Bir Fenerbahçeli olarak plakam GS oldu

: Arkadaşlar herkese selamlar.
Bugün saat 09:06 itibariyle ilk motorum olan Gri 2011 CBF 150 teslim almış bulunmaktayım.:p Her ne kadar geçen yaz güvenli sürüş eğitimi almış olsamda daha önce hiç kullanmamış gibiyim motoru doğru düzgün kullanamadım, yanımda abim olmasa motosikleti eve dahi götüremeyebilirdim, neyseki abim yanımdaydı :p
Merak edenler için motoru ne kadara aldığımı belirtmek isterim;
Motosiklet için cebimden çıkan para :4.182,00 TL
Motosiklet için:3.780,00
Kappa Çanta : 160,00
Kor.Demirleri : 200,00
Ruhsat Vekalet : 42,00.

Orta sehpa hediye edildi:) bir yıllık zorunlu trafk sigortasıda yapılmış,
Yalnız enteresan birşey oldu,bir Fenerbahçeli olarak Plakam GS çıktı :farao:

F54

yapma be ben olsam g veya s tinerle silerim bu arada hayırlı olsun

: Arkadaşlar herkese selamlar.
Bugün saat 09:06 itibariyle ilk motorum olan Gri 2011 CBF 150 teslim almış bulunmaktayım.:p Her ne kadar geçen yaz güvenli sürüş eğitimi almış olsamda daha önce hiç kullanmamış gibiyim motoru doğru düzgün kullanamadım, yanımda abim olmasa motosikleti eve dahi götüremeyebilirdim, neyseki abim yanımdaydı :p
Merak edenler için motoru ne kadara aldığımı belirtmek isterim;
Motosiklet için cebimden çıkan para :4.182,00 TL
Motosiklet için:3.780,00
Kappa Çanta : 160,00
Kor.Demirleri : 200,00
Ruhsat Vekalet : 42,00.

Orta sehpa hediye edildi:) bir yıllık zorunlu trafk sigortasıda yapılmış,
Yalnız enteresan birşey oldu,bir Fenerbahçeli olarak Plakam GS çıktı :farao:

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan...

koruma demiri 50 far koruma demiride 50 100 lira tutuyor...neden 200 verdin...bu arada hediye dediğin orta sehpa orjinalde var yan ayaklık diyecektin herhalde...o da activa yan ayaklı 25 lira eder...:cat:

hayırlı olsun. derbi maçlara gitme onunla bence üzerinde fb forması plaka gs dalgamı geçiyon len bam güm :cherry: derlerrrr

hayırlı olsun. derbi maçlara gitme onunla bence üzerinde fb forması plaka gs dalgamı geçiyon len bam güm :cherry: derlerrrr

Bu sözün üstüne söz söylenmez :) Harbiden fb formasıyla gs plakalı motora binme,mobeseler çeker de ana haber bülteninde memleketimden insan manzaraları bölümüne çıkarsın :cherry: Motorun hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin...

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan...

koruma demiri 50 far koruma demiride 50 100 lira tutuyor...neden 200 verdin...bu arada hediye dediğin orta sehpa orjinalde var yan ayaklık diyecektin herhalde...o da activa yan ayaklı 25 lira eder...:cat:

sağlık olsun ne yapalım : )

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle diyeceğim ama sen şimdi gs diye plaka kötü kötü emellere alet edersin :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim.
harbi enteresan denk gelmiş plaka istesen olmaz hani.
ama arkadaşların dediği gibi maçlara filan giderken o motoru kullanma derim ,bir bakmışın motoru gören fb liler motoru pert etmiş ve ya adam gs li ama fb forması giymiş maça gidiyor vay yalancı hadi dövelim gibi...olmayacak şey değil bunlar bizim memlekette dikkatli ol park ederken plakanın üzerini kapat başına bela gelmesin mesela.
şahsen istemem hiç bir takının baş harflerini içeren bir plakam olsun başa bela .

hayırlı olsun cubufun istersen plakaları değişelim dostum heheh :) Gs ye binersin diyenlere ben de cevap vermek isterdim de burdan olmaz hehe :queen:

Motorun hayırlı olsun.Bence CBF almak iyi etmişsin. GS plakalı motoru bedava verseler binmem. Ben senin yerinde olsam Anneme veya babama motorun satışını yapar uygun plaka denk gelene kadar bu işlemi devam ettiririm:)

valla özellikle GS plaka almak isteseydin üzerine para vermen gerekirdi herhalde :)

satarken GS plaka diye fazla paraya satabilirsin belki.

Yalnız bir BJK'li olarak bana GS yada FB plaka denk gelseydi motoru almazdım, bunuda belirteyim :cat:

motorun hayırlı olsun :rendeer:

valla özellikle GS plaka almak isteseydin üzerine para vermen gerekirdi herhalde :)

satarken GS plaka diye fazla paraya satabilirsin belki.

Yalnız bir BJK'li olarak bana GS yada FB plaka denk gelseydi motoru almazdım, bunuda belirteyim :cat:

motorun hayırlı olsun :rendeer:

bjk plakası olmadığı için mi almazsın :queen::p

bjk plakası her ilde 99 tanedir :)

ama etrafa saçacak kadar çok param olsaydı çanakkale'ye gider 19 bjk 03 plaka alırdım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar