Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun ilanı geçen seneden beri durur neden satılmadı bilmiyorum fotolarda temiz gözüküyo gibi tabi fotolar geçen sene ve daha öncesine ait resimler, sadece dikkatli ol diyorum çok sağlam incele motoru kolay gelsin, bu arada görsellik olarak aynalar,sinyaller ve ekzost' unu beğenmedim işin açığı ama zevk meselesi bi git gör bakalım...
    Bide bu var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36711837/detay

Fiyat konusunda biraz düşebiliceğini söyledi..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Tmm bu motor uyar sana , Sticker' lara vede varsa ufak tefek çiziklere kafanı takma moralin bozulmasın ama ayna fiyatınıda yapıcağın pazarlığa dahil et ne onlar öyle scooter aynası gibi
    GT! ...

Forumdan Uzaklaştırıldı

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bide bu var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36711837/detay

Fiyat konusunda biraz düşebiliceğini söyledi..
    """"açıklama : 2006 modellerde kırank kırma olayı fazlalıkla görünmektedir 2008 modeller enjeksiyonlu olduğu için sorun çıkarıyor sınıfının en ıyısı ve en serisi 2007 model olanıdır"""""

Demiş senin ilanın sahibi, ona göre 2006 hyolarla 2008 enjeksiyonlar b-k. Kesin satar ozaman alda gör bakalım aynı motorun başka üretim tarihlilerini kötüleyerek satılan motordan neler geliyor başına

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    millet herkesi keriz zannediyor heralde.buna inanda cok olur ama.en serisi eniyisi 2007 miş koptum valla..enjeksiyonu sorun çıkartan varmı yavvvv.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belki tanıyan vardır, Hyosung Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar motorumu Hasanpaşa'daki yetkili servis Niyazi Usta'ya götürürdüm. Hyo'dan Türkiye'de en iyi anlayan ustalardandır. O da her zaman, gri şaseli 2005 modeller Hyosung'un en sağlam serisidir der.

Aslında olay biraz da şans ve kullanıcı faktöründe bitiyor. Mesela benim ilk Hyo'm, 2006 model siyah şaseli kırmızı bir GT250R idi ve 19,000 km'de satarken halen taş gibi motordu. Standart haliyle son sürat olarak 178 km. dahi görmüştüm bir keresinde ibrede, redline kullanım ve hafif yokuş aşağı otobanda. Ama çok gerekmedikçe de Redline'a girmezdim.
    Tabi bakımlarını aksatmadan yapar ve kaliteli malzeme kullanırdım.

Şu anda adı cadde motor klübü olan Hyosung Fun Club ilk açıldığında da, oradaki arkadaşlarımızın hepsinde haliyle 2005-2006 model motorlar vardı hiçbirimiz bir sorun yaşamadık.

Bir de 600F'i sattıktan sonra, birkaç ay kadar önce almıştım 2007 model turuncu-siyah bir GT250R hatırlarsanız. Mesela o motorda benim ilk 2006'nın seriliği yoktu. vites geçişleri daha kemikliydi.

Dediğim gibi; rodaj, bakım ve kullanıcı faktörü en önemli etkenler bu motorların sağlıklı, performanslı ve uzun ömürlü olması için.

Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildin kardeş depo sahibi dreamdarkmış

Bu arada benim depo içi pas sorunum vardı yaa o artık yok.Depoyu dreamdark kardeşten daha uygun bir fiyata aldım ve doğru eyüp abinin yanına.Eyüp abi sağolsun motorun en ufak ayrıntısına kadar ilgilendi.Depo değişti ve herhangi bir sıkıntı yok.Eyüp abiyede emekleri için sonsuz teşekkürler.
    Erkan ben de merak etmiştim hallettin mi diye, güle güle kullan.

red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41396335/detay

Şu motor görüldüğü gibiyse tam aradığım gibi..
    Salı günü gidip bakmayı düşünüyorum
    Arkadaşım, bu motor kazalı dikkatli ol. Biz bu motoru incelemiştik. Göstergelerinin kenarı kırıktır,resmi değiştirdi biz konuştuktan sonra. Arka kuyruk altında, led sinyalin olduğu yerde yama var ancak düzgün yapılamamış, kafa boyası ile kuyruk boyası arasında fark var, kafadan girmiş gibi duruyor bu motor. Bunları göz önünde tutarak bakmanı öneriyorum.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki tanıyan vardır, Hyosung Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar motorumu Hasanpaşa'daki yetkili servis Niyazi Usta'ya götürürdüm. Hyo'dan Türkiye'de en iyi anlayan ustalardandır. O da her zaman, gri şaseli 2005 modeller Hyosung'un en sağlam serisidir der.

Aslında olay biraz da şans ve kullanıcı faktöründe bitiyor. Mesela benim ilk Hyo'm, 2006 model siyah şaseli kırmızı bir GT250R idi ve 19,000 km'de satarken halen taş gibi motordu. Standart haliyle son sürat olarak 178 km. dahi görmüştüm bir keresinde ibrede, redline kullanım ve hafif yokuş aşağı otobanda. Ama çok gerekmedikçe de Redline'a girmezdim.
    Tabi bakımlarını aksatmadan yapar ve kaliteli malzeme kullanırdım.

Şu anda adı cadde motor klübü olan Hyosung Fun Club ilk açıldığında da, oradaki arkadaşlarımızın hepsinde haliyle 2005-2006 model motorlar vardı hiçbirimiz bir sorun yaşamadık.

Bir de 600F'i sattıktan sonra, birkaç ay kadar önce almıştım 2007 model turuncu-siyah bir GT250R hatırlarsanız. Mesela o motorda benim ilk 2006'nın seriliği yoktu. vites geçişleri daha kemikliydi.

Dediğim gibi; rodaj, bakım ve kullanıcı faktörü en önemli etkenler bu motorların sağlıklı, performanslı ve uzun ömürlü olması için.

Erkan ben de merak etmiştim hallettin mi diye, güle güle kullan.
    Teşekkürler Emre kardeşim.Şimdi de depodaki çizikleri kapatmak ve daha güzel bir görüntü oluşturmak adına karbon kaplama yapmayı düşünüyorum Arada bir uğrada senin engin bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanalım kardeşim.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne demek, fırsat oldukça buralardayım.
    Bu arada, sadece depoyu komple karbon kaplama yapacaksan görüntü biraz emanet durabilir gibi geliyor bana. Onun yerine çiziklerin bir kısmı yoğun çizik giderici pasta ve sonrasında boya koruma kullanılarak kurtarılamaz mı acaba, belki biraz da rötuş?
    Kurtarmazsa eğer, karbon kaplama maliyetine ya da 3-5 kuruş fazlasına deponun orjinaline boyanmasını da araştır istersen.

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    mrb arkaşlar bugun motoru topladım ama calışmadı kendısı Sökmeden önce gayet guseldi bujılerı hava fıltresını yag fıltresını felan degıstım benzın az vardı 4 haftadır felan ıcınde depo paslanmasın dıye bırakmıstım.Bastım bıraz almadı aceba benzınmı gıtmıyor dıye karburatör tahlıyesı vıdasını gevsettım benzın var bujılerıde tekrar soktum onlardada herhangı bır sorun yok acep neden calısmıyr vıcdansız
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ömer kardeş ben saat 10 dan sonra çıkacağım yola, büyük ihtimal 10:30 11 gibi orada olurum. Orada depo yanı HYOSUNG logo ve yazı tasarımı ile yine forumdan bir kaç arkadaşın alt sakal etiketleri tasarımı konusunda çalışmamızda olacağı için benim çıkmam yine 12 yi bulacak hatta belkide geçecektir. Eğer yazımı okuyacak fırsat bulamazsan üstteki telden seni arayacağım Maltepe sahile gelirsin...
    bende tam saat 10:30 gibi motoru ayağıma düşürdüm ve ayağımı kırdım şuan alçıda :(
    1.5 ay kalacakmış alçıda
    artık 1.5 ay sonra turlarız artık allah hepimize sağlık versin yeterki
    saygılarımla..

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden saklasın.nasıl oldu kaza falanmı yaptın?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Geçmiş olsun üzüldüm doğrusu kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş
    GT! ...

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Repartitor Geçmiş olsun :( Allah beterınden korusun...
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende tam saat 10:30 gibi motoru ayağıma düşürdüm ve ayağımı kırdım şuan alçıda :(
    1.5 ay kalacakmış alçıda
    saygılarımla..
    Çok geçmiş olsun kardeşte valla şaka gibisin ya, görünmez kazada diyemiyorum İşte ben bu motor düşme olayına çok takıyorum, bir istemedende olsa motor, özelliklede sağa çok düşüyor. Ben eğer düşecek olursa hiç tutmaya çalışmıyorum bile, aynaymış sinyalmiş yok depo ezilecekmiş grenaj çizilecekmiş umrumda bile olmaz. benim elimden kolumdan bacağımdan çokmu değerli? Dikkat etmek gerek lakin ona rağmen yinede düşüyor, motorun cüssesi malum

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Geçmiş oLsun..

Caner Abi bizim fotoLarı atsana bnm foto makinesi de bozuLmuş resm atamıyorum :D
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.5 ay kalacakmış alçıda
    saygılarımla..
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    çok geçmiş olsun dostum :( havalar ısınana kadar binemeyeceksin artık motora. Allah beterinden korusun artık nazarlık mı dersin ne dersin..

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    TuLgacan'ın makinesinden kızLarımız...

| Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun kardeşte valla şaka gibisin ya, görünmez kazada diyemiyorum İşte ben bu motor düşme olayına çok takıyorum, bir istemedende olsa motor, özelliklede sağa çok düşüyor. Ben eğer düşecek olursa hiç tutmaya çalışmıyorum bile, aynaymış sinyalmiş yok depo ezilecekmiş grenaj çizilecekmiş umrumda bile olmaz. benim elimden kolumdan bacağımdan çokmu değerli? Dikkat etmek gerek lakin ona rağmen yinede düşüyor, motorun cüssesi malum
    nato yolu caddesindeydim modoka camiinin yanından geçtim 50 metre ilerde solda park halindeki araç benim karşı şeridimde aynı yöne bakıyoruz.
    birden ani bir hızlanmayla benim sağımdaki sokağa hızla daldı. kapalı kasa bir araçtı büyük ihtimallede görmedi beni asıldım frenlere hızım 50 60 civarı kaymaya başladı motor ön lastikde kaydığı için denge bozuluyor ayaklarım asfaltta çırpınıyor resmen motoru devirmemek için her ne kadar düz tutmaya çalışsamda tam çarpacakken kırdım direksiyonu çaprmadan kurtardım ama motorun ağırlığını taşıyamayıp sola yatırdım tamda durmuştum artık.
    dengem bozulmuştu birkere..
    ayağımda burkuk bişekilde altında kalınca motorun ağırlığıda binince üstüne kırmış iki yerinden ..
    o acıyla kazaya mahal veren aracın plakasını tespit edemedim
    o da hiç durmadı zaten basdı gitti.
    sağdan soldan vatandaşlar geldi kaldırdılar motoru ve ben,.
    basamıyorum üstüne sol ayağımın.
    o an yıkıldı dünyam acayip moralim bozuldu anladım kırıldı ayağım.
    başka hiç bir yerimde çizik dahi yok.
    motorda en ufak çizik yok .
    ayağımı kurtarabilseydim , hiç bişey olmamış gibi devam edecektim yaşamıma.
    şu an bu durumdayım ve aklıma sadece şu geliyor.
    acaba beni bu duruma düşüren araç sürücüsü şuan ne yapıyodur
    insanın aklına sedece bu geliyor. çok öfkeliyim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler