iftara 20 dk var :) :)

Motosikleti
ZX12R
iftara 20 dk kala cikiyorum dukkandan..:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

trafik SIKISIK herkes sinirden dislerini SIKIYOR...:cyclopsan

bense 125 cc scooterim ile aralardan sagdan soldan giriyorum..:rendeer::rendeer::rendeer:

..ve korna sesleri yukseliyorr..kim kime caliyor belli deil icim kipir kipir oluyor...:queen::queen:

bende basiyorum kornaya sebebsizce.. ve kahkahalar atiyorum sebebsizce...:queen::queen:

millet bana bakiyorr ne guler lan bu diyerek ama kim takar bas kornaya at kahkahayi:queen:

minibusculere korna caliyorum sanki tanirmis gibi...onlarda bana caliyor..:queen::queen:

tabi dolmuscu amcam takmis 4 tane bosch korna bi basiyor di di di di dit:queen::queen:

millet korna seslerinden strese girerken,, :p:p

ben kahkahalar atarak ikinci zafer turundan sonra eve geciyorum...:mrgreen::mrgreen:

ifratdan sonra cikiyorum... yeter..:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Bu kadar korna çalmaya dewam edersen:) dayak yemene de az kalmış:p:cherry:

ewet mille ışıklarda sıkışmış beklio.Bi sürü kuyruk var ....motorcular aralardan geçiveriyoZ ve en öndeyiz.Çok süper bi şey yha...

ya sormayın dun akilik ettim kopruden sonra Metrobuse bindim mecidiyekoyden sonra 2-3 durakta indim otobus bekliyorum yok allah yok gelen giden yok karsi taraf sıkışık oldugu icin otobusler duraga gidemiyor tabi gelemiyorda :s 3 otobus geldi onlarda kapısını bile acmadan gecti tabi ben motosikletlere hayran hayran bakip ah ulan bir gun bende ne trafiğe sıkışacam nede otobus bekliycem diyip ic gecirip beklemeye devam ettim 5:30 da işten ciktim 8:00 evdeydim allah razı olsun dayının biri bir büsküvi verdide iftar ettik.

bende konyalıyım ama konyada öyle çok bi trafik görmedim özellikle yollar yapıldı valla vızır vızır akıyo ama sen yinede çal kornanı:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sırf gürültü kirliliği..... Korna yasaklanmalı bence..... :p

Anti-kornacıyım:)Tahammül edemiyorum korna sesine.Özellikle ışıklarda önde beklerken yeşil yanmadan arkadan yükselen seslere,o yüzden artık ışıklarda arka sıralarda bekliyorum. Motorumu alalı 4 ay oldu.5 veya 6 sefer kullanmışımdır.:)

İbrahimkent devamlı kullandığın zaman sende alışırsın. Sarı yandığı zaman tetikte olur yeşil yandığı zamanda ilk hareket eden sen olursun. Ayrıca zamanla korna seslerini duymaz olursun.

Motosikleti
ZX12R
bende konyalıyım ama konyada öyle çok bi trafik görmedim özellikle yollar yapıldı valla vızır vızır akıyo ama sen yinede çal kornanı:)

alaaddini turla cnm benim 20 dk kala :wiinkk::wiinkk:

kiz yurduna dogru git,,kebaci sukruden sola don..yada ihsaniye tarafina git :wiinkk::wiinkk:

ben ozellikle cagri mangal ile bahane kafe arasi yasiyorum bu zevki :wiinkk::wiinkk:

:silent::salut::salut::silent::silent::silent::silent:

ben buraya mesaj yazmıştım hem de ilk mesajı... şimdi yokkk, ne iş ...

iftara 20 dk kala cikiyorum dukkandan..:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

trafik SIKISIK herkes sinirden dislerini SIKIYOR...:cyclopsan

bense 125 cc scooterim ile aralardan sagdan soldan giriyorum..:rendeer::rendeer::rendeer:

..ve korna sesleri yukseliyorr..kim kime caliyor belli deil icim kipir kipir oluyor...:queen::queen:

bende basiyorum kornaya sebebsizce.. ve kahkahalar atiyorum sebebsizce...:queen::queen:

millet bana bakiyorr ne guler lan bu diyerek ama kim takar bas kornaya at kahkahayi:queen:

minibusculere korna caliyorum sanki tanirmis gibi...onlarda bana caliyor..:queen::queen:

tabi dolmuscu amcam takmis 4 tane bosch korna bi basiyor di di di di dit:queen::queen:

millet korna seslerinden strese girerken,, :p:p

ben kahkahalar atarak ikinci zafer turundan sonra eve geciyorum...:mrgreen::mrgreen:

ifratdan sonra cikiyorum... yeter..:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Diyarı Mevlanaya Selam güzel kardeşim aman dikkat fazlada aralarda dolaşma sonra sakata gelirsin allah muhafaza dengesizin birisi kapı felan açar aniden iniyim der şöfor atlar teker patlar hesabı aslında pek aceleci olmanında bi anlamı yok ben insanları anlamıyorum allah kabul etsin 15-16 saat dayanmışsın oruca biraz daha dayan 15 dk geç açsan orucunu ne olacak o kadar riske girdiğine değmiyor açıkcası bu senin için değil bütün sürücüler için geçerli iftara yetişiyim diye öyle hareketletler görüyorum ki açıkcası üzülüyorum sevgiyle kal...:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

15 dakkam kaldı nasıl gün geçiyor anlamıyorum Allahtan ,seviyorum ya oruç tutmayı.

Son düzenleme:
Korna çalmak kültürsüzlük işaretidir,acı ama gerçek,çok zor durumda kalmadıkça çalmam,çalanıda sevmem,Adanada korna çalmak cinayet sebebidir,adanaya gelirsen dikkat et:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar