Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Mart 2011, 00:41
bugün motoru sattım gitti
Tork Canavarı 660x Aranıyor
Reklamlar
-
18 Mart 2011, 00:43
casillas00 adlı üyeden alıntı
Sercan, bu ne hız...
Sırada ne var?
-
18 Mart 2011, 00:46
jam session adlı üyeden alıntı
Sercan, bu ne hız...
Sırada ne var?
Ben direk reyzing almak istemiyorum supermoto alıp keyfime bakıcam
DRZ veya 660x
-
18 Mart 2011, 00:50
DRZ'ye ben de hayranım ama bodur kalıyorum biraz yanında.
CBR 250 gibi bi niyetim var benim de yaza, bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.
-
18 Mart 2011, 01:08
jam session adlı üyeden alıntı
DRZ'ye ben de hayranım ama bodur kalıyorum biraz yanında.
CBR 250 gibi bi niyetim var benim de yaza, bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.
Bende boy var bide zayıfım çok fena durur.
cbr'ı bende dusundum o paraya sıfır cbr alabilrs ama biraz daha torklu alete binip hemen sıkılmamak istiyorum cunku 1 sezon sonra satım ugrasırım cbr250'yide.
-
18 Mart 2011, 02:27
Repartitor adlı üyeden alıntı
karbrator bu neticede bi temizlet tak yerine pilot olsun.
enjeksiyon ağrızasının tamiri ne kadar sağlıklı , bunu yapabilen ayarını tutturabilen ve bu ayarı yapabilecek techizatı olan kaç tane usta var tartışılır.
sen dua etde enjeksiyonun ağrıza yapmasın
bizimde en büyük sorunumuz senede bir karburator temizletmek olsun
selam millet ben geldim
repartitör karbüratörden olabileceği gibi ateşleme ile de alakalı olabilir. bujilerin uzun süreçte kararmaları normal. tel fırçayla temizle tak birşeycik olmaz. ben bir de tel fırça taşa tutuyorum. pırıl pırıl oluyor. ayak müşürüne dikkat et. motorları yıkıyoruz bu yüzden bu tür şeyler bozulabiliyor. kullandığım her motorun müşürlerini yıkamaktan illa ki bozmuşumdur. benzin filtresine gelince direk en yakın oto parçacısına git ve tofaş ya da renaultun benzin filtresini al. bir güzel tak. 2-3 milyona alırsın. paslı depo ile kullanıyordun bir süre sanırım o arkadaş sen miydin? paslı depo sorunu hallolsa bile karbüratörde kalıntıları olmuştur. elim iş tutar diyorsan karbüratörü sök, şamandıra kapaklarını aç ve memelere kompresörle hava bas. pislik varsa pıt diye atar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------
okkan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar benim motor için arka silindirin egzantrik zincir gergisi lazımda sıfır yada çıkma farketmez silindire giren çapı 2cm olucakmış okadar parca aldım bunu bir türlü bulamadım acaba tanıdıgı motorcu yada bulabilecegimiz bir yer varmı kanuni bayisini aradım ama bi sonuc alamadım kuralkanın sitesinde adı tam olarak ne diye geciyo bu parcanın bulamadım eger bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar .... bu arada bygrm bende göremedim resimleri ve merak ettim :D
www.rialli.com ben bir ara buradan bir gergi almıştım. mota mod uydu. komik bir rakama hem de (3-4 lira) bir bak derim. üstelik taş gibi de sapasağlamdı
-
18 Mart 2011, 04:02
pc-kopat adlı üyeden alıntı
selam millet ben geldim
repartitör karbüratörden olabileceği gibi ateşleme ile de alakalı olabilir. bujilerin uzun süreçte kararmaları normal. tel fırçayla temizle tak birşeycik olmaz. ben bir de tel fırça taşa tutuyorum. pırıl pırıl oluyor. ayak müşürüne dikkat et. motorları yıkıyoruz bu yüzden bu tür şeyler bozulabiliyor. kullandığım her motorun müşürlerini yıkamaktan illa ki bozmuşumdur. benzin filtresine gelince direk en yakın oto parçacısına git ve tofaş ya da renaultun benzin filtresini al. bir güzel tak. 2-3 milyona alırsın. paslı depo ile kullanıyordun bir süre sanırım o arkadaş sen miydin? paslı depo sorunu hallolsa bile karbüratörde kalıntıları olmuştur. elim iş tutar diyorsan karbüratörü sök, şamandıra kapaklarını aç ve memelere kompresörle hava bas. pislik varsa pıt diye atar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------
www.rialli.com ben bir ara buradan bir gergi almıştım. mota mod uydu. komik bir rakama hem de (3-4 lira) bir bak derim. üstelik taş gibi de sapasağlamdı
Yok o pas problemi bendeydi depoyu komple değiştirdim o sorun ortadan kalktı.Karbüratörüde temizlemiştim tekleme falan yoktu ama şimdi gene başladı gene temizletmek lazım[COLOR="Silver"]
-
18 Mart 2011, 11:02
Tork Canavarı 660x Aranıyor
Kaca sattin, yazda fiyati dussun diyenlerin agzi bi acik kalsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------
Bu arada otv baya bi dusmus mondialin kanuninin zguturlarina bakayim dedim 2 bin tl nin ustunde fiyatlar. Indirim + bindirim olmus..
-
18 Mart 2011, 11:03
pc-kopat adlı üyeden alıntı
selam millet ben geldim
teşekkürler arkadaşım bu sitede ybr 125 falan var gergileri acaba uyarmı senin aldıgın gergi hangi modelindi bende ona göre bakabilirim burdan ...
-
18 Mart 2011, 11:33
tulgacan adlı üyeden alıntı
Kaca sattin, yazda fiyati dussun diyenlerin agzi bi acik kalsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------
Bu arada otv baya bi dusmus mondialin kanuninin zguturlarina bakayim dedim 2 bin tl nin ustunde fiyatlar. Indirim + bindirim olmus..
6400Lira'ya verdim gitti.
Fiyatlar düşerde daha bi o 7700Liraya satılan GT'lerin alınıp 2.ele düşmesi lazımki bizim elimizdeklerin değerleri düşşün.
-
18 Mart 2011, 12:16
6400Lira'ya verdim gitti.
Fiyatlar düşerde daha bi o 7700Liraya satılan GT'lerin alınıp 2.ele düşmesi lazımki bizim elimizdeklerin değerleri düşşün.
Vah vah şimdi 5000' e GT alacakların morali bozulacak görüyomusun şu işi yaa ...
GT! ...
-
18 Mart 2011, 12:18
106GT! adlı üyeden alıntı
Vah vah şimdi 5000' e GT alacakların morali bozulacak görüyomusun şu işi yaa
...
Ölücüye 5000'de çok 4000'de çok
-
18 Mart 2011, 12:23
kimsenin morali bozulmaz merak etmeyin ticaret bu 5e alır 7 yede satabilirsin.ama aklı olan 2.eline o parayı vermez. ben sizin motorlarınıza kaka demiyorum gidin 8bine satın ben almıyacağım sonuçta beni bağlamaz. 7700e bayiide sıfırı olan bi motora 6400ü verip 1-2yıllık motor alanda çıkıyomuş demekki tercih meselesi herkese hayırlı satışlar.bende benim motora 2bin yazayım bari rodajı bitmiş nasısa bide üstüne oturduk değer yapması lazım.değilmi ama
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
18 Mart 2011, 12:25
-
18 Mart 2011, 12:25
Felon adlı üyeden alıntı
bide üstüne oturduk değer yapması lazım.değilmi ama
Sende nasıl bir kıç varmış arkadaş. Benimkinede bir oturda değeri artsın.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
18 Mart 2011, 12:27
-
18 Mart 2011, 12:29
casillas00 6400e satmış benim totomun onunkinden ne eksiği var
-
18 Mart 2011, 12:30
Felon adlı üyeden alıntı
casillas00 6400e satmış benim totomun onunkinden ne eksiği var
yani benimkide 2 teker 1 motor seninkide yaz gitsin 2000 ya
-
18 Mart 2011, 12:31
Tanıştırim buda benimki felon usta nekadara kadar kaldırabiliriz bunu casillas oturdu 5 den 5,5a çıktı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45142764/detay
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
18 Mart 2011, 12:36
casillas oturduysa maximize olmuştur 2güne satılır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)
Bu Konudaki Etiketler