Sahalter

slm arkadaslar bende bısan lıfan shalter var.Yenı aldım sızce nasıl bı motordur benı bılgılendırırsenız sevınırım bu arada yenı katıldım sıteye herkese meraba:rendeer:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

hoş geldin arkadaşım şalter çok iyi bir alettir diğer çinlere göre kat kat iyi SmirnouF'un babasında var 14 bin km daha hiç arıza yapmadı :) SmirnouF gelince seni daha iyi aydınlatır :)

hoş geldin arkadaşım şalter çok iyi bir alettir diğer çinlere göre kat kat iyi SmirnouF'un babasında var 14 bin km daha hiç arıza yapmadı :) SmirnouF gelince seni daha iyi aydınlatır :)

ewet geldim burdayım :p
Bisan Shalter ilk bakışta çin malının standardının üzerinde gibi gözüküyo . motosiklet 15bin km gördu ve buyuk bir sorunu yok .Orjinalden sadece egsoz değişti . Son dönemde debriyaj kaçırmaya başladı ama bu makinanın kalitesizliğinden değil bizim aşırı tekteker girişimlerimizden kaynaklanıyo .
Gelelim diğer özelliklerine .Titreşim aşırı devirlerde kullanılmadığı sürece makul seviyede denilebilir.Motorun viraja girişleri iyi gibi ama yandan rüzgarlarda çok çabuk etkileniyo . Hız olarak 130 km görüldü ama ibrenin gerçekliği tartışılır :) .Soğuk havalarda jiglesiz marşa basma bile hayatta çalışmaz :p .
motorun eksilerinden bir tanesi ise modelinin dewamı olmaması, yanı bir süre sonra parça sıkıntısı yaşanacağı .
Bence seni sorunsuz götürmeye aday bir motosikletin var , Kasasız ve Ustasız sürüşler :wiinkk:
Aklına bişey takılırsa yaz buraya,cevaplamaya çalışırım .
Saygılar ...

hayırlı ugurlu olsun ılk oncelıkle motorun
katılımcı olman dılegıyle

benimde shalterim var.Motor fazla tanınmamış oldugundan pek tercih edilen bi motor degil ama bence çok harika bi motor.:cat:

Motorun yüksek devirden sonra sarsıntısı oluyor.Birde parça sıkıntısı var.Yakıtıda düşüktür...125 cc lik çogu motora yol vermez :)Umarım sende memnun olursun motorundan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ,hayırlı olsun şalterin.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar