öncelikle herkese merhaba ben 2 yıldır babama motoraldırmaya çalışıom ama bir türlü ikna edemiyorum . . .nasıl ikna edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. . . (
öncelikle herkese merhaba ben 2 yıldır babama motoraldırmaya çalışıom ama bir türlü ikna edemiyorum . . .nasıl ikna edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. . . (
aşağıdaki adreslerden formlardan bak beni örnek göstersen kardeşim sevgili babaya
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=7063#89242
bu formdada 52 sayfaya bak
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=2679
babana bu örnek resimleri göster
işallah ikna olabilir bunlarla
ha buarada hoş geldin e demiyi unuttum
hoş geldin kardeşim
"mkdogday kardeşim burak şu günlerde derslere başladı pek siteyede giremiyecek sıkı bir çalışma yapması gerekiyor onun yerine ben cevap vereyim 20 gün sonra 49 yaş olacam "
sevgili mkdogday, bu işlerede babalar ve anneler motordan korkar, onlara motorun dogru kullanıldıgında ve tum gereklerinin yerine getirildiğinde bu işin hiç bir tehlikesi olmadıgından bahset.
ama yollarda motosiklet sıkıstıran ve deli gibi araba kullanan insanlardan bahsetme sakın, yoksa motoru ruyanda gorursun
saolasın e_erdun abi keşke benim babam da öle niyetli, olsa biraz motor olayına 5 yıl önce filan gençlik krizi tutmuştu o zmn alıcaktı classik bi mototr kendine ama kriz erken bitti . . .
walla bende yamaha ybr almak istiyorum ama babamı ikna edemiyorum her yolu deniyorum ama babanın karakterini bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur ama acını anlıyorum aynı dert bendede war herkes gezerken biz yaya geziyoruz çok feciiiiii
aynı kaderin yolcusuyuz anlaşılan senin baban gençlik krizine daha girmediyse hala şansın var demektir burik . . . babanın yaş kaç benim babam 43-46 arası girdi de . . .
Bu kadar üzülmeyin arkadaşlar, kendi paranızı kazanınca babanızdan izin almanıza gerek kalmaz. 'baba alımcamda han gisini alsam karar veremiyorum'dersiniz
motorsiklet fuarına götür,hızlı motorları pas geç hiç ilgilenmiyomuş gibi yap.croslara bak,cruiserlara bak,babana bi harleyin o na acaip yakışıcağını söle.ufaktan fiyatlarını söle. bunlar işe yarıyo.
ama sakın motor standında kırık bacakla dikilen gerizekalıların olduğu standlara gitme(örnek 97yada 98 fuarı titan standı! )
Koptum bence babanın motoru kendisine almasını sağla çok yakışır hem az yakıo hem trafikte daha rahat olursun gibilerinden aldırınce senin malın benim malım olayına girersinyavuzk2004 adlı üyeden alıntı
Ben aldırdım..Şartı karnemin iyi olmasıydı.. Sonra ben iyi getirdim.Babam aldı
bende de yok tu motor benim ailemde karşıydı yani anlıyacanız ben de motorsuzlarla aynı kaderin yolcusuydum ama babamı geçenyıl motosiklet fuarına götürdüm eve motorla geldik
aslında bizde öle bianlaşma yapmıştık hatta ben kazanmıştım (ö.s.s) ancak çok iyi bi yeri tutturamayın ca yalan oldu
İlk önce babanı sana güvenmesi gerektiği konusunda ikna etmeye çalış,
- ki sana değil, diğer sürücülere, yayalara güvenmediği konusunda savunma geliştirecektir.
Ama sakın pes etme, olmadı bir şekilde motor sahibi olup fatura için babandan vergi nosunu iste direk şoka girip, sana kızamasın bile Daha sonra korumaları tektek defile şeklinde babana göster.
Maximum 2 hafta sonra baba sen inde ben biniyim demeye başlarsın
Bizzat test ettim işe yarıyor
yavuzk2004, doğru demiş arkadaşım yazın tatilde çalışır para biriktirirsin gider paranın yettiği motoru alırsın iş bir yerlerden başlamak ve o kendi paranla aldığın motor inan bana çok değerli olur şu an piyasada 400-500 milyona şu rus yapımı vcitesli motorlar var 2. el vede çok ii motor
hesap ettim yaş 19 gider alırsın kimseyi ikna etmek zorunda deilsin birazcık çalışman lazım o kadar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben ilerde büyüyünce babamın işini devam ettiricem bu nedenle yazları babamın iş yerinde geçiriyorum işe ısınma ve aşina olma yönünden . . . ama işe geliyorum diye hiç para istemedim. . . istesemde vericeğini sanmam çünkü kendim içiçn gidiyorum para için gitmiyorum. . . ..
Redriver haklısın, ben de motoru almak isterken 'sana guveniyoruzda su deli deli giden arabalara guvenmiyoruz' diye caydırmaya calısmıslardı. Klise olmus haberimiz yok
vallah para kazan motor u al belli bir süre bir akrabanın evine kapat kendine güven in gelince babanın karşısına çık o dakikadan sonra pek kızcağını sanmıyorum
mkdogday, kötü bi durum gerçekten her yönden babana bağlı olmandan ötürü (maddi ve manevi) ki bu çok normal sen yaşta ve öğrenci birisi için ama şu durumda senin yapabileceğin atılımlarda yok diil . ehliyetin yoksa ilk önce ehliyet kursuna yazılabilirsin ve böölece nietinin ciddi olduğunu anlar baban . ha ehliyetim zaten var diyosan motosikletten önce güvenlik ekipmanlarını alabilirsin ceket kask gibi ve motor kiralayabilirsin gerçi istanbulda kiralık motorlar baya pahalı sanıyorum onlar için veriiceen depozito ile çin malı motor alabilirsin.
bilmiyorum ama belkide ilk etepta babanı scooter almaya da ikna edebilirsin . ama işin gerçekten zor. sana kolay gelsin.
bisikletin varsa ona motor tak. baban gerçekten motor istemiyosa o bisikleti de parçalar zaten...
colakoglu ne diyosun anlıyamadım bisikleti niye parçalasın ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)