arkadaslar zıncır hakkındakı goruzlerınızı taktırdıktan sora merk edıyorum yazmayı unutmayın olurmu...
arkadaslar zıncır hakkındakı goruzlerınızı taktırdıktan sora merk edıyorum yazmayı unutmayın olurmu...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
faik grenajlar geldımı st de zam gelmıs dolar yuzunden parcalara
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gt250r egsozu buldum kısmet olursa alıcam benim pısırık egsozdan kurtulcam sizce mahsuru yoksa
kardes bızce ne mahsuru olcak tak egzozu bak keyfıne...
kardes bana dıyosan eger...motoru almaya karar vermeden once cbr 125 ıstıodum nıckım ondan ole sobra baktım gordum hyo gt250r a vuruldum onu aldım nıckımde ole kaldı...2 yaz sonra kısmetse r6 olcak ama nıckım ole kalcak yıne
Arkadaslar nasıl memnunmusunuz hyo gt250r dan ? st kanuni mi iyi hyo mu?
ben cok memnunum 3850 km deyım no problema cevir kontağı devam :D
Vasko bende izmirdeymde bzm arkadas motorunu sattı şmdi motor istio ama hyonun kalitesi, yedek parca stogu korkutuo. 2.el alcak izmir konakta bulduk bi tane bakcaz artk?
bakın bakalım olmadı benım motorda satılık bakarsınız gelip ilanda var zaten
gordm bakcaz artık kalitesini bi arastıralm cocuk zaten motordan cok cekio
Bu motoru kısa sayılacak bir sürede kullanacak arkadaşlara tavsiyem aksesuar anlamında zerre kadar masraf etmemeleridir.
Motorum boş olsa ve bende şöyle düşük bir fiyat çekse idim şimdiye çoktan satılmıştı herhalde. (gerçi ben uzun süre binerim diye masraftan kaçınmadım ya...)
Motor boş olsa 3'ü 5'i aramadan satardım yahu ne güzel!
Görünen o ki bir süre bineceğiz Hyo'ya.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
gidin bakın bi binin deneyin sonra gelip benım motora binersiniz hem hyo hemde st karsılastırması yapmış olursunuz zaten orjınal eksozdan sonra devil i dinlein bide ilandan numaramıda alın hatay noktadayım dükkandayım zaten butun gun gelirseniz motor garajda brandalı alır gelirim sorun değil kafanıza göre hayırlı olur insallah
valla asım binsen 16,000 km yapsan sımdı de km fazla derler bizim millet bi acayip ben binecek olsam gel senın aksesurları bana takalım benımkılerı sana deyıp bı fıyatta anlasırdık ama bende satıcam.
lastik değiştirmeyi, xzenon takmayı jant şeridi çekmeyi kuyruğu kestirmeyi sonracığıma grenajlara airbrush vb benzeri sticker falan döşemeyi düşündüm araştırdım adamını buldum ama değmez abi değer katmadığını ben sende öğrendim onun içinde vezgeçtim. arabanında ilanını vermedim daha zor gelio abimde arabada onuda satayım motoruda pedere bi araba alayım yoksa başımın etini yemeğe devam edecek :D
Haklısın Erhan. Fazla km yapsa bu sefer de "km'si çok" diye yüzüne bakan olmaz herhalde. Gerçi o zaman 3'ü 5'i aramam muhtemelen bende.
Olmazsa lastiği,xenonu,havalı kornayı,camı sökerek satacağım motoru boş halde almak isteyen olursa. (uğraşılacak iş değil ya inat değil mi!)
asım piyangodan para çıkarsa alıcam motorunu sende bende kurtuluruz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
demıs sakınseytan arkadasımız bana...çok hızlı gidiyosun dikkat et :D
2 sene sonra dusunuyorum dedım onu okumadı sanırım...
asım valla sen bana ıyı ornek oldun bak bende motora onun ıcın bı ekstra yapmıyorum...
bu arada arkadaslar ben msjdan alıntı yapamıyorum yaaa neden
valla bende bı sorun yok yapılıyor cbr125faik ...yaw bu arada dava ne surecte global ile kanuninin bı gelısme var mı haberı olan kımse var mı ??
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)