arkadaşlar motorunuzu ilk çalıştırırken, şu mevsimde marşa ilk bastığınızda hemen çalışıyormu? ayrıca benim sorunum hala düzelmedi... motoru aldığımda 8000 km deydi. depo filan sökülmüş haldeydi. ilk benzini koyduk
hay doldurmaz olaydık... 210 km yolculuğun sonunda motor stop etmeye başladı
yeni akü aldım, bujileri değiştirdim, akü etrafındaki soketleri oksit temizleyici spreyle açıp temizledim, oto elektirikçiye götürdüm şarjlama da ve elektirik sisteminde bir sorun yok, yakıt katkı maddelerinden kullandım temizleyici ... bütün bunları ustaların tavsiyeleriyle yaptım ...
ama hala sorun düzelmedi. en son bana söylenen 1000 km sonra düzelir demişlerdi neredeyse motor 10000 km ye geliyor
çıldırıcağım !!! sabahları filan ilk marşta zaten almıyor. 4-5 defa bazen 6-7 de ancak çalışıyor. otomatik jikle devereye giriyor. 5 dakika sonra ısınıyor ve yola çıkıyorum. 15-20 dakika sonra trafik ışıklarında yada trafik içindeyken 1. vitese düşünce işte o anda film kopuyor
STOOOOP!!! stop ediveriyor. çok sık olmuyor gerçi ama bazen yapıyor... ve beni çileden çıkartıyor... yolda tekleme yapmıyor. gidişi muhteşem hatta en son 175 km/h bile gördü. ama anlatmış olduğum gibi bu sorun çözülmüyor. ben balıkesir / edremitte oturuyorum burada gezmediğim motor ustası kalmadı. sorunu çözende olmadı! artık izmir e yada balıkesir merkeze mi götürsem diye düşünüyorum. sizlerinde böyle birşey başınıza geldiyse yada bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen acilen paylaşımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler