ALLAH rahmet eylesın her zaman tam koruma arkadaşlar
ALLAH rahmet eylesın her zaman tam koruma arkadaşlar
booş kooooooooooyyyy gitsin
allah rahmet eylesin..
kasklardan birini taksa iyi olurdu ama takmamış kendi taktiri ne diyelim..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Allah rahmet eylesin herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
ecelın kapıyı caldığı doğru ama bunu nasıl kask takmakla takmamakla bütünleştırırsın anlamıyorum .Yani şöyle anlatayım bırak motosıkleti arabanla bir viraja 60 ile girmen gerekırken 120 ile girıyorsun sonra fızık kanununa göre virajdan dışarı takla atıyorsun sonra arkasından ecelı geldi öldü diyorsun fiili işlenen olayın adı ecel olduğu doğru dur. Ama burada ecelın kapısını sizin caldığınızda doğrudur. bunun örneklerı cok ama insanlara kader oyunu oynayıp bende kask takmıyorum ecelim geldiyse zaqten yapacak bir şey yok diyemezsınız o zaman akşamları neden kapılarımızı kitleriz varsa kaderımızde soyulmak zaten soyuluruz . öyle değil işte önlemimizi almamız gerekır ha aldık ama yıne olan oldu işte ben o zaman ecel kader derım . arkadaşımızın başı sağolsun ALLAH yakınlarına sabır versın sizde kötü örnek teşkıl etmeyın arazi boşta olsa KASKINIZI TAKINIZ
rabbim rahme4t eylesin
----
Kaza yapan motosiklet KTM , ktm ile ss in yarisiyor olmasi cok dusuk bir olasilik olsa bile , benim bahsettigim Ingiliz konsoloslugu guvenlik ekipmani emin ol 240 ile giderken goz rengine kadar secebilicek duzeyde , polis yada aileden birilerinin ikinci motosikleti ve surucunun esgali icin kesinlikle basvurmali diye dusunuyorum.
First Day Of My Life
Allah rahmet eylesin , böyle şeylere hiç üzülmüyorum ...bile bile lades...
Konu eksik denetimin disinda farkli bir sey degil benim fikrim bu yonde , evvelki mesajlarimda da belirttigim gibi gunun her saatinde istanbulun ilinin diger ilcelerinin hemen hemen hepsinin toplami kadar gorevli kolluk gucu olacak bunlar denetim ve gorevlerini tam anlami ile yerine getirecek bizde buna ragmen korumasiz motosiklete binicez , bu biraz sacma.
Anlatmak istedigim , katil katil'de be arkadas olenin hic mi sucu yok ?
First Day Of My Life
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...
Kaskını taksa ölmeyecekti
İstanbul'da yanında iki kask bulunmasına rağmen kask takmayan Mete Yılmaz geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Geriye ise arkadaşlarının bu feryadı kaldı.
İstanbul Beyoğlu'nda önceki gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine dönen Mete Yılmaz (36), Tarlabaşı Bulvarı İngiliz Konsolosluğu önünde motosikletinin kontrolünü kaybetti.
Habertürk'ün haberine göre, savrulan 34 NLE 69 plakalı KTM Adventure 890 marka motosiklet kaldırıma çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Motosiklet bir ağaca çarptıktan sonra dururken, başında kaskı bulunmayan Yılmaz, İngiliz Kon solosluğu'nun duvarına çarptı. Ağır yaralanan Yılmaz'a ilk müdahaleyi arkadaşı yaptı.
Kaskını taksa ölmeyecekti
Olayı gören bir polis memurunun 112'ye araması üzerine sağlık ekipleri kısa süre içinde kaza yerine geldi. Ancak Yılmaz'ın kalbi durmuştu. Sağlık ekipleri kalp masajı yaparak Yılmaz'ı hayata döndürmeye çalıştı. Yılmaz'ın arkadaşları kurtarma çalışmaları sırasında “Ne olur geri dön Mete” diyerek gözyaşı döktü. Yaklaşık yarım saat süren hayata döndürme çalışmaları bir işe yaramadı.
‘BIRAKMADIN ŞU İLLETİ'
Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün, kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları Yılmaz'ın cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Yılmaz'ın bir yakını “Ben sana daha önce kaç kez motoru bırak dedim. Bırakmadın şu illeti, neden takmazsın kaskını anlamıyorum.” diyerek sinir krizleri geçirdi.
mynet
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
çok doğru yazmışsın arkadaşım tamda düşündüklerime tercüman olmuşsun bizler sadece kendimizden mesul değiliz bütün motor kullanan insanlarında hayatını etkileyen bu tür kazalar hem bizi hemde ailelerimizi son derece üzüyor ölen arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum yakınlarına da baş sağlığı.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
olayı hala kadercilikle açıklayanların dünya görüşüne hayretler içerisinde bakıyorum. şaşırmamak mümkün değil.
olay fizik kanunu, eşyanın tabiatıdır.
Alkol+motosiklet=Kaza
Hız+Korumasız kullanım= Ölüm/Sakat kalma.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin.
hava sicak diye takmayan cok goruyorum bende bazen dahil
Bende tv'de izledim,kask takmadığı gibi adam bide sarhoşmuş
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)