Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

savcılığa dillekçe nasıl yazılır. motorum kayıp..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    18 Ağustos 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda XL 200
    çok geçmiş olsun... yaa bence 155'i arayıp motorsikletim serviste iken çalındı de... servis motorsikletimi satmış da olabilir... Kısa ve öz... Şüpheli olarak da motoru alan kişinin telefonunu ver... Binin tepelerine... yoksa karakola bu uzun hikayeyi anlatırsan anlaşmazlık var deyip baştan savma yapıp, uğraşmak istemezler.. En iyisi 155 arayıp, motorum çalındı demek...

    155'i aradığınızda merkezden, ilgili karakola emir/bilgi gittiği için karakolun işin peşine düşme olasılığı daha yüksek. Servisin yaptığı da hırsızlığa giriyor zaten

    Aynı zamanda da savcılığa da verirsin... Hatta ayrıca imkanın varsa avukat tutup, maddi-manevi tazminat açarsın


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    çok geçmiş olsun

    herhangi bir gelişme var mı?

  3. #103
    Forumdan Uzaklaştırıldı ferrari_tayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul-avcılar
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    evet arkadaşlar 1 seneden sonra bir gelişme oldu ve sonucunu yazmak gereği duydum konuyu okuyupta sonucu merak edenler mutlaka vardır.

    geçen sene 16.05.2008 tarihinde yaşadığım bu olay sonucunda neler yaptım şöyle kısaca özetleyeyim.
    savcılığı suç duyurusunda bulundum, bulundum fakat savcı motoru satan tamircinin ifadesini aldırtmış ve ifadesinde biz tayfur ile anlaştık tayfur bana motorumu sat bana başka bi motor al dedi bende sattım ve tayfura sigortadan motor alacaktım fakat ihale bana kalmadı ve alamadım ve tayfur motorunu geri istedi bende tayfura motorunu geri getireceğim..

    diye ifade vermiş, savcı bana şöyle söyledi biz alacak verecek olaylarına bakmıyoruz burada suç yok, sen sat demişsin oda satmış dedi aranızda alacak verecek varsa git bilmem ne mahkemesinden motorunun yakalamasını çıkart dedi ve dava açmadı. olayı kapattı. motor kimde zaten biliniyor ama adamlar polis ve bizi şikayet edersen biz sattık der işin içinden çıkarız dediler.
    her ne kadar ben satmasını söylemedim ifadesi yalandır desemde savcı beni dinlemedi neredeyse savcıdan dayak diyecektim o kadar bana sert çıktı.

    aradan 1 sene geçti bugüne kadar yalan mehmet lakaplı dolandırıcıya ulaşamadım evini taşıdı dükkanını taşıdı telefonlarını kapattı ve hiç bir şekilde ulaşamaz oldum 1 sene içinde 5-6 defa aradı beni herseferinde şu gün paranı yatırıyorum dedi ama hiçbirinde lakabının gereğini yaparak parayı ödemedi.
    çok aradım kendisini tam ulaştım derken bi şekilde elimden kaçtı vs. vs.


    bu arada motorumu bu dolandırıcıdan alan polis memurlarıylada defalarca görüştüm ben gittim çanakkaleye onlar geldi istanbula yalan mehmeti onlarda arıyordu, aradanda koskoca 1 sene geçti artık psikolojik
    orarak çöktüm diyebilirim, sonunda 6 bin tl ye motorun satışını verebileceğimi söyledim polislere ve dün parayı aldım vekaleti verdim.
    tabi motoru alan şahıslar 6 bin tl ye motor almış oldular paralarını yalan mehmetten faizi ile alacaklarını söylediler 8.850 tl vermişler yalan mehmet'e.

    başka şeylerde yapabilirdim ama ALLAH 'a havale ettim bu işin içine girmiş ve cebine 1 kuruş kaar girdiğini sanan herkese haram olsun o para. ağlayanın malı gülene yaramazmış derler ahım tutar çoluklarından çocuklarından çıkar acısı diyerek en kötü beddualarımda ALLAH'a havale ettim ve olayı kapattım.

    6000 tl ye satılan motorumun son resimleri.
    http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem

  4. #104
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Arkadaşım. Avukat tutup dava açman gerekiyor. Bu hırsızlık değil, bu suçun adı "emniyeti suistimal". Kendi başına takip edebileceğin bir olay değil. Motorun kayıp veya çalındı statüsünde değil, dediğim gibi emniyeti suistimal var. Avukat tut mutlaka.

    Ekl : Pardon eski olaymış, hemen atladım üstüne.....

  5. #105
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2006
    Şehir
    SİNOP
    Motosikleti
    var 636
    allah kimsenin başına vermesin.. böyle alçak insanlarda nasıl bir miğde nasıl bir insanlık allah korkusu olmas anlamıyorum.. tekrar geçmiş olsun
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

  6. #106
    saltuque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW F650gs
    geçmiş olsun. öyle ya da böyle paranın en azından bir kısmını kurtarmışsın. motorun satıldığı kişinin polis memuru olması da tamamen ayrı bir şanssızlık olmuş. sivil olsa bir şekilde geri alabilirdin belki ama sonuçta polis de bir şekilde meslektaşını kayırıyor.
    demek ki bir motor çalsan ve üstünde yakalansan "ben bunu satın aldım valla" diyince yırtacaksın
    biz boşuna uğraşıyoruz notere trafiğe para kaptırıyoruz motor alınca


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)