Eğitim İçin Motosiklet ve Otomobil Simülatör Programı

Milyarlık bir program, bildiğimiz üzere sürücü kurslarında eğitim amaçlı olarak simülatörler kullanılır, bire bir aynı olan bu Simülatör neden sizinde elinizin altında bulunmasın, acemiler için kaçınılmaz fırsat ! programda çeşitli araba seçimleri bile var Motosiklet, Jeep Otomobil gibi. (Full Orijinal )

Download

http://rapidshare.com/files/10580344/3D_Driving_School.rar

arkadaslar şifre gerekirse ''Clutch''

LİNK YENİLENDİ...FC PRO SAĞOL...

Son düzenleme:
nasil olcak bu olmuyor...................
birde anlatsan metehan abi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buda bu program yok diyor olm..... Düzgün atsana linki...

nasil olcak bu olmuyor...................
birde anlatsan metehan abi?

kanka şimdi evdeki pc de tuşlarla olmaz bu iş...hani oyun konsolları için direksiyon pedal falan vaya...ondan edineceksin aslında...olay bu...yani sanal şoför şekli...

motosiklet içinde moto gp içim alman gereken konsollar var...gidon şeklinde...uzun hikaye aslında...ama istenirse olur...

Dosya bulunamadı diyor Mete Abi. Bir kontrol edebilirsen iyi olur. Teşekkürler...

Bir de, bu program klavyeye uygulanabilecek mi. Bu Programın benzeri Honda Akçorlarda vardı ama o resmen bir motosiklete monitör koyularak ve gaz debriyaj fren vs. enterge edilerek yapılmıştı. Bakalım biz nasıl kullanacağız...

Son sorduğum soruya cevap yazmışsın, bakalım belki klavyeye entegre ediliyordur. Uğraşırız bakalım tabi link olursa...

Son düzenleme:
Dosya yok diyo..Bulunamadı diyo....

Dosya bulunamadı diyor Mete Abi. Bir kontrol edebilirsen iyi olur. Teşekkürler...

Bir de, bu program klavyeye uygulanabilecek mi. Bu Programın benzeri Honda Akçorlarda vardı ama o resmen bir motosiklete monitör koyularak ve gaz debriyaj fren vs. enterge edilerek yapılmıştı. Bakalım biz nasıl kullanacağız...

Son sorduğum soruya cevap yazmışsın, bakalım belki klavyeye entegre ediliyordur. Uğraşırız bakalım tabi link olursa...

tühh bee noluyo anlamadım...karizmayıda çizdirmeyelim ...:pale:bende yğklüydü...oyun oynar gibi takılıyodum...eğitim hikaye tabi...gidip duvarlara tosluyodum zevk olsun diye...:pale:

durun geldi program...Fcpro sağolsun...hemen yolluyorum yeni linki...

Son düzenleme:
Evet taze taze linkimiz de gelmiş, indiriyorum. Teşekkürler Mete abi ve Fcpro...

ii de abi motor için bende konsol yok seninkini yollasan da biras kullanıp geri yollasak :p

Evet taze taze linkimiz de gelmiş, indiriyorum. Teşekkürler Mete abi ve Fcpro...

oh mis gibim...3.sınıf atari oyunu gibi ama...söyliyim...sıkılcan sonra...:)

ii de abi motor için bende konsol yok seninkini yollasan da biras kullanıp geri yollasak :p

hayatım tamam yollarız ama vites kolunu nasıl yollıcaz...o poroblem işte...otomatikmi sandın bunu sen yavrım...:p

oh mis gibim...3.sınıf atari oyunu gibi ama...söyliyim...sıkılcan sonra...:)

Olsun mete Abi, arasıra vakit geçirmek için oynarız. Bunlarda zannedersem sinyal vermezsen, kontrolsüz geçiş yaparsan vs. puan kırıyodu. Bizde kendi çapımızda rekor yapmya çalışırız. Zaten hafta sonu canım sıkılıyordu iyi oldu...

bi kol uydurursun abi lojistik senden deil mi :p

töbee töbee...:p

Olsun mete Abi, arasıra vakit geçirmek için oynarız. Bunlarda zannedersem sinyal vermezsen, kontrolsüz geçiş yaparsan vs. puan kırıyodu. Bizde kendi çapımızda rekor yapmya çalışırız. Zaten hafta sonu canım sıkılıyordu iyi oldu...

milletin canı sıkılıyo zaten ..aynen bende...Sonbahar psikoljisi belki bu...karamsarlık kaplıyo hepimizi...hava kapalı vs...

bilgda oyun yoktu ii oldu bu saol abi smd %60da insin yorumlarımıda ileticem:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar