Motoru Emanet Verdim Pişman Oldum

Arkadaşlar motoru bu akşam bi arkadaşım istedi bi yere kadar gideceğini söyledi ben de motoru teslim ettim kaskıda al ne olur ne olmaz dedim. Gerek yok şurası zaten dedi. İyi sen bilirsin dedim. Gitti gelmez :silent: bide giderim ki yerde yatıyo mtorda yatmış motorun ön sol grenajında hasar var ve siperlikte.. Onlar sorun değil umrumda bile değil. Arkadaşı öyle gördüm ya içim gitti. Hala şokundayım 3 - 5 dost dediğim kişiler sağolsun onlar yardımcı oldu kendime gelmem konusunda.Ve şuan tekim yine aklıma geliyo o kanlar içinde yatışı falan kendimi teselli etmeye çalışıyorum forumda eğlenmek için komik olan konuları okuyorum kafam allak bullak :pale: Arkadaşın yüzü sürtmüş yüzünde taşlar vardı , burnu kanıyodu ve burnu şişmişti , kaş yarılmış , elleride yarılmış , bel kemiğini vurmuş o kısımda iç kanama var , dirsekleri kolları sürtmüş . Acilden geldi 16 dikiş ve heryeri sarılmış şekilde evinde yatıyo. O nedenle arkadaşlar siz siz olun ; motoru emanet vermeyin motorun canı cehenneme motor bin kere alınır sorun değil arkadaşımın o konuma gelmesine sanki ben sebep olmuşum gibi içerlendim çok moralim bozuk . Ne korumasız yola çıkın ne de motoru birine emanet verin. :pale: :salut:

Oğuzhan büyük geçmiş olsun kardeşim. Nasıl bir durum tabiki bilemem hiç başıma gelmedi ama arkadaşın da umarım iyileşir tez vakit. Kendini suçlu hissetme sonuçta sen arkadaşına iyilik yapmaya çalıştın. Düşmesinin sebebi sen değilsin. Buna da şükür de beterin beteri var. Allah göstermesin. Geçmiş olsun tekrar.

Her ikinize de geçmiş olsun. Arkadaşın motosiklet konusunda tecrübesi varmıydı?
Şahsen iyi bir kullanıcı olduğunu bildiğim herkese motorumu veriyorum, ama böyle korumasız, hele ehliyetsiz kişilere bunu teklif bile ettirmiyorum.

Oğuzhan büyük geçmiş olsun kardeşim. Nasıl bir durum tabiki bilemem hiç başıma gelmedi ama arkadaşın da umarım iyileşir tez vakit. Kendini suçlu hissetme sonuçta sen arkadaşına iyilik yapmaya çalıştın. Düşmesinin sebebi sen değilsin. Buna da şükür de beterin beteri var. Allah göstermesin. Geçmiş olsun tekrar.

Allah razı olsun Bayram çok teşekkür ederim güzel tesellin için. İşte onu öyle görünce motoru vermeseydim böyle olmazdı dedim en son evine gittim az önce içim rahat etmedi yine . İyiyim diyince biraz olsun rahatladım ama yine de canım sıkkın :pale:

Her ikinize de geçmiş olsun. Arkadaşın motosiklet konusunda tecrübesi varmıydı?
Şahsen iyi bir kullanıcı olduğunu bildiğim herkese motorumu veriyorum, ama böyle korumasız, hele ehliyetsiz kişilere bunu teklif bile ettirmiyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
bisiklet sürmüşlüğü vardır motor kullanmayı bilmez ehliyeti yok işi acil olduğu için verdim insanlık edelim dedim kötü sonuç doğurdu :salut:

Bu sana da arkadaşına da ders olmuş oldu. Yapacak bir şey yok olan oldu artık bundan ders çıkarmak en doğrusu olur. Böyle durumlar da ben seni götüreyim demek gerek heralde. Çünkü insan arkadaşını da kırmak istemiyor. Neyse büyük geçmiş olsun tekrardan.

Akacak kan damarda durmaz derler ya buda öyle işte . Çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor şuan :pale:

Sağlık olsun takma kafana olan oldu umarım yaraları ciddi ve derin değildir geçer gider bunu da böylece atlatmış olursunuz

:) ilk kurduğun cümleyi 4.duyuşum bu gece evet iyi ki ölüm olmadı yoksa kendimi asla affetmezdim :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle geçmiş olsun hem arkadaşınıza hem de size...
Bir ata sözü vardır tam bu duruma uygun
Malım seni vereyim de mi kötü olayım?yoksa vermeyim de mi kötü olayım.?

:) ilk kurduğun cümleyi 4.duyuşum bu gece evet iyi ki ölüm olmadı yoksa kendimi asla affetmezdim :pr:
İyi noktası da bu kardeşim inan ilk metini okurken arkadaşımı yerde gördüm diyince devamını korkuyla okudum. Sonra neyse ki dedim yani o yüzden kafan rahat olsun. Beterin beteri var.

Hepinizden Allah razı olsun dostlarım. Çok sağolun keyfim yerine geliyo burdaki muhabbetlerinizle. Çok teşekkür ederim hepinize :rendeer:

Sen bide benim damacanayı gör o zaman keyfin yerine gelir:cherry:açtım konuyu sırf senin için bak:)

Bir daha motorunuzu kimseye vermeyin özellikle motosiklet tecrübesi olmayanları yanına bile yaklaştırmayın.Geçmiş olsun.

Motosiklete hiç binmediği halde bir tur atmak isteyenlere ve fazladan kaskım olmadığını belirtmeme rağmen "Beni şuraya kadar bırak" diyenlere gıcık oluyorum.İstediklerini yapmayıncada kötü sen oluyorsun.

Bir daha motorunuzu kimseye vermeyin özellikle motosiklet tecrübesi olmayanları yanına bile yaklaştırmayın.Geçmiş olsun.

Motosiklete hiç binmediği halde bir tur atmak isteyenlere ve fazladan kaskım olmadığını belirtmeme rağmen "Beni şuraya kadar bırak" diyenlere gıcık oluyorum.İstediklerini yapmayıncada kötü sen oluyorsun.

:cat: aynen durum böyle kötü sen oluyorsun.

Böyle durumlarda kötü ben olayım hiç önemli değil. Bunun için benle konuşmayacak arkadaşım varsa da konuşmasın mesele değil. Böyle şeyler olası olcana ben kötü olayım mesele değil. Çok geçmiş olsun tekrar kardeşim. Hayırlı geceler.

Çok geçmiş olsun. İnsan yaşadıkça tecrübe edinir derlerya artık motorunuzu bırıne versenız bile koruması yada kaskı olmadan vermezsınız. ölümlü kaza olmamasıda sevındırıcı. soykan67 nın dediği gibi banada özellikle motorumu yenı aldıgım zamanlar suraya at ,buradan gecıyorsan bende geleyım gibi tekliflerde bulunuyorlardı ama benım cevabım herzaman net ve kesındır. kaskın varsa gel yoksa alamam , kımsenın vebalını tasıyamam olmustur. hatta kız arkadasım bana çok kızmasına ragmen kısa mesafelrde bıle kasksız bındırmıyordum. kıssadan hisse artçınızıda en az kendınız kadar düşünmelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar