalışıcam olmassa bunu alıcam inşallah Teşekkür ederim .

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    arkadaşın motoruna ayna alıcaz, takımı 60 lira olan çin malı aynalara rastladım; alan, kullanan felan var mı? sonra 60 liramız çöpe gitmesin?
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladım kutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.

H1-8000K
    H3-8000K

Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim

İyi Forumlar

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum işler güçler tatil derken bayağı zaman geçmiş. Bugün başıma bir olay geldi yardım rica ediyorum. Bugün işten eve gelirken arkadan motorcular uyardı ve durdum birde ne göreyim tahliye hortumundan benzin fışkırıyordu çok şaşırdım o sırada sağolsun kuriyeci bir arkadaş durdu oda çözemedi tahliye hortumundan benzin geldiğini ilk defa gördüğünü söyledi ve plastik kelepçe taktık tahliye hortumuna akıtmasın diye ve doğru benzinciye gittim oradan da eve geldim acaba neden olmuş olabilir o kelepçeyi çıkartırsam tekrar benzin atacağından korkuyorum ne yapabilirim. sorun ne sizce
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum işler güçler tatil derken bayağı zaman geçmiş. Bugün başıma bir olay geldi yardım rica ediyorum. Bugün işten eve gelirken arkadan motorcular uyardı ve durdum birde ne göreyim tahliye hortumundan benzin fışkırıyordu çok şaşırdım o sırada sağolsun kuriyeci bir arkadaş durdu oda çözemedi tahliye hortumundan benzin geldiğini ilk defa gördüğünü söyledi ve plastik kelepçe taktık tahliye hortumuna akıtmasın diye ve doğru benzinciye gittim oradan da eve geldim acaba neden olmuş olabilir o kelepçeyi çıkartırsam tekrar benzin atacağından korkuyorum ne yapabilirim. sorun ne sizce
    bende ilk defa böyle birşey duyuyorum ,tahminimce o kadar çok benzin aktıysa eğer kelepçeyi sökersen depoda ne kadar benzin varsa dökülecek.Yani o tahliye kısmında bi plastik zımbırtıyla depoya monte edilmiş durumda, o bi şekilde delinmiş olmalı?ama bu nasıl olmuştur bilmiyorum.Garantisi varsa motorun kesinlikle garanti kapsamına girmeli,sonuçta sizlik bi durum yok en yakın zamanda servise gitmelisiniz.o benzinin bi şekilde tutuşma ihtimalide var,tahminimce tahliye hortumunuzu kısaltmamışsınız.(kelepçe bağlayabildiğinize göre) Ben çirkin gözüküyor diye boyunu kısalttım biraz motor blogu seviyesine geldi :( işte bu durumlarda büyük tehlike arzeder.Yeni alan,alacak arkadaşlara esinlikle o tahliye hortumunu kesmeyin derim.100000de 1 belki ama oluyor işte :s
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler