yeni renkler çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan bir tane nazarlık takta nazar deymesin allah kaza bela vermsin
yeni renkler çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan bir tane nazarlık takta nazar deymesin allah kaza bela vermsin
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Nazarlık filan takma:D Ben 1 ay kadar kullandıktan sonra biri nazar boncuğu hediye etti,taktığım gün hiç olmayacak bir zamanda fırtına patladı ve evden 5 dklığına uzaklaşmıştım,motor devrildi.Bende boncuğu nasıl yere atıp,parçaladığımı hatırlayamıyorum bile:D
Ali hayırlı olsun motorun çok şık gözüküyo valla ben de mi satıp yeniye göz diksem çok hoşuma gitti valla
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Motorumu keyfe keder satılığa çıkarttım geçenlerde 8500 tl vermişlerdi satmadım satınca ne alıcam diye bu sefer 9500 tl ilan koydum satılmayacağını biliyorum zaten satmak istemiyorum ama ya satılırsa
@Ali Feyizoğlu,
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
vay vay vay, 2008 R6 gibi olmuş kırmızı beyaz =) iyi günlerde kullanın =)
Karadeniz - Giresun.
birtek şu kanuni yazısı uymamış oraya birşeyler düşünmek lazım
güle güle kullan nazar deymesin
Ali,ben almış kadar sevindim.Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.Renk uyumu bu kadar güzel olabilir.Aprilia RS 125'e benzemiş.Darısı benim başıma.Benim tek çekincem Taa tuzlada oturuyorum.Alırsam bakımları filan nerde yaptırıcam.Ayrıca anadolu yakasına gelme gibi bi plan yaparsanız motoru yakından görmek isterim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Kazasız, Belasız Günlerde kullanman dileğiyle Ali, içine sindiyse ne Mutlu sana
Bu arada söylemeden geçemicem; SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYO
( eksik gördüğün şeyleri veya beğendin şeyleri mesaj atmayı unutma yeni resimlerini ve videolarını bekliyorum )
beyler bende gt250r için kapora verdim yakında aranızdayım inşallah ali kardeşimizin de yeni makinesi hayırlı olsun güzel renk, tabi banada hayırlı olsun
Ali hayırlı olsun..
güle güle kullan...
-unnamed- gündüz fotoları için nezaman gidicen motorun yanına valla merak ettim mavi rengi
Benimde favorim full beyaz
depoda hyosung yazan kırmızı siyah mükemmelmiş. umarım o da gelir de 2-3 sene sonra 2.el alırım birinizden
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)