- Konu Yazar
Arkadaşlar motoru bu akşam bi arkadaşım istedi bi yere kadar gideceğini söyledi ben de motoru teslim ettim kaskıda al ne olur ne olmaz dedim. Gerek yok şurası zaten dedi. İyi sen bilirsin dedim. Gitti gelmez :silent: bide giderim ki yerde yatıyo mtorda yatmış motorun ön sol grenajında hasar var ve siperlikte.. Onlar sorun değil umrumda bile değil. Arkadaşı öyle gördüm ya içim gitti. Hala şokundayım 3 - 5 dost dediğim kişiler sağolsun onlar yardımcı oldu kendime gelmem konusunda.Ve şuan tekim yine aklıma geliyo o kanlar içinde yatışı falan kendimi teselli etmeye çalışıyorum forumda eğlenmek için komik olan konuları okuyorum kafam allak bullak
ale: Arkadaşın yüzü sürtmüş yüzünde taşlar vardı , burnu kanıyodu ve burnu şişmişti , kaş yarılmış , elleride yarılmış , bel kemiğini vurmuş o kısımda iç kanama var , dirsekleri kolları sürtmüş . Acilden geldi 16 dikiş ve heryeri sarılmış şekilde evinde yatıyo. O nedenle arkadaşlar siz siz olun ; motoru emanet vermeyin motorun canı cehenneme motor bin kere alınır sorun değil arkadaşımın o konuma gelmesine sanki ben sebep olmuşum gibi içerlendim çok moralim bozuk . Ne korumasız yola çıkın ne de motoru birine emanet verin.
ale: :salut: