[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
anaaa vallahide BEENN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------
mutlaka kardeşim beklerim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 PM ----------
ula çako eline sağlık..yoksa elime sağlıkmı desem
iki ama valla hani bizim bir zamanlar araştırmada olduğumuz dönemler varrdıya şimdi öyle abilerimiz kardeşlerimiz olursa daha kolay karar verirler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------
sado seninkide gri idi değilmi acaba bu jant stickerleri bizim içinde güzel durmazmı???
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
@ Sado ;
Dostum Motor parlatmak için ceşitli ürünler var Ben de Ayda bir kıullanıyorum. Hem güzel bir Parlaklık, bakım ve temizlik ürünü; Hem de üzerinde yağmur, su, pislik kalmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------
Arkadaşlar; 2-3 saat kadar önce İST-İZMİT otoyolunda Kırmızı Bir ST KANUNİ GT 250R Gördüm; İzmit Tarafına gidiyordu...
Burdan birisine mi ait acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
faredir fareee
ÖYLe Fare olmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben yaptım 10gün kadar oldu acayip yakışıyo sende geç kalmadan yap mutlaka
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------
şu aralar nakit sıkıntısı çekiyorum en kısa zamanda bi kurcalarım konuyu sağol cako
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
yağlarım eridi heee bizim de olsa bir tane
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
hasan pinar neden sattın acaba hyo sen?
bide arkadaşlar gt250r 2010 yeni kasa nezman gelecek son sorum ; BU MEVSİMDE SIFIR MOTOR ALINIRMI? (İSTANBUL)
ŞİMDİDEN TEŞKÜELER...
Türkçeyi yeni öğrenen yabancılar gibi soru sormuşsun bu ne hal ya
adamın avatarının altında motoru ne yazıyor görmüyormusun
2010 model ayağını unut bence......
0 motor her mevsimde alınır neden alınmasın ama ne gerek var 2. el fiyatları dehşet derecede düşmüşken?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------
cako resimler süper allah kaza bela vermesin aman diyorum! birde taz çok yakışmış hee
evet zincir o ring, bu arada resimdeki hali temizlenmiş hali mi yoksa "pis" zincirin mi?? benim temizlenmiş hali gibi duruyo Allah cızırtını versin Bahaous motor yağları elemanı!!!(kulakları çınlasın)
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Arkadaşlar Hyo GT250R almayı düşünüyorum motor'a yeni başlıyacağım kullanabilirmiyim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirseniz görüşlerinizle sevinirim.Sonuçta Super Sport motor çok zorluk çekermiyim bu tarzda ne gibi sıkıntılar vs olur bilgilendirirseniz sevinirim...
Not: Almayı düşündüğüm iki motor var onlarda Hyo GT250R-Yamaha YZF R125 iki motor arasındaki fiyat farkına takılmadan anlatın yanlız
Fani...
eger yenı baslıcaksan ıkısıde olabılır.ama hyosung un yzf r125 e gore daha atak ve daha hızlı oldgunu soleyebılrm sana ama kalıte olarak yzf yamaha yanı ona dıcek fazla bırsey yok oda bır baslangıc motorudur.ama senın yerınde ben olsa hyosung alırdım
benım hıc motorum yoktu ılk motorum keeway super lıght dı surmeyı bılmıyordum,sadece arada scooter kullanmıstım aldıgm adam bıraz gsterdı vıteslıyı 3 4 gunumu almadı raht kullanmam.zorlanmazsın mrk etme ama hyosung guclu makınadır.alısman bırz daha zamn alır tabıkı.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)