http://www.stkanuni.com.tr/
BURDA SIZLER ICIN DURU VAR ARKADASLAR
http://www.stkanuni.com.tr/
BURDA SIZLER ICIN DURU VAR ARKADASLAR
kimi 95 oktan kimi 97 diyor benzine sizce hangisi?
boy konusunda sıkıntı çeken var mı ? 185 civarı olup da yoksa sorun olmaz mı? sırıtmayalım üstünde aletin
2 metreye kadar sırıtmazsın dostum... Benzin konusunda ise 95 ten şaşmayın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eskiden olan şu vitesin boşa geçme sorunu felan halen var mı 2009 modellerde ? ve halen kimse rodaj konusunda bişey söylemedi ustaya götürsek anlar değil mi alırken ?
@ JUNGER ;
Rodaj konusunda nasıl bir yardım istiyorsun ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rodaj konusunda bi yardım istemiyorum ikinci el alırım alırsam inşallah.
amma velakin işte atıyorum 250 ila - 5000km arasında bişey almayı planlıyorum fiyatlar o yönde gösteriyor. bu aletin hırpalanıp hırpalanmadıgını egzos hariç nerden anlayabilirim ? ustaya götürmek lazım zaten de olur da unutursam sormayı başka nasıl anlayabilirim ?
Valla kardeşim kimse alınca motoru açtırıp baktırmıyor motora...Motoru iyi bir usta sesinden anlıyor! Ama dediğim gibi iyi bir usta; Motoru calıstırınca anlıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadasım bence tandığın güvendiğin bi hyocu arkadasın varsa eğer git sesini dinle çalıstır sür ellerini bırak tepkisini hızlanmasını ölç..daha sonra alacağın motorla kıyasla..ve mümkün olduğu kadar orjinalliği ellenmemmiş motor al..
Yağ Filtremi aldırdım İST dan; bi de yağ alayım da 4ooo bakımımı yapayım bari
Başka napacağız arkadaslar? Yağ Yağ filtresi değişmek dısında ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hava filtreni temizlet.zincirini ve motoru güzelce yıkayıp temizle.zincirin gerginliğni kontrol ettir.daha sonra bi pasta cila.tamamdır
Zinciri daha yeni sıcak su ile yıkadım; yağladım cillop oldu
Gerginliği de iyidir Hava filtresi zor yer de mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hava filtresi deponun altında
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
arkadaşlar gaz telim koptu bunu nasıl değiştirebilirim ve her gaz teli oluyormu yardım edermisiniz.
seT By eXe
COPY-X Arkadasımızın da gaz teli kopmustu; irtibata gecersen sana bilgi verecektir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeşim geçmiş olsun..benimkide koptu.servisten sipariş verdim 35 liraya gönderdiler.. tabiiki önce söyliim her gaz teli olmuyor elçikten 15 santim ileri de çift oluyor zaten benim ustam tümünü değiştirmedi çift olan yer kadar olan kısmını değiştirdi hem basit de oluyor grenaj falan açmana gerek yok ama tabii servisten tümünü almak zorundasın..ve ben uğraşmak istiyorum dersin açarsın grenajları komple değiştirirsin..hakketen ben anlamadım neden butel ilerde çif oluyo çift silindir olduğu için mi şimdik bu döt silindirlerde tek rel ilerde dörtlümü oluyor acep at kuyruğu gibin neyse arkdaşım takma kafana sorun değil geçmiş sayfalarda bakarsan kopuk telle eve nasıl vardığımıda görürsün resimde koymuştum..
bide çakocanla nazar nazar diyoduk ya bu arkadaşta nazara geldi yada artık maymun gözünü açtı dandik malzeme var iştee
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
bu 2007 hyosung ların radyatörü yağ radyatörümü?su radyatörümü?yağ radyatörüyse yağ ekliyormuyuz?vede bakımı nasıl yapacağız?kaç km de bakımını yapacağız.şimdiden çok teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)