öncelikle yanına güvendigin biri alınır. servise gidilir. belli bir ücret karşılıgında ekpertiz raporu çıkarılır. ancak exper parasını satıcı ödesin çünkü sana söylemedigi hata ve kusurlar burada ortaya çıkacaktır. diyelimki adam hiç kazasız dedi ama exper raporu motorun şasesinde oynama var düzeltilmiş derse bu durumda yapılacak iki şey vardır. ya almaktan vazgeçersin böylece hiç zararın olmaz. yada bu hatayı pazarlıkla fiyatı aşagı çekerek aranızda kapatabilirsiniz. ben olsam kesinlikle vazgeçerim bana yalan söyleyen adamla işim olmaz.
gelelim diger konuya. noter satışının gerçekleşmesi için aracın borcu yoktur kagıdı olması gerekir. daha önce araç alıp sattıysan mesele yok rutin işlemler burdada geçerli.
son olarak herkes bişeler yazmız çizmiş ama başlangıç motoru olarak seçtigin makina akıllara zarardır. şanslıysan hayatta kalırsın yok degilsen dost acı söyler gidersin

oturuş pozisyonu gidon yapısı başlangıç için uygun degildir. motor gücünden bahsetmiyorum bile. bana kalırsa düşündügün modeli tekrar bidaha gözden geçir.