Eğitim İçin Motosiklet ve Otomobil Simülatör Programı

gitarcı abi konsolsuz biraz yavan olur gibi...

afiyet olsun efenimm...yine bekleriz müssesemize

le mete bu oyunda çukur çamur falan varmı hani bizim buralar biraz çamurlu da ha bide magandalar var :p

kıllı oyna hoşuna gidecek bak...nizami bir arac kendisi...çevre şartlarını hatırlamıyom...

saol mete sen olmasan halimiz nice olur motur göremiyoruz korkuyoruz binemiyoruz bari sanal yapalım

ulen herşey sanal bıktım uleeeeyynn :p

kardeşim allah razı olsun güzel program(oyun)mış.şimdi benim makineye baglasak bunu simülatör yapsakkk nasıı olur.... :)

kıllı sen sanal değilsin merak etme...zor günde yanımızda oldun hep...

cartman oyna yavrucum kafana göre takıl...hadi yavrım...arkadaşlarını kırmadan efendi efendi oyna...:)

kıllı sen sanal değilsin merak etme...zor günde yanımızda oldun hep...

cartman oyna yavrucum kafana göre takıl...hadi yavrım...arkadaşlarını kırmadan efendi efendi oyna...:)

var ya bide jeton makinesi takarım 3 dk sı bi jeton walla bravo bana.kafam zehir gibi calıştı gene...yırttık abicim yırttık...

cartman senden korkulur paşam...hadi yine eyisin...moturun benzin parası çıkar...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
la sanal keko, motosiklet sürmek bilgisayardan öğrenilir mi hiç?
hayatın sanal, hayal mahsulüsün hayal!

bence güzel bir program. Ulen nekdar hatam var hepsini tek tek söylüyor. diploma bile veriyorrr. Benim diplomaya göre bir sinyaller iyi digerleri sıfır(0):queen:

Bu arada motorun yavaş olmasından şikayetçi olanlar için söylüyorum torkunu arttırmak mümkün.Seçeneklerde var. Ben en fazla 165km civarı görebildim.

bence güzel bir program. Ulen nekdar hatam var hepsini tek tek söylüyor. diploma bile veriyorrr. Benim diplomaya göre bir sinyaller iyi digerleri sıfır(0):queen:

Bu arada motorun yavaş olmasından şikayetçi olanlar için söylüyorum torkunu arttırmak mümkün.Seçeneklerde var. Ben en fazla 165km civarı görebildim.

yavrım sen kimlerdensin...:pAtaların Orta Asyadanmı geldi...:queen:

aferin yavrucum eferin...isterseniz modifikasyon yapıyonuz ...IŞIK HIZI butonu var orda...ona basıyonuz...Işık Hızı butonu yanında SES HIZI var...ona fazla basmayın arac bozuluyo...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1000rr veya hayabusalısı varmı acaba ,sanalda bari bakalım 300 nası oluyo:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar