kıbrısa arac goturmek

Denizli İl Temsilcisi
evet arkadalar bır cok kısının merak ettıgı bısey bu konuyu yasayarak sızlere anlatacagım su an motosikletim ve ben aynı otobus ıle tas ucuna yol alıyoruz yanınıza almanız gereken 3 sey ruhsat eksıksız olarak pasaport ve para ve tasucuna yolculugunuz baslıyor denızlıden mersıne yanı sılıfke tas ucuna motor ve kendım ıcın ıkıyuz tl verdık aslında motoru evlıyaogulları tasımacılık ve ambar alcaktı ama dolandırıldık gıbı sayılır her neyse suan kı saffada ıstenılenlerı yazdım her ıslemde burdan yazmaya gayret edıcem umarım yaralı olurum ıyı geceleter

dostum Allah kolaylık versin. paylaşım içinde şimdiden çok teşekkür ederim.

Motosikleti
BWS 100
Müdür hayırlı ylculuk; motoruda götürdüğüne göre baya kalacaksın kıbrısta; dönüş ne zaman abi?

Denizli İl Temsilcisi
arkadaslar suan tasucundayım esyalrım ıcın taksıye 20 tl verdım bu arada trıptık kalkmıs motosıklet artı benım ucretım 100 tl gemı aksam 24:00 da hava guneslı fakat az ruzgarlı suan beklemedeyız

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada beynelminel, uluslar arası demek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tam olarak yok.. trafik'den gidip ehliyetini gösteriyosun, sana onun yanına sarı bir kağıt veriyolar ufak... o kağıt ile geçerliliği oluyor... yani bu arabanızla gelirseniz... kiralık araçlarda böyle bir gereksinim yok diye biliyorum...

BLACK_ICE; bu konuda topic açtığın, bizi detaylıca bilgilendirdiğin için minnettarım. Gerçekten ihtiyaç vardı böyle birşeye. Siz yapmasanız, bi kaç ay içinde hiç bişey bilmeden ben bu işe kalkışıp, öğrendiklerimi paylaşacaktım :) Umarım kazasız belasız sorunsuz gelirsiniz adaya.

Denizli İl Temsilcisi
Oz07 ılgın ıcın tesekkur edrım buarada oglen kı gemı hava sartları dolayısıyla ıptal pansıon odası tuttum gunluk 50 tl ıns bu aksam gemı kalkar bıraz uyudum fakat yorgunluk hat saffada aksam 6 gıbı lımana gıtmem soylendı sımdılık beklemedeyız kıbrısa motor gecırmeye hazırım artık saatı beklıyorum cok kıbrıslı aıle arkadasım oldu arkadaslar hukumetler , protokoller ve bakıs açımızdan dolayı bu hale geldık turkıyeyı ve kıbrısı sevıyorum lımana gıdınce detayları yazmaya yıne devam edecegım saygı ve sevgı ıle kalın....

Oz07 ılgın ıcın tesekkur edrım buarada oglen kı gemı hava sartları dolayısıyla ıptal pansıon odası tuttum gunluk 50 tl ıns bu aksam gemı kalkar bıraz uyudum fakat yorgunluk hat saffada aksam 6 gıbı lımana gıtmem soylendı sımdılık beklemedeyız kıbrısa motor gecırmeye hazırım artık saatı beklıyorum cok kıbrıslı aıle arkadasım oldu arkadaslar hukumetler , protokoller ve bakıs açımızdan dolayı bu hale geldık turkıyeyı ve kıbrısı sevıyorum lımana gıdınce detayları yazmaya yıne devam edecegım saygı ve sevgı ıle kalın....

Şanssızlık olmuş :(
Siz yine dinlenmeye çalışın bence çünkü bir arkadaşım akşam 10da bindiği feribottan sabah 8de indiğini söylemişti.. İnme-binme-gümrük işlemleri yüzünden yol epey bir uzuyormuş..
Sağ salim gelin de, yorgunluğu atarsınız burda :)

Denizli İl Temsilcisi
evet arkadalar bır suprız daha kendınız ıcın 15 tl de vergı yatırıyorsunuz yatırdım evet sabah 9 gıbı cıkarsın dedıler denıcez canlı canlı kıbrısa arac goturmek tum detayları ile bu baslık altında arkadaslar kıbrısa gelınce toplanmaya baslıyacagız artık ....

evet arkadalar bır suprız daha kendınız ıcın 15 tl de vergı yatırıyorsunuz yatırdım evet sabah 9 gıbı cıkarsın dedıler denıcez canlı canlı kıbrısa arac goturmek tum detayları ile bu baslık altında arkadaslar kıbrısa gelınce toplanmaya baslıyacagız artık ....

iki gun sonra motorcu kampi var yetisirsin sanirsam :)

Denizli İl Temsilcisi
cıddımısın o zaman baslık acıp bılgılerını paylasabılırmısın sabah bı terslık olmazsa adadyım bu arada gumrukten bısey ısteyen varmı .... Yada burdakı motorculardan ve son olarak kktc debulunan tum mt uyelerıne ırtıbat ıcın burdan ve cep telefonuma ısımlerını yazıp mesaj atabılırmıyız ıletısım ıcın lutfen

iki gun sonra motorcu kampi var yetisirsin sanirsam :)

nerdeee? :queen:

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

cıddımısın o zaman baslık acıp bılgılerını paylasabılırmısın sabah bı terslık olmazsa adadyım bu arada gumrukten bısey ısteyen varmı .... Yada burdakı motorculardan ve son olarak kktc debulunan tum mt uyelerıne ırtıbat ıcın burdan ve cep telefonuma ısımlerını yazıp mesaj atabılırmıyız ıletısım ıcın lutfen

15 TL olayını duymuştum. Bu arada siz KKTC sigortasını yaptırmış mıydınız gelmeden? Gümrükteki sigortacılar sağlam tokatlıyormuş diye duydum. Size seçenek sunmuyorlarmış ama eğer ikinci seviye sigorta yaparsanız daha ucuz oluyor(muş). dediğim gibi bunlar benim duyduklarım, rivayet olabilir yani :) Yinede aklınızda bulunsun. İyi yolculuklar şimdiden.

Denizli İl Temsilcisi
oz sagol kanka da bakcaz artık rıavyetlere ınanma tum gercekler bu topicde herkes iletısımbılgılerını yollasın saglam bıseyler yapalım :D

Denizli İl Temsilcisi
sımdı lımandayım totalde 30 tl ayakbastı parası verdım daha pasaport ıslemlerı baslamadı

Denizli İl Temsilcisi
suanda gemıdeyım aracın cıkıs ıslemlerıı 3 asamada bıyor kısa ve kolay sonragemıye bınıyoruz yıne beklıyoruz motoru halatla sabıtlettıler ellerım sımsıyah oldu sırtımda canta elımde kask bı yandanda cayımı yudumluyorum yatcak yer yok napcam bılmıyorum sıkıntılı bı durum

arkadaslar suan tasucundayım esyalrım ıcın taksıye 20 tl verdım bu arada trıptık kalkmıs motosıklet artı benım ucretım 100 tl gemı aksam 24:00 da hava guneslı fakat az ruzgarlı suan beklemedeyız
kardeşim triptik tamamen mi kaldırılmış yoksa sadece kıbrıs için mi gerekmiyor?
cevabın için şimdiden teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar