Faik arıyordu ya şimdi ne yaptı bilmiyorum.
Faik arıyordu ya şimdi ne yaptı bilmiyorum.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
motorumu gelip bakabilir.. kıyafetlerimde uyarsa veririm hepsini 800 e falan.. dizlik mont eldiven kask falan ... motoru falan satıp araba alıcam şimdi onuda düşürmem insallah :D
the_boss isimli arkadaşımızın turuncu gt 250 r ı çalınmış...
0 almaya karar verdım ben asım...enjeksıyonlu alıcm kardes yaaa...4.44 motor cok da sıcak kanlı ınsanlar var bırazcıkta benı etkıleyen onlar oldu...cağ motordakıler cok souk ınsanlar ve bılmıslık taslıorlar benım hosuma gıtmıo bu durum yarın oburgun motoru goturdugumde onlarla muhattap kalırsa sorun yasarmısım gıbı geldı...motomax yanı 4.44 motor gayet ııyı motorlar yanı st kanunılerde gayet hos gorunuorlar dedıgım gıbı enjektörlü olmaları cok buyuk bı artı gıbı sankı...
Hayırlısı olsun Faik. Sıfır alacaksan bu durumda ST alman daha mantıklı tabi
Bir ara beraber gidelim 4.44 motora
Bahsettiğin diğer firmaya birşey derdim ama buradan demem yakışık almaz! Adamlar mallarından bezmiş edasındalar resmen.
evet ya ben aldığımdada çok sıcak değillerdi.. hayırlı olsun kardeş .. 0 en iyisi.. ben olsam bende 2.el almazdım :D motomaxa da gitmiştim bi adam vcardı hatta okul çıkışı 5 kişi gitmiştik sl150 lerle ilgileniyodum o zaman :D bayaa ilgilenmişti muabbet etmişti falan :D iyi bi yer orası :D sıcak kanlılar :D
bu arada enjeksiyon olunca ne oluyoki :D
enjeksyon olunca makineler daha az yakıyor, çevreye daha saygılı oluyor, çayır çimen sevdası tüm motoru sarıyor...
Ama orada burada yakıt sisteminde arıza çıkarsa ayvayı yiyorsun, olan cebine oluyor!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
valla enjeksıyona bısı olursa garanyıye elırlar herhalde ben napıyım yaaa...st daha mantıklı gelıo banada....
gıdelım asım kardes su vızelerımız bıtsın havalarda bıraz daha gusellessın gıderız bırlıkte...
daha az yakıyo dediğin 5 ykr falan farkediyosa tamamda öle az bi farkediosa gerek yok bence :D o kadar çevre dostu olsak araba parfüm kullanmazdık :D arabada dizel gibi :D az yakıyo ama bakımı pahalı :D
vallaha sanırım yaklasık olrak 120 bın falan yakar anca o kadara kadar dıye dusunuorum daha fazla deıl yanı...
bırı hortlatsın yahu baslıgı
hortlatıyım :D:D:D ee nasılsınız bakalım ?? hiç hyocu yokmu yeni ?
vallaha kımse yok sanırım akif kardes...sende bı aralar hızlıydın ama topıcte tek basıma kaldım...motorda olan olaylar senı herhalde bu sıteden de souttu artık eskısı kadar sık gırmıosun...bır ara sadece sen ve ben goturuorduk topıc ı....acaba bende motoru alınca bolemı olcam anlmadımkı yaaaa.....
Sen motoru alıncada muhtemelen öyle olacak Faik Heves bu gelip geçiyor işte.
İbrahim benim egzozu beğenmiyordu ilk başlarda.Bugün yolda giderken diyor "ya bu ne kadardı bende alayım" diye
Videolarda çıktığı kadar kötü bir sesi yok GT250R'ın Tiger egzoz ile.
4 silindirli gibi ortalığı inletmesini beklemezsen çokta keyif veriyor bu hali ile. (Allah keyfimizi bozmasın)
Motor ısınınca daha farklı oluyor sanki sesi (Marten1907,Selim kardeşimin dediği gibi)
yhaa hortlamış işte... motoru alsam sürsem size yemin ederim resim atardım anlatırdım ama motoa binmiyorum .. bildiğiniz gibi 3 keremi ne bindim .. 26 km de kaldı motor...
vallaha asım kardes baya etkılendım sesten tabı 600 luk gıbı cıkmıor ama kukredi bugun resmen yaaa.... benım baya hosuma gıttı...gerek yok bence dıyodum ama hakkaten ıı oluomus malı durumları duzelttıkten sonra bende bı egzoz yaparım herhalde....su motoru alsaydım hayırlısıylaaa.....
valla ben motorun ustunden ınmıcem alınca bol bol resım koyarım ama topıce benden baska gırıp bısıler yazan yok kımle ne paylascam bılemıorum....zaten asımı okulda goruorum baslıga ılgı azaldı..bu marka olayları bu baslıgı yıprattı kım ne derse desın....
merhaba arkadaşlar.bugünden itibaren bende hyosung GT 250 R sahibiyim.uzun zamandır almaya çalıştığım motorsikletime bugün kavuştum sonunda.bulgaristan mt'ye girip 57.sayfayı açarsanız resimleride görebilirsiniz..2 kere yüklemek zor geliyorda
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
kardes hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın...darısı basımıza
askerden geleyım hayırlısıyla alıcam hyo yu bınıcem ustune vurucam kırbacı vurucam kırbacı
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)