Arkadaşlar epey bir araştırma ve karasızlığın ardından 2.el Hyosung GT250 satın almaya karar verdim. Ama sonuna "
R" koyup koymamak konusunda kararsızım. Yani önce "COMET" olsun diyordum ama hem piyasasının azlığından hemde GT250R ın görüntüsünden fikrimi değiştirmek üzereyim.(gerçi "Comet"in tipi de ayrı bir güzel)
Motoru günlük kullanmayı düşünüyorum. İşe gidip gelmek için, oraya buraya gitmek için, ayrıca belli bir tecrübeden sonra uzun yollara da çıkmak için... Ve uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Yani 1 yıl kullandıktan sonra büyütme gibi bir düşüncem yok. Bu yüzden bana genel olarak bu iki motor(Comet - R) arasındaki farklardan bahsedebilir misiniz? Tabiki ikisinin de tarzlarının farklı olduğunu biliyorum, kullanıcı yorumu olarak soruyorum.
1-Mesela "R" modeli günlük kullanım için nekadar uygun?yada değil? Günlük kullanım için alırsam kendime de motora da yazık etmiş olur muyum?
2-Sürüşü çok rahatsız mı?? Uzun yolda yada uzun süreli kullanımda ne kadar yorar insanı?"Comet" için çok rahat ve çevik diyorlar mesela...
3-Parça fiyatı, bakım yada benzeri farkları nelerdir? "Comet" den daha pahalıya gelir mi?
4-
Bu önemli, araştırdığıma göre "Comet"lerde Hyo ve S&T arasında titreşim farkı varmış(kesin değil). "R" modelinde bu tip yada başka bir temel fark var mı? Hangi markayı tavsiye edersiniz, yada "fark etmez" mi dersiniz??
Kullanıcılar biraz zaman ayırırlarsa çok sevinirim...