arakadaşlar gidişi düz yolda 170-175 yapıyormuş ilk racing tipi motor başlayanlar için çok ideal tavsiywe ederim önemlisi çin malı değil
arakadaşlar gidişi düz yolda 170-175 yapıyormuş ilk racing tipi motor başlayanlar için çok ideal tavsiywe ederim önemlisi çin malı değil
gt250r yerine gt650r mı alsam diyorum ne dersiniz fikriniz nedir?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
bak ben iki servise sordum nasıl olurdiye
dedilerki biz seni seviyoruz bence almadediler
elinde kalır kimse almıyor çünkü dediler
dedilerki iki silindir olmasına rağmen
yüksek hızlarda 600 kadar yakıyor dediler
dedilerki zaten 240 felan görürsün enfazla dediler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------
ben derim ki ya git bir 600 rr al
veya suzuki alacam dersen hayabusa ayalimdeki motor onu al
benim çalıştığım yer yakınsın ara sıra gelir görürüm
Ben de 650 R ı beğenen birisi olarak tavsiye etmiyorum artık..Piyasası hiç yok ayrıca denildiği gibi 4 silindir gibi yakıyor !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bu eksoz onusunda benimde sorunum var.makinanın önceki sahibi oynamış eksozla içini boşaltmış aptal bi ses çıkıyor yaw.varya resmen tıkanıyor makina yanlışmıyım burda bi soru da ortaya çıkıyor eksoz motorun raha veya sıkıntılı çalışmasını etkilermi iyi ses versiin diye bu gırtlağını sıkmış olmasın valla makina düşük devirlerde ıkınıyor giibi yüksek devirlerde güzel ama ben hep ş.içi kullanıyorum kalkıp sürekli 8bin devir gezemem..aciill cevap ahmet abi bir kaç gün yoktum nasılsınız kemalettin nerelerdesin yaw..şu eksoza bir çare ikinci husus bana eldiven bak armode gri siyah m beden...saygılar iyi geceler...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Açık eksoz düşük devirlerde gücü azaltır
Kapalı eksoz ise yüksek devirlerde gücü azaltır
O yüzden eğer eksoz alacaksanız tipine yada sesine bakmayın
İlk bakacağınız şey kaç cc lik bir eksoz olduğu olsun
Türkiyede çoğu kişi eksoz alırken sadece sesine bakıyor hiç cc ile ilgilenenler yok
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
saol dostum ucuz bişi olsun yaw valla bütçe kısıtlı..inanın orjinal bulsam taktırcam derdim bu gürültüden kurtulmak..hani güzel bir ses olsa on numara olur ama nerdee..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
arkadaslar slmm.. bnde yeniyim burda baslangıc olarak GT 250 R la baslıyorumm.. fiyat için goruslerinizi alabilrmiyim acabaa ?? bi de 2. el de nelere dikkat etmeliyimm.. yardım edinn lutfenn banaa
GT 250 R Fiyatları; 5ooo ile 6500 arasında temizliğine göre değişiyor... Alırken KM sinin düşük olması ayrı bir avantaj tabi yalnız yüksek km dekilerin de temizleri yok değil
2. EL Alacaksan; Kesinlikle motorun dilinden anlayan bir arkadas ile bakmanı öneririm. Cünkü hassas motor bunlar dikkat etmek lazım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
5000 6500 aslında iyi..ama bnm netten baktıgım ilanlarda pek bu fiyata goremedım aslında :( işte problem su ki motorun dilinden anlayan arkadasım yok Ankarada :(
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
cokk tesekkurlerr... ben o zaman karar verdigim motoru mu gostereyim yoksaa GT250 r bulmamda da yardımcı olabilir mi bu usta ?
arkadaşlar bu motor hyo250r değil demi
başka micron da dinledim ama bunun kadar hoşuma gitmemişti...eğer 250r olduğuna inanırsam micron da bravo dicem....
http://www.youtube.com/watch?v=7sY0N...eature=related
Sen motoru bulduğunda götür bu ustaya göster
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 PM ----------
Bu motorun 250 R olduğuny sanmıyorum !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ama bir Micron daha dinledim o da bunun gibi...
http://www.youtube.com/watch?v=2cGoTvPsCaY
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
video sahibinin diğer videolarına baktım suzuki gsxr mış o sesi çıkaran moto
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)