Üst resimde de görüldüğü gibi bendeki GT de plakalık iptali var o yüzden takmayı düşünsemde uygulamada genelde umursamaz kalıyorum. Plakasız olarak takılanlarıda gördüm bir şekilde takılıyor tabi.
50TL ye sana renkli manet öneririm.
Üst resimde de görüldüğü gibi bendeki GT de plakalık iptali var o yüzden takmayı düşünsemde uygulamada genelde umursamaz kalıyorum. Plakasız olarak takılanlarıda gördüm bir şekilde takılıyor tabi.
50TL ye sana renkli manet öneririm.
hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin =) aynı renk motorlara sahibiz =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
ama debriyaj maneti farklı renk olunca kötü durmaz mı =/ link var mı güvenilir ve uygun fiyatlı bir link verebilirmisin?
bu arada bende bir ayna var arkası biraz çizik 600f aynasına benziyor motoru aldıgımda bagajındaydı =) satsam mı yoksa yedek saklasam mı karar veremedim =/ 2005 teki schooterımın bile yedek aynası bodrumda duruyor =)
tr'de 130 lira ama Ebaydan alırsan kargoyla bırlıkte 65TL.
Gelmeme gibi bi şanşı yok
Resimleri daha sonra atıcam evde değilim
Babam pek beyenmedi bu rengi gırmızı olsun gırmızı diyo
ama benım buna güzel şeyler yapcam
Şu frenleri hallediyimde.
Bana önercegınız balata var mıdır ?
yarın araştırcam netten hıc fıkrım olmayan bır konu.
Bide cıbırdan sonra bu fena ya ivmelenmesi felan gazı cekınce yapısıyo
Tanesi kargo dahil 50tl, 2 tanesi belki daha uyguna bulunabilir. ebayde tabi...
renkli manet zevk işi ve kazık. kuralkan.net ten sipariş ver. ben ordan almıştım fiyatı da oldukça uygundu ve orijinaldi
http://www.velomoto.com.tr/urun.php?...59&kategori=95
bunu öneririm
Tulgacan Dostum beyin işinde bi gelişme varmı?...
GT! ...
Sevindim normale binmesine,sağlam beyin bulabildikmi varmıymış ellerinde filan durum nedir...
GT! ...
Ellerinde her halukarda var, ben onu soracak arkadaşa sordum konuşmamış henüz. Çokta takmıyorum yarın tekrar sorarım aramazsa bide çarşamba sorarım perşembe tekrar sormam.
Giderim 350 lik malı 12 taksitle 415tl ye alırım milletle yüz göz olmam daha iyi. Oda bana yeter..
artık orjinalle idare edicem yaza kıslardan takım alırım durumu düzeltirsem. tüv randevu vermedi plakam ile ruhsat seri numaram uymuyormuş :S trafik tescile gidicem gitmişken kilo ile rengide düzelttiricem yani yine ekstra masraf çıktı :S sanırım boyacıdan fatura kestirip boyattım diye tescile başvurmam gerekiyormuş =/ gitti yine bi 100 kağıt =) 100 de muayneye versem e bugunde bi yüz verdim ustaya =) parçalrada bi okadar verdim =) vay arakdaş zengin bir adamdım 10 gün önce şimdi ne hale geldim =)
slm arkadaşlar hy 250 r sente ayarı hakkında bilgisi varmı
Nisan ayına doğru gt 250 r almayı düşünüyorum , Hyo mu ST mi alayım , bütçem 5000 tl , motorları incelerken özellikle dikkat etmem gereken yerler nelerdir gt250r larda ?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Yamaha güzel temiz motor.. kazasız belasız kullanın.. gaza tepkileri iyidir cbr.dan sonra dikkat edin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------
Hyo yada st pek farketmiyor ama modeli yuksek olanı makbuldür tabiki. Güvendiğiniz bi ustaya göstermeniz daha iyi olur. Motorun sesini dinleyip anlayabilcek (diğer başlıkta ustalardan yakınıyodunuz gerçi).. Motor numarasını ruhsat-şase nosunun uyup uymadıgını kontrol edin.. Alırken sizin yapabilceginiz başka birsey yok.. Kırık çıkığına bakarsınız tabiki bi de. 5bin tl.ye bulabilirsiniz ancak eğer biraz daha biriktirip üstüne koyarsanız daha iyisini alabilirsiniz.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
[QUOTE=my91;2237957]Yamaha güzel temiz motor.. kazasız belasız kullanın.. gaza tepkileri iyidir cbr.dan sonra dikkat edin [COLOR="Silver"]
Yamahanın yandan yemişi
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)