Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Temmuz 2009, 00:05
bide merak ettiğim bişe daha var motorun üzerinde ben st yazmasından ziyade hyosung yazmasını yeğlerim,,,diyelim ki bana bi st kısmet oldu bunu çıkarttırsam full orjinak hyosun g yazısı bulabilir miyim?çünkü o deponun üzerini st yazısı doldurmuyor bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 PM ----------
kingman30 adlı üyeden alıntı
Önceki sayfalarda lastik önerileri vardı ancak ben de şu an bilmiyorum hangisi en iyisidir.
kerdeşim bu gidişle topicin heryerini okucam anlaşılan okurum napim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 PM ----------
bide merak ettiğim bişe daha var motorun üzerinde ben st yazmasından ziyade hyosung yazmasını yeğlerim,,,diyelim ki bana bi st kısmet oldu bunu çıkarttırsam full orjinak hyosun g yazısı bulabilir miyim?çünkü o deponun üzerini st yazısı doldurmuyor bence
Reklamlar
-
05 Temmuz 2009, 00:07
DR.TOLGA adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 PM ----------
kerdeşim bu gidişle topicin heryerini okucam anlaşılan
okurum napim...
Tabela reklam işi yapan kişiler ne istiyosan onu yazar.Bilgisayarda her türlü yazıyı yazıp çıktı aldıktan sonra yapıştırıyolar.Ancak kalıcı olur mu bilemem.
Bütün sayfaları okumanı tavsiye ederim.En güzel fikiri bu şekilde edinebilirsin.285 sayfa kolay gelsin.
-
05 Temmuz 2009, 00:23
michelin pilot road kullanan arkadaşlarımız var metzeller ve dunlop önerenlerde dunlopun hangi modeliydi hatırlamıyorum şimdi ama lastiğin çabuk bittiğnden dolayı almayan diyenlerde vardı ama aslında bu iyi bişedir çabuk bitmesi size çok daha iyi bir yol tutuşu olarak geri gelmekte nede olsa
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
05 Temmuz 2009, 00:27
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
michelin pilot road kullanan arkadaşlarımız var metzeller ve dunlop önerenlerde dunlopun hangi modeliydi hatırlamıyorum şimdi ama lastiğin çabuk bittiğnden dolayı almayan diyenlerde vardı ama aslında bu iyi bişedir çabuk bitmesi size çok daha iyi bir yol tutuşu olarak geri gelmekte nede olsa
Dunlopu tek geçiyorum kanka
Benim makinada viralarada sorun yaşatmıyorlar..
Ama modelini tam olarak bende bilmiyorum isteyen olursa bakıp söylerim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
05 Temmuz 2009, 00:32
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Dunlopu tek geçiyorum kanka
Benim makinada viralarada sorun yaşatmıyorlar..
Ama modelini tam olarak bende bilmiyorum isteyen olursa bakıp söylerim
aslında dilimin ucunda diyesim varda diyemiyorum
metzeller ve michelin'de üzerindeki orj shinkolara göre çok daha iyi ama
ben bu motorun üzerindeki lastiklerle motorun lastikleri ısınabileceği max değerde full yatırdığımda kontra ile çizgisinde dönüyorla dönmüyor arası bişedi yani limitleri karşılayamıyor esasen
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
05 Temmuz 2009, 00:53
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
aslında dilimin ucunda diyesim varda diyemiyorum
metzeller ve michelin'de üzerindeki orj shinkolara göre çok daha iyi ama
ben bu motorun üzerindeki lastiklerle motorun lastikleri ısınabileceği max değerde full yatırdığımda kontra ile çizgisinde dönüyorla dönmüyor arası bişedi yani limitleri karşılayamıyor esasen
dunlop-michelin-metzeller yani.....ben msjı aldım dostlar peki fiyatlar ne alemde piyasası nasıl?
-
05 Temmuz 2009, 01:40
UYARI
Ön tekerleğin kalkmasını önlemek
daima gazı kademeli olarak açın.
uyarılara uymamanız, kontrolün
kaybedilmesine neden olabilir.
arkadaşlar bizim kullanım klavuzunda bakın neler yazıyor...verdinmi gazı önteker kalkıyormu yaw anlamadım gitti krank kıracaz diye kuzu kuzu kullanıyorum yarın tektekeremi kalksam şaka biyana valla ilgincime gitti...yaw merak ettim varmı çılgınlık apıp deneyen???
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
05 Temmuz 2009, 01:43
slm arkadaşlar kısmetse bende bir GT250R sahibi oldum.. 6300 e motoru anlaştık 2008 model 3000de.. servise gösterdik. temiz dediler , yanlınz bu modellerdeki nette baktıklarım arasında baya fiyat farkları var sebebi ne olabilir fikri olana varmı.. hepsi de temiz yazmış birde km cok az. km sıfırlama gibi bir olya varmı ? teşekkürler
-
05 Temmuz 2009, 02:04
forbit adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar kısmetse bende bir GT250R sahibi oldum.. 6300 e motoru anlaştık 2008 model 3000de.. servise gösterdik. temiz dediler , yanlınz bu modellerdeki nette baktıklarım arasında baya fiyat farkları var sebebi ne olabilir fikri olana varmı.. hepsi de temiz yazmış birde km cok az. km sıfırlama gibi bir olya varmı ? teşekkürler
kardeşim ben motorumu 5600 km de aldım ama şimdi 480 kmde nasıl oldu diyeceksin haklı olarak devir saatindeki bir sorun nedeniyle ki aradabir takılıyordu garantiden komple gösterge paneli geldi değişti haliyle kmde sıfırlandı ama benim motoru aldıktan sonra serviste bakacan aa 1bin bakımı 3bin 6bin neyse herşey orada kayıtlı zaten garantiliyse o sıfırlama olayı olmaz ama 2007 altı olsa sıfırlama durumu oluyomuş gözümle görmedim şahit olmadım ama kimse artık kimseye güvenmiyor yaw ne biliimm umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
05 Temmuz 2009, 02:32
dediğin gibi sanırım kimse kimseye güvenmiyor ) peki motoru gösterdiğim yer üzerindeki zincirin iyi olmadığından dedğişmesi gerektiğinden bahsetti ona nediyosun
-
05 Temmuz 2009, 02:44
1.Yöntem: Motoru yan ayağa al, arka dişlide zinciri elinle tutup sağa sola oynatmaya çalış, eğer oynuyorsa zincirin bitmiştir
2.Yöntem: Yine arka dişlinin oradan, zinciri geriyr doğru asıl, bolalıyorsa; zincir bitmiştir, aynı yerde duruyorsa; zincir iyi.
Benimde değişeceğini söylediler, tamirciye güvenmedim, bu işlerden anlayan bir arkadaşa kontrol ettirdim, bu yazdığım şekilde zinciri kontrol etti ve maalesef "değişecek" dedi.
-
05 Temmuz 2009, 13:19
kerdeşim bu gidişle topicin heryerini okucam anlaşılan
okurum napim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 PM ----------
depodaki yazıyı ve ön camdaki yazıyı değiştirisiniz o kolay da, göstergenin içine yazılmış S&T-Kanuni yazılarını ne yapacaksınız?
-
05 Temmuz 2009, 16:57
Önceki sayfalarda lastik önerileri vardı ancak ben de şu an bilmiyorum hangisi en iyisidir.
michelin pilot kullanıyorum cok da memnunum, herkese tavsiye ederim, lakin michelin'i dunlop yada metzeller gibi markalarla kıyaslamaya gelince iş; kullanmadıgım için olumlu yada olmusuz bitşey söyleyemem ama michelinin hiç bir sıkıntısını görmedim, bana hiç bir zaman keşke dedirtmedi.
-
05 Temmuz 2009, 17:08
JUSTice4all adlı üyeden alıntı
michelin pilot kullanıyorum cok da memnunum, herkese tavsiye ederim, lakin michelin'i dunlop yada metzeller gibi markalarla kıyaslamaya gelince iş; kullanmadıgım için olumlu yada olmusuz bitşey söyleyemem ama michelinin hiç bir sıkıntısını görmedim, bana hiç bir zaman keşke dedirtmedi.
Fiyat olarak nedir?Ben sadece arkayı değiştirmek istiyorum.
-
05 Temmuz 2009, 17:23
Fiyat olarak nedir?Ben sadece arkayı değiştirmek istiyorum.
yaklaşık bir sene once yurtdışından 115 euro ya aldırttım.
-
05 Temmuz 2009, 17:24
JUSTice4all adlı üyeden alıntı
yaklaşık bir sene once yurtdışından 115 euro ya aldırttım.
İyiymiş
-
05 Temmuz 2009, 22:51
aya adlı üyeden alıntı
depodaki yazıyı ve ön camdaki yazıyı değiştirisiniz o kolay da, göstergenin içine yazılmış S&T-Kanuni yazılarını ne yapacaksınız?
oda yeterli bana kalsa...göstergede kalır,,,ama cidden tabelacıya yazdırsam orjinalmiş gibi gözükür mü sahte olduğu belli olup sırıtır mı? bunu merak ettim yaw....
bide acaba eski den beri hyosung bayiliği yapan dükkanlara gitsem yadek parça hesabıından saklanmış orjinal hyosung depo çıkartması bulabilir miyim sizce?
-
05 Temmuz 2009, 23:19
ßu japon malımı ;? aCiL CVP PLSs..
-
05 Temmuz 2009, 23:21
-
05 Temmuz 2009, 23:36
oda yeterli bana kalsa...göstergede kalır,,,ama cidden tabelacıya yazdırsam orjinalmiş gibi gözükür mü sahte olduğu belli olup sırıtır mı? bunu merak ettim yaw....
bide acaba eski den beri hyosung bayiliği yapan dükkanlara gitsem yadek parça hesabıından saklanmış orjinal hyosung depo çıkartması bulabilir miyim sizce?
Ben motorumu boyattığımda reklamcıya yazdırmıştım.Linkte resimler mevcut;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...e-resimli.html
Sizce de orjinal olmamış mı?
Bu arada www.kuralkan.net adresinde orjinal yan grenaj stickerları mevcut.Ama ona o kadar para vermektense,reklamcıya yazdırmak daha mantıklı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler