Bu bahsettiğin olayı zamanında bende yaşadım ..
Bunun ilk Kaynağı ayak müşürüydü.. Fakat bu ayak müşürünüde iptal ettikten sonra bir sorunla daha karşılaştım bu sorun devam ediyordu ve bunun tek bir çözümü var oda Benzin hortumunun bağlı olduğu filtreyi çıkartıp üfleyerek temizlemek..
Bujilerinin temiz olduğundan şuanda eminsen Sana bahsettiğim bu parçayı mutlaka temizle..
Pislendiği takdirde karbüratör depodan hızlı benzin çekmeye kalktığında filtredeki pislik benzinin geçtiği çıkş kısmını tıkıyor..
Motorun yığılması bu sebepten kaynaklanıyor.Bu yaşadığın sorun filtrenin pislendiği ve temizlenmesi gerektiğinin bir belirtisidir .
Filtrede her bakımda temizlenmeli yada düzenli aralıklarla mümkünse kontrol edilmelidir..
İşte o parça...
Deponun altına yakın yerde olan motorun sol tarafında bulunan benzin hortumunun iki yandanda bağlı olduğu ufak beyaz bir filtredir ..
içinde Benzin olduğundan rengi farklı görünebilir burada net olarak görünmektedir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------
Manetleri 125 tl ye netten aldım...
+ benim motorda olan aynalar RR aynası o yüzden yukarı katlanıyor ve herkeze tavsiye ederim görüş alanı harika üstelik trafik sıkışınça çok kolay ve güzel şekilde kapanıyor