iyi bakalım ınsallah muradına erersin temiz kız gibi bir motorun olur
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Arkadaşlar motorumu satıyorum haberiniz olsun
ilan linki
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
arkadaşlar bayaadır pc bozuk sorunu çözemedim gitti, şuan acil cevaplar almam gerektiğinden başka bi yerin pcsinden acilen topiğe girdim, geçmiş mesajları inceleyemedim kusura bakmayın birşey olup bitti ise...
Bu gece başıma gelmeyen kalmadı, işten çıkmaya hazırlanırken üstümü değiştirmeye gittiğimde bizim arkadaşlar motoru kurcalamış ve yatırmışlar(hesaplaşacağız elbette) sağ ayna eklem yerindne kırıldı sorun değil 10lira bi kaynak. Sağ ayak fren kısmı kırıldı birde onuda büyük ihtimal kaynak yaptırabilirim dedim, çok kafaya takmadım.iple falan bağladım düşmesin diye. yavaş yavaş sağdan sağdan eve geliyordum ve çok geç farkettiğim öküz gibi kocaman kanalizasyon açığına küt diye girdim çıktım(Allah bu belediyenin belasını versin nokta nokta nokta!) neyse sorun yok tekerler yeterince kalın benim dedim kontrol ettim birşey gözükmüyordu, 5dk daha yol aldım direksiyon ufak hızda yalpalamaya başladı eve geldiğimde farkettimki lastik havası bayaa inmiş... herzaman motoru koyduğum yerde durmuyor motor bu yüzden bide ağaca bağladım.
şimdi sabah ilk iş ayna ve ayaklığı söküp kaynak yaptırmak olacak. yalnız işte soru geliyor;
- bu ayaklığa takılı olan fren sistemini nasıl ayıracağım? direk vidaları söksem tekrar kendim takabilir miyim? yoksa fren sisteminin yayları falan fırlar gidermi?
- bu lastik acaba patladı mı yoksa havası kaçmış bi hava bassak geçebilir mi? Patladı ise bana bi çözüm yolu gösterebilir misiniz? (lastiği inceledim hiç yırtık çizik falan gözükmüyor)
lütfen cevaplasın bu saatte uyumayan üyelerimiz ilerleyen saatlerde tekrar bakabileceğim foruma, cevaplar için şimdiden teşekkür
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
egsoz almak istiyorum.Nereden alabilirim ?
Sado geçmiş olsun valla gece gece ciddn üzüldüm
http://www.sahibinden.com/tiger_egzo...XQQdisplayitem
alıyım mı bunu ?
tiger alma yoşi al daha tok ve daha çok çıkıyor
ben ortalığı inletiyorum benim küçük kız ile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------
suzuki olmadı boyalı çıktı adam 0 makine ile yarışlaramı girmiş napmış
motoru komple boyatmış ruhsata işletmemiş ayrıyitten plakayı trafikten çıkartmış ustalar bana yaklaşma felan dediler olmadı. bende arabakıma soktum yeni şeritler çektim. zinciri deyiştirdim. yani anlıycağın motor sıfır oldu.
motorda gram ses yok satmak istemiyorum oyuzden fiyatı 6500 yaptım almak istiyen olursa belki veririm. ozamanda motorsuz kalırım öylesine koydum işte
ağvaya geliyormusun geliyorsan cumartesiden takıl bana
- arka fren basamağını kendiniz sökebilirsiniz. ben söküp, takmıştım. orda 2 tane kocaman yay var başka da bir şey yok. sökerken iyi bakın, aynı şekilde takarsınız, sorun yaşamazsınız korkmayın. basit bi işlem.
- iki ihtimal olabilir. birincisi (umarım bu ihtimal değildir), cantınızın eğilmiş olabileceği. bunun için bir balansçının görmesi gerekir. ikincisi de, biliyorsunuz tubless lastikler radyal yani çelik kuşaklıdır. içlerinde lastik boyunca uzanan ince kılcal teller var. sert ve özellikle yandan alınan darbelerde bu teller içerden kopar. ilk anda bir problem yokmuş gibi görünür. ama üzerinde bir müddet gittikten sonra, o teller birbirinden iyice ayrılınca kopuk olan yerde kocaman bir balon görürsünüz. arabada başıma geldiği için biliyorum. bir çukura çok sert vurduktan sonra inip kontrol etmiştim ve hiç bir şey yoktu. ancak 1-2 gün lastiğin üstünde gittikten sonra direksiyon titreşimi olmaya başladı ve tekrar kontrol ettiğimde lastiğin balon yaptığını görmüştüm. bu durumda yapacak bi şey yok maalesef, lastik değişecek demektir. 1-2 gün bence kullanmayın ve bekleyin. ya da çok yavaş hızda sokak aralarında üzerinde gezin. sonra yeniden kontrol edin, bakalım ne çıkacak sonuç.
geçmiş olsun...
ya hocam ben diyorum kim olursa olsun motorunuzun başında durun güven meselisi
dün zinciri ve yağı deyiştirdim başında ne yapıyor nasıl yapıyor
hadi olduki zincir koptu yada başka birşey oldu motoru sırtına vurup tamirciyemi götürceksin seve seve kendin yapacaksın
o zaman yarın sökeyim ayaklığı..
lastik indi bayaa jantta yamukluk görülmüyo ama ne olur ne olmaz, darbe aldığı için havası kaçmış olabilirmi acaba, inşallah öyledir biride lastik parası vermeyelim yaa.
motoru hafta sonuna kadar yatıracağım, bakalım göreceğiz inşallah sorun yoktur. çok teşekkürler cevap için
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Arkadaşlar merhaba,
Ben yakında 2.el bi gt250 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Sizce başlangıç için uygun mu?
Forumun son 50 sayfasını okudum. Baya bir şey öğrendim gt 250 ile ilgili. Çok yararlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
ben motoru satabilirim arkadaşlar
1 aylık motor siyah renk tertemiz
1500 km ' de
düşünen olursa özel mesaj atsın
bluebox ben Nazilli'de oturuyorum.Kargoyla fln alabilirim de bu fatihkılıçlı kim ya da nerdedir ?
slm bugün itibariyle 2009 st kanunim oldu =) ama şu triger kayışının değişimi var dediniz ancak saşe no sunu sitede arattım bendekinin değişmesine gerek yoqmuş...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...n-gt-250r.html
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
evet arkadaslar 7 gunluk akdenız gezım bitti eve şimdi girdim valla cok yorucuydu ama cok guzeldı(alanya-antalya-kas-kemer-marmarıs-ölü deniz-mersin-kız kalesi vs.vs )...en cokkk motorumu özledim...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)