Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İÇİNDEKİ YAĞ DA FAZLA OLABİLİR İLK DEFA YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 500 KM ÖNCE O ZAMAN FAZLA KOYMUŞ MOTORCU (2 LT ) BEN YARIM KİLO KADAR EKSİLTTİM AMA FAZLA OLABİLİR YİNE DE YARIN AÇIP YAĞI BOŞALTICAM BAKALIM NE KADAR ÇIKICAK
    2 lt gerçekten fazla. bi ölç bakalım ne kadar yağ çıkacak motordan. çünkü, yağ fazla olduğunda, motor hafifden zorlanarak çalışır. Yani, sıkışır gibi. Ayrıca basınç yüksek olacağından en zayıf bulduğu yerlerden sızacaktır. Sendeki galiba böyle bir durum olsa gerek.
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ToeX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla gözüm kamaştı maşallah
    Alıntı celaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maaşallah fena parlamış tekerin düz bassın
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi parlamıs motor
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyonun en sevdiğim rengi motorun maşallahı var nazar değmesin çok yakışıklı kerata

teşekkür ederim çok sağolun ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX

Uploaded with ImageShack.us

mt üyeleride yakışıklı çıkmışlar...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    GT250R(Gri/siyah)
    Herkeze iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olucak dün akşam artçının sol ayak bastığı yer kırıldı bu hemen kırılan bişeymi yaa ben anlamadım daha motor 3 aylık çatlağı yok kırığı yok artçımda 60 kilo bukadar dandik bişeymi bu anlamadım açıkçası bu parçayı nasıl bulabiliriz + kaç tl dir yardımcı olursanız sevinirim...

Motosikleti
    gt250 r
    arkadaşlar lastik alıcam bana yardım lütfen. metzellr düşündüm yokmuş. brigstone nasıl sizce??? shinko hariç herşy takabilirim malum dilim yandı
    [B]34 TG 2311[/B]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı quke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olucak dün akşam artçının sol ayak bastığı yer kırıldı bu hemen kırılan bişeymi yaa ben anlamadım daha motor 3 aylık çatlağı yok kırığı yok artçımda 60 kilo bukadar dandik bişeymi bu anlamadım açıkçası bu parçayı nasıl bulabiliriz + kaç tl dir yardımcı olursanız sevinirim...
    sanayide 10 tl ye aliminyum kaynak yaptırabilirisin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

Alıntı ertan333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lastik alıcam bana yardım lütfen. metzellr düşündüm yokmuş. brigstone nasıl sizce??? shinko hariç herşy takabilirim malum dilim yandı
    aslında shinko okadar da kötü degil.metzellerin ömrü 10.000km ve neredeyse fiyatı 750-800 tl.illaki ben bunları begenmedim düşmemin sebebi bu lastiktir, artık motora binerken tedirgin olacam diyorsan tabikide degiştir.sana dunlop un rodsmart modelini tavsiye ederim hemde şiddetle ortası sert yanakları yumuşak hamurdan yapılmış ıslak performansı çok iyi bir lastik.ama işte çifti 800 tl yi buluyor.
    ben orjinal lastiklerim shinkolarla 22.000km yaptım.arka lastikteki 5 ci civi içerden balon yapınca degiştirdim.gene shinko aldım fakat motorun üstünde gelenlerden degil.
    arka lastik :http://www.otosever.com.tr/?urun-det...__TL_R005.html

ön lastik:http://www.otosever.com.tr/?urun-det...__TL__F005.htm

dikkat ederseniz bunlar farklı lastikler.shinkoların tek dezavantajı biraz geç ısınması yani yola çıkar çıkmaz fantazi yapılmaz.5-6 km den sonra gayet iyidir.sert hamurlu oldugu içn daha dayanıklıdır.arkadaşımda 35.000km yi gördüler.
    bu arada kolun nasıl odu ertan?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla bende CHRYSLER var ama kim takmış niye takmış bilmirem...

Motosikleti
    HYO GT 250R
    arkadaşlar ayna fiyatları ne kadar tek lazım bana sol nerden bulabilirim ufak bi olay atlattık

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla bende CHRYSLER var ama kim takmış niye takmış bilmirem...

Motosikleti
    gt250 r
    kolum deli gibi kaşınıyor bakalım çarşba kontrolum var inş. bi aksilik yoktur. teşekkürlr yanıt için şimdi linke bakıcam zonta abi isminizi bilmiyorum kusura bakmayın. birde benim motor daha 4000 km de lastikler sıfır gibi ama sonuçta motor 2 senelik otomatikman 2 senede lastikler bayatlmışdır diye düşündüm ???
    [B]34 TG 2311[/B]

Motosikleti
    GT 250RR
    kolum deli gibi kaşınıyor bakalım çarşba kontrolum var inş. bi aksilik yoktur. teşekkürlr yanıt için şimdi linke bakıcam zonta abi isminizi bilmiyorum kusura bakmayın. birde benim motor daha 4000 km de lastikler sıfır gibi ama sonuçta motor 2 senelik otomatikman 2 senede lastikler bayatlmışdır diye düşündüm ???
    dogru düşünmüşsün.2 sene yatan lastikler mutlaka bozulmuştur.zaten sehpaya alıp yerle teması kesilmemişse degiştirmende yarar var.
    şunlara bir bak:

http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=2570

http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=2571

http://www.motorcycle-usa.com/402/10...es-Review.aspx

bu arada ismim erhan
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu hakında okadar yorum yapıldıli zahmet edip okusaydın böyle saçma bi yorum yapmazdın.......

hatta daha kullanmadığın bir motor hakkında nasıl bukadar kolay hükme varırsın o da ayrı bir muamma.......

bilmiyorsan öğren......

hyo ve s%t aynı motosiklettir....kore de üretilen motoru buraya getirip satan firmalar ismini değiştiriyo..şimdi kuralkan getiriyor ondan adı s t ...

yani mal aynı pazarlayan farklı....

açıklayıcı olmuştur sanırsammm

O kadar duyduklarım yalan yani.Sen biraz araştır istersen.Hyoyla s&t kanuni ye binenlere arasındaki farkı sor.
    HONDA

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar duyduklarım yalan yani.Sen biraz araştır istersen.Hyoyla s&t kanuni ye binenlere arasındaki farkı sor.
    sen kulaktan duyma larla yorum yapıyorsun ben kullandığım motor hakkında yorum yapıyorum...

araştırması gereken biri varsa o da sensin.......

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.....

zaten devamlı yaptığımız hatada bilmediğimiz kullanmadığımız bir malı karalamaktır......çok kolay olarak tabi....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    GT 250RR
    sen kulaktan duyma larla yorum yapıyorsun ben kullandığım motor hakkında yorum yapıyorum...

zaten devamlı yaptığımız hatada bilmediğimiz kullanmadığımız bir malı karalamaktır......çok kolay olarak tabi....
    akileos bu mevzu bitmez kardeşim valla.klavyesi olan bişeyler karalıyor buraya.
    uniqe kardeşim sen bi google kasinski ,united motor yada v2 yaz bak neler göreceksin.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akileos bu mevzu bitmez kardeşim valla.klavyesi olan bişeyler karalıyor buraya.
    uniqe kardeşim sen bi google kasinski ,united motor yada v2 yaz bak neler göreceksin.

Size motorlarınızla mutluluklar kimse b.k attırmaz motoruna.Bu topicde hayat yok bunu anladım.Soru sordum soruma cevap vermediniz.Ama vermek zorundada değilsiniz.Bidaha bu topiğe yazmam.Herkeze kazasız belasız sürüşler
    HONDA

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Size motorlarınızla mutluluklar kimse b.k attırmaz motoruna.Bu topicde hayat yok bunu anladım.Soru sordum soruma cevap vermediniz.Ama vermek zorundada değilsiniz.Bidaha bu topiğe yazmam.Herkeze kazasız belasız sürüşler

önce düzgün konuş ........

birdaha buraya yazmaman bu topic için hayırlı olur zaten......üzüldüm diyemem....

benim şuanki motorum honda ama ben yinede çok memnun kaldığım ve kullanmaktan zevk aldığım bu motoru kötülemiyorum....

düzgün kullanan kişiler bakımdan başka masraf yapmaz bu motora ...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    GT 250RR
    güzel kardeşim ne istiyorsun anlamadım ama bu topic de 531 sayfa var.biraz okusaydın zaten sordugun soruların cevabı ortalama 10 sayfada bir soruldu ve birilerimiz tarafındanda cevap verildi.zaten soruyu sorma şeklinde ben biliyorum bu motorun sorunlarını hadi itiraf edin der gibi
    merak etme yag falan eksiltmiyor,bir kaç scootercinin işin b..k nu çıkartıp krank kırmasını diyorsan kronik sorunmu diye,evet bu kullananların beyinleri ile ilgili kronik bir sorundur .ama illa b..k atmamızı istiyorsan hadi seninde gönlün olsun.okadar denedim 200km basmıyor.dandik motor bu almayın.bu paraya mis gibi 10 yaşında 600 cc racingler var piyasada daha motoruna anahtar degmemişal bitane paşa paşa bin yanımız dan vıııııııımnnn diye gecer gidersin.sana hayatta başarılar
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

saffet abinin motoru 2006 model 16000 kmde grenajda çizik varmış. 6000 tl diyo. yorumlarınızı alabilirmiyim ??

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    selam arkadaşlar bana öndeki hava ızgaralarından lazım acaba elinde olan yada bir link verebilecek olan varmı, ben aradaım ama bulamadım
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler
    valla sen benim eski motoru gördün nihat kardeş oturuş aynı diğer racelerde oldugu gibi evet ilk alışana kadar biraz yorucu ama alışınca (en azından kendim öyle hissettim) zor olmuyor.mersıne gitmiştim bir kaç defa sadece benzin için durmuştum en az 350 km gitmiştim sorun yoktu artçının k... c biraz ağrır ama : )))

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler