Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Mayıs 2009, 01:44
engineng adlı üyeden alıntı
hem daha ekonomik hem tehlikesi yok :D
aynen aynen mesela yamaha varken çekip bi köşeye izlemezdim
ama altındaki makina race olunca bi başka oluyo abi
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Reklamlar
-
14 Mayıs 2009, 01:45
[ ne biliyim gezmeyi pek sevmem ben alırım motoru çekerim bi köşeye izlerim
en iyisini yapıyosun
-
14 Mayıs 2009, 01:51
tuem adlı üyeden alıntı
[ ne biliyim gezmeyi pek sevmem ben alırım motoru çekerim bi köşeye izlerim
en iyisini yapıyosun
Askerden geliyim beraber türkiye turuna çıkıcaz zaten keçim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
14 Mayıs 2009, 01:59
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Askerden geliyim beraber türkiye turuna çıkıcaz zaten keçim
Eh hayalini kurmakta bişey tabi
-
14 Mayıs 2009, 13:19
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben forum dün üye oldum ve bu konunun hepsi olmasada çoğu sayfasını okudum benim motor kullanmışlığım fazla yok kullandığım motor otomatik scooter onuda az kullandım.Bu motoru almayı düşünüyorum 1.76 boyuna 60 kilo civarındayım ayrıca okuduğum kadarıyla motorun kullanılması gerektiği gibi kullanıldıktan sonra nadir sorun çıkaran bir motor sanırsam genel olarak kullananların memnuniyeti söz konusu yanılıyormuyum?Bana bi akıl verirseniz ne yapmam gerektiğine dair çok sevinirim
teşekkürler.
-
14 Mayıs 2009, 15:45
aynen katılıyorum
[tekoloji geliştikçe maliyetler bakım ücretleri ve oluşabilecek sorunların olasılık oranları yükselmekte her zaman için [/QUOTE]
az teknoloji az problem
çok teknoloji çok problem
beraberinde getireceği masrafta daha fazla
-
14 Mayıs 2009, 21:38
S.a Aranıza yeni katıldım hyosung hastası oldum gt 250 cometlere r ler beni kasıyo umarım benide bu konuda bilqilendirirsiniz hastası oldum imkanım olsa buqün alıcam
-
14 Mayıs 2009, 22:19
Beyler bulunduğum ilçede tek st kanuni gt250r sahibiyim.İnanılmaz bir ilgi var.Bugün şehir içinde geziyorum bi tane marketin önünden geçerken önümdeki araç yavaşlayınca ben de yavaşladım.Marketin önünde dikilen gençler hayırlı olsun abi dedi.Ben de sağolun dedim geçtim.Sonra çevre yolunda gözüme sinek kaçtı motoru hemen kenara çektim.Baktım iki tane genç motosikletli hemen durdu.Abi noldu bi problem mi var dedi.Yok dedim gözüme sinek kaçtı.Hayırlı olsun dediler gittiler.Sonra bi yerde 10 dk işim vardı.Motoru parkettim.Bi geldim gencin biri başında dikiliyo.Abi arkadaşı çağırdım fotoğraf çekecektik dedi.İşim var gitmem lazım dedim.O da hayırlı olsun dedi.Sonra evin önüne geldim yavaşça sağa yanaştım.Biri araba ile yanıma yanaştı.Nasıl motor memnun musun falan muhabbetten sonra hayırlı olsun dedi gitti.Bu ne rağbet yaw.Altımdaki honda 1000rr olsa bu kadar rağbet olmaz şerefsizim.Ancak millet kanuni yazısını baştan farkedemiyo.Sonra kanuni yazısını görünce kafayı çevirip bi daha bakıyo.Ben de çok gülüyorum insanların bu hallerine.Bazıları da o kanuni yazısını sen yapıştırmışındır oraya diyerek bi türlü inanmıyo.
Ama şu asalete bakın.Ne honda ne yamaha halt etmiş tip konusunda :
-
14 Mayıs 2009, 22:20
Aman nazar değdireceksin ...Dikkat .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
14 Mayıs 2009, 22:31
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Aman nazar değdireceksin ...Dikkat .
Daha bu bişey değil.Pazartesi günü pasta poliş boya koruma attıracam.O zaman ufak bi nazar boncuğu takmak şart.Yoksa nazardan çatlayacak motor dediğin gibi.
-
14 Mayıs 2009, 22:36
kingman30 adlı üyeden alıntı
Daha bu bişey değil.Pazartesi günü pasta poliş boya koruma attıracam.O zaman ufak bi nazar boncuğu takmak şart.Yoksa nazardan çatlayacak motor dediğin gibi.
Nazar boncuğunu yerine bence nazar ayetinin yazdığı küçük levhalar var direksiyonun altına takabilirsin ben yaptım. bence böyle bir şey yap..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
14 Mayıs 2009, 22:39
gözüme sinek kaçtı derken!!!!!!
kasksız kullanıyoruz galiba???
-
14 Mayıs 2009, 22:47
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Nazar boncuğunu yerine bence nazar ayetinin yazdığı küçük levhalar var direksiyonun altına takabilirsin ben yaptım. bence böyle bir şey yap..
Mükemmel fikir.Benim hiç aklıma gelmemişti.İlk fırsatta yapıcam:ancak levha gibi bişey takmak yerine kağıda yazıp motorun bi yerine iliştirsek olmaz mı acaba.Ben dükkanı yeni açtığımda benim hanım kağıtlara arapça dualar yazıp dükkanın köşelerine gizli yerlere koymuştuk.Levha titreşim yapar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------
aya adlı üyeden alıntı
gözüme sinek kaçtı derken!!!!!!
kasksız kullanıyoruz galiba???
Ruhsat plaka yarın çıkacak.Ben de şehir içinde öylesine geziyorum işte.Güneş gözlüğü takıyodum.Ancak gözlüğü evde unutunca sinek kaçtı gözüme çok fena yaktı.
-
14 Mayıs 2009, 22:48
Mükemmel fikir.Benim hiç aklıma gelmemişti.İlk fırsatta yapıcam:ancak levha gibi bişey takmak yerine kağıda yazıp motorun bi yerine iliştirsek olmaz mı acaba.Ben dükkanı yeni açtığımda benim hanım kağıtlara arapça dualar yazıp dükkanın köşelerine gizli yerlere koymuştuk.Levha titreşim yapar.
Yok levha dediysem küçük kartona yazmışlar üstünede pvc kaplanmış ucunda ip var iple bağlıyorsun her yerde satarlar.
-
14 Mayıs 2009, 23:05
slm bir sorum olcak
bi tanıdıkta hyo gt 250r varda kontağı acınca orda gozuken km servise götürünce 0 landıgını söyledi doğruluk payı nedr. toplma km konsolun baska bı yerınde yazıo felan dedı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
14 Mayıs 2009, 23:08
çamurluktaki bağlantı yerinde ki çatlağı fark ettmişindir umarım alırken
-
14 Mayıs 2009, 23:12
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Nasıl yani?Hangi çatlak?
-
14 Mayıs 2009, 23:13
Nasıl yani?Hangi çatlak?
ben goruyorum burdan nasıl fark etmedin vidalanan yerdeki çatlak
-
14 Mayıs 2009, 23:14
one ya cidden öyle bu şekildemı sattılar sana :S
bende şimdi fark ettım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
14 Mayıs 2009, 23:15
ben goruyorum burdan nasıl fark etmedin vidalanan yerdeki çatlak
Yapma Erhan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler