Gerekırse motoru yakarım ama adımı senin gibi 'Motorsuz Motorcu' ya çıkarmam=)
Gerekırse motoru yakarım ama adımı senin gibi 'Motorsuz Motorcu' ya çıkarmam=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Abi dalgınlığımıza gelmiş demekki
Ama dikkat edin ; 959 ile gelirim yakında
Yakın arkadasımın; akrabasıydı; 3-5 bakmadım kullansın cocuk kardşeim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cakalaz bence tekrar 250 alma dediğin gibi yetmiyecek 600f bak derim..
Tabi imkan varsa...600F YADA 600 RR
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[QUOTE=ozan150zc;2025689]Cihan eğer yüzyüze görüşmek istiyorsan bizim arada düzenledigimiz ufak caplı sahil bulusmalarına katılırsın=)
Forumdan takip et caner yazyor zaten buluscagmz zmn..
Atlar bi minübüse gelırsın _?[COLOR="Silver"]
Eğer haberim olsaydı, (nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum) son buluşmaya katılacaktım. Eğer yine bir buluşma olursa. Gece gündüz gelirim sorun değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
bir çok forumda üyeliğim ve çoğunda sanaldan yakın arkadaşlığa uzanan deneyimlerim var ama söz konusu motor olunca iş biraz değişiyor.
Benim motor 2007 Modeldi; alırsam 2010 alırım ben sıfır
Tabi bu işin sakası.. 600 den aşağısı kesmez beni artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar bişey sorucaktım ben bundan 2 ay önce st kanuni 250 r aldım şimdi bakımlarını nerde yaptırsam diyorum avcılar catalca silivri hangi bayiyi tavsiye edersiniz?
Günaydın millet nasılsınız, dün akşam 4;30 civarında üniversiteye 2 hyo giderken gördüm, biri gri siyah diyeri ise siyahtı siyah olanda artçı vardı. Galiba bizdendiler ben bir sorayım dedim,
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
ya caner seni tanır gibi oldum ama önünüze atlamaya cesaret edemedim bende tabanvay devam ediyordum tam mezarlığın ordaydım be cidroen'e yakın olan tarafta sizi karşıdan gelirken gördüm
Yok abi trafikte dikkatinizi dağıtmayım zaten siz solu kapatmıştınız. Artık sahilde takılırken tanışırız.
şu motorun karın ağrısını gidereyim gelecem
yaa öncama siyah film çektireceğim camı çıkartmadan üzerinden çekilirse kötümü olur? yada bu filmin bir adı falan varmı?ne deyipte çektireceğim.kolay gelsin arkadaşlar.
filmin kenarlarını güzel kesersen bir sorun olmaz yani camı çıkarmana gerek yok tabi dış taraftan çekeceksen filmi benim makinada böyle
yaw barok kardeşim dayanamadım bende bişeyler yazam dedim sana bikere hyo ya binipte hızını test etmeden konuştun için vede 180 yapanlara yalancı dediğin için ayıpladım seni gelelim mz;emz iki zamanlı bir motor hyo 4 zamanlı kıyaslama yapıcaksaneşit şartlarda motor olsa sana katılıcam iki zamanlı motorlar 4 zamanlıya göre çokserdir ve hızlıdır bende gt250 var düzyolda160çok rahatyaptım hafif meyilli yolda 182 gördüü
m hala yalancı diyosan gel beraber yapalım o sürati eminim iki kişide yapar o sürati buyur hodri meydan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
barok kardeş şimdi farkettim yazım sana değil otopsiciyedir
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)