arkadaşlar mesajları okudum da,sanırım konu başlığından biraz sapmış...
Motorlu taşıt alım satımı yaparken benim de en korktuğum şedir dolandırılmak malum yaşadığımız ülke Türkiye.
Motordan fiziki/mekanik olarak çok anlamasan da satın almadan önce 50-60 ytl'ye kıyıp yetkili servisten ekspertiz raporu al.Notere giderken de yanına boylu poslu sağlam bir arkadaşını al noterde kapıyı tutsun.
Satış yaparken de mümkünse 2 motor gidin,motoru test edeyim diye gazlayıp kaçanlar duydum.
Allah tüm motosiklet camiasını böyle şerefsizlerden korusun.
NOT: Aramızda da yanan motorunu hiçbirşey olmamış gibi keyfe keder boyanmıştır deyip satmaya çalışan 2 kuruşluk arkadaşlar var!!!
Seni kınıyorum... O insana arkadaş dediğin için..:wiinkk: O "evin en zeki çocuğunu" genlerinde zeytin yağı var ayrıca. Genleriyle oynanmış onun, GDO olmuş. Hiçbirşeyi de kabul etmiyor, dahası bizi de ordaki ince noktayı görememekle "zeka" yönünden suçluyor. benim oraya son yazdığım msj silindi ve az daha banlanıyodum. Okadar sinirlenmiştim.
Ama daha acı olan neydi biliyomusun? Sayfalarca dönen muhabbette %90 dan fazla yazan "abi süper olmuş, nasıl yaptın?,
EMEĞE SAYGI!!!" şeklinde yazmış cevaplarını. Kimse senin bahsettiğin konuyu umursamamış bile. Ama o motoru yandığını bilmeden kendileri satın almış olsalardı, ana avrat küfretmesini iyi bilirlerdi eminim...