Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ==Honda CBR 600F Tricolour==
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dr hala motoru almadınmı yahu yaz bıttı yada choper choper gezmeyi bırakamıyorsun sanırım
    usta alacamda para bi cepte durmuyorki...hani nasip mevzusu varya bizimkiside o hesap bu aralar...olacak inş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    iyi bakalım ınsallah muradına erersin temiz kız gibi bir motorun olur
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    ==Honda CBR 600F Tricolour==
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bakalım ınsallah muradına erersin temiz kız gibi bir motorun olur
    inşallah.... alim zaten fotolarını siteye yükler fikirleri alırım...

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı bluebox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aranızdan yakında ayrılıyorum
    benim motoru motovizyona satıyorum bi aksilik çıkmazsa
    yerine gsxr 600 alıyorum. motor alıcak arkadaşların bilgisine
    ben 5000 tl ye verdim sıkıştırırsanız heralde 5500 alırsınız
    ne oldu satmadınmı motoru ? internete ilan koymussun
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Arkadaşlar motorumu satıyorum haberiniz olsun
    ilan linki
    http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem

Motosikleti
    GT250R
    arkadaşlar bayaadır pc bozuk sorunu çözemedim gitti, şuan acil cevaplar almam gerektiğinden başka bi yerin pcsinden acilen topiğe girdim, geçmiş mesajları inceleyemedim kusura bakmayın birşey olup bitti ise...

Bu gece başıma gelmeyen kalmadı, işten çıkmaya hazırlanırken üstümü değiştirmeye gittiğimde bizim arkadaşlar motoru kurcalamış ve yatırmışlar(hesaplaşacağız elbette) sağ ayna eklem yerindne kırıldı sorun değil 10lira bi kaynak. Sağ ayak fren kısmı kırıldı birde onuda büyük ihtimal kaynak yaptırabilirim dedim, çok kafaya takmadım.iple falan bağladım düşmesin diye. yavaş yavaş sağdan sağdan eve geliyordum ve çok geç farkettiğim öküz gibi kocaman kanalizasyon açığına küt diye girdim çıktım(Allah bu belediyenin belasını versin nokta nokta nokta!) neyse sorun yok tekerler yeterince kalın benim dedim kontrol ettim birşey gözükmüyordu, 5dk daha yol aldım direksiyon ufak hızda yalpalamaya başladı eve geldiğimde farkettimki lastik havası bayaa inmiş... herzaman motoru koyduğum yerde durmuyor motor bu yüzden bide ağaca bağladım.

şimdi sabah ilk iş ayna ve ayaklığı söküp kaynak yaptırmak olacak. yalnız işte soru geliyor;

- bu ayaklığa takılı olan fren sistemini nasıl ayıracağım? direk vidaları söksem tekrar kendim takabilir miyim? yoksa fren sisteminin yayları falan fırlar gidermi?

- bu lastik acaba patladı mı yoksa havası kaçmış bi hava bassak geçebilir mi? Patladı ise bana bi çözüm yolu gösterebilir misiniz? (lastiği inceledim hiç yırtık çizik falan gözükmüyor)

lütfen cevaplasın bu saatte uyumayan üyelerimiz ilerleyen saatlerde tekrar bakabileceğim foruma, cevaplar için şimdiden teşekkür
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    gt250r
    egsoz almak istiyorum.Nereden alabilirim ?
    Sado geçmiş olsun valla gece gece ciddn üzüldüm

http://www.sahibinden.com/tiger_egzo...XQQdisplayitem

alıyım mı bunu ?

Motosikleti
    cbr 600 f
    Alıntı buqra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egsoz almak istiyorum.Nereden alabilirim ?
    Sado geçmiş olsun valla gece gece ciddn üzüldüm

http://www.sahibinden.com/tiger_egzo...XQQdisplayitem

alıyım mı bunu ?
    tiger alma yoşi al daha tok ve daha çok çıkıyor
    ben ortalığı inletiyorum benim küçük kız ile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------

Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne oldu satmadınmı motoru ? internete ilan koymussun
    suzuki olmadı boyalı çıktı adam 0 makine ile yarışlaramı girmiş napmış
    motoru komple boyatmış ruhsata işletmemiş ayrıyitten plakayı trafikten çıkartmış ustalar bana yaklaşma felan dediler olmadı. bende arabakıma soktum yeni şeritler çektim. zinciri deyiştirdim. yani anlıycağın motor sıfır oldu.
    motorda gram ses yok satmak istemiyorum oyuzden fiyatı 6500 yaptım almak istiyen olursa belki veririm. ozamanda motorsuz kalırım öylesine koydum işte
    ağvaya geliyormusun geliyorsan cumartesiden takıl bana

Motosikleti
    honda pcx 125
    suzuki olmadı boyalı çıktı adam 0 makine ile yarışlaramı girmiş napmış
    motoru komple boyatmış ruhsata işletmemiş ayrıyitten plakayı trafikten çıkartmış ustalar bana yaklaşma felan dediler olmadı. bende arabakıma soktum yeni şeritler çektim. zinciri deyiştirdim. yani anlıycağın motor sıfır oldu.
    motorda gram ses yok satmak istemiyorum oyuzden fiyatı 6500 yaptım almak istiyen olursa belki veririm. ozamanda motorsuz kalırım öylesine koydum işte
    ağvaya geliyormusun geliyorsan cumartesiden takıl bana
    her işte hayır vardır o olmadıysa başka kısmet bulursun =)
    şileye gelcemde ,pazar yolcusu olcam ben c.tesi çalışıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

- bu ayaklığa takılı olan fren sistemini nasıl ayıracağım? direk vidaları söksem tekrar kendim takabilir miyim? yoksa fren sisteminin yayları falan fırlar gidermi?

- bu lastik acaba patladı mı yoksa havası kaçmış bi hava bassak geçebilir mi? Patladı ise bana bi çözüm yolu gösterebilir misiniz? (lastiği inceledim hiç yırtık çizik falan gözükmüyor)
    - arka fren basamağını kendiniz sökebilirsiniz. ben söküp, takmıştım. orda 2 tane kocaman yay var başka da bir şey yok. sökerken iyi bakın, aynı şekilde takarsınız, sorun yaşamazsınız korkmayın. basit bi işlem.

- iki ihtimal olabilir. birincisi (umarım bu ihtimal değildir), cantınızın eğilmiş olabileceği. bunun için bir balansçının görmesi gerekir. ikincisi de, biliyorsunuz tubless lastikler radyal yani çelik kuşaklıdır. içlerinde lastik boyunca uzanan ince kılcal teller var. sert ve özellikle yandan alınan darbelerde bu teller içerden kopar. ilk anda bir problem yokmuş gibi görünür. ama üzerinde bir müddet gittikten sonra, o teller birbirinden iyice ayrılınca kopuk olan yerde kocaman bir balon görürsünüz. arabada başıma geldiği için biliyorum. bir çukura çok sert vurduktan sonra inip kontrol etmiştim ve hiç bir şey yoktu. ancak 1-2 gün lastiğin üstünde gittikten sonra direksiyon titreşimi olmaya başladı ve tekrar kontrol ettiğimde lastiğin balon yaptığını görmüştüm. bu durumda yapacak bi şey yok maalesef, lastik değişecek demektir. 1-2 gün bence kullanmayın ve bekleyin. ya da çok yavaş hızda sokak aralarında üzerinde gezin. sonra yeniden kontrol edin, bakalım ne çıkacak sonuç.

geçmiş olsun...

Motosikleti
    cbr 600 f
    ya hocam ben diyorum kim olursa olsun motorunuzun başında durun güven meselisi
    dün zinciri ve yağı deyiştirdim başında ne yapıyor nasıl yapıyor
    hadi olduki zincir koptu yada başka birşey oldu motoru sırtına vurup tamirciyemi götürceksin seve seve kendin yapacaksın

Motosikleti
    gt250r
    tiger alma yoşi al daha tok ve daha çok çıkıyor
    ben ortalığı inletiyorum benim küçük kız ile
    yosi egsoz nerden bulabilirim st kanuni uyumlu ?

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    - arka fren basamağını kendiniz sökebilirsiniz. ben söküp, takmıştım. orda 2 tane kocaman yay var başka da bir şey yok. sökerken iyi bakın, aynı şekilde takarsınız, sorun yaşamazsınız korkmayın. basit bi işlem.

- iki ihtimal olabilir. birincisi (umarım bu ihtimal değildir), cantınızın eğilmiş olabileceği. bunun için bir balansçının görmesi gerekir. ikincisi de, biliyorsunuz tubless lastikler radyal yani çelik kuşaklıdır. içlerinde lastik boyunca uzanan ince kılcal teller var. sert ve özellikle yandan alınan darbelerde bu teller içerden kopar. ilk anda bir problem yokmuş gibi görünür. ama üzerinde bir müddet gittikten sonra, o teller birbirinden iyice ayrılınca kopuk olan yerde kocaman bir balon görürsünüz. arabada başıma geldiği için biliyorum. bir çukura çok sert vurduktan sonra inip kontrol etmiştim ve hiç bir şey yoktu. ancak 1-2 gün lastiğin üstünde gittikten sonra direksiyon titreşimi olmaya başladı ve tekrar kontrol ettiğimde lastiğin balon yaptığını görmüştüm. bu durumda yapacak bi şey yok maalesef, lastik değişecek demektir. 1-2 gün bence kullanmayın ve bekleyin. ya da çok yavaş hızda sokak aralarında üzerinde gezin. sonra yeniden kontrol edin, bakalım ne çıkacak sonuç.

geçmiş olsun...

o zaman yarın sökeyim ayaklığı..

lastik indi bayaa jantta yamukluk görülmüyo ama ne olur ne olmaz, darbe aldığı için havası kaçmış olabilirmi acaba, inşallah öyledir biride lastik parası vermeyelim yaa.

motoru hafta sonuna kadar yatıracağım, bakalım göreceğiz inşallah sorun yoktur. çok teşekkürler cevap için
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    cbr 600 f
    yosi egsoz nerden bulabilirim st kanuni uyumlu ?

bi ara fatihkılıçlı ucuza getiriyordu bende ordan almış gibi birşey oludum

Arkadaşlar merhaba,

Ben yakında 2.el bi gt250 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Sizce başlangıç için uygun mu?

Forumun son 50 sayfasını okudum. Baya bir şey öğrendim gt 250 ile ilgili. Çok yararlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı marten1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu satıyorum haberiniz olsun
    ilan linki
    http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
    enson kaça bırakırsın motoru dostum.niyetim ciddi ok.

Motosikleti
    gt250r
    ben motoru satabilirim arkadaşlar
    1 aylık motor siyah renk tertemiz
    1500 km ' de

düşünen olursa özel mesaj atsın

bluebox ben Nazilli'de oturuyorum.Kargoyla fln alabilirim de bu fatihkılıçlı kim ya da nerdedir ?

muratq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600F
    ben motoru satabilirim arkadaşlar
    1 aylık motor siyah renk tertemiz
    1500 km ' de

düşünen olursa özel mesaj atsın

bluebox ben Nazilli'de oturuyorum.Kargoyla fln alabilirim de bu fatihkılıçlı kim ya da nerdedir ?
    Buğra selam bende tiger var şu ilanda baktığın bendeki ikinci el satıyım sana onu?

Motosikleti
    honda pcx 125
    slm bugün itibariyle 2009 st kanunim oldu =) ama şu triger kayışının değişimi var dediniz ancak saşe no sunu sitede arattım bendekinin değişmesine gerek yoqmuş...
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...n-gt-250r.html

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    evet arkadaslar 7 gunluk akdenız gezım bitti eve şimdi girdim valla cok yorucuydu ama cok guzeldı(alanya-antalya-kas-kemer-marmarıs-ölü deniz-mersin-kız kalesi vs.vs )...en cokkk motorumu özledim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler